- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Dobro jutro pa što od 7:00 igrate ovisnici. ;-)
preko tjedna od 6:00, dok se klinke ne probude
Ja sam promjenio na Njemačka i dobiješ mogucnost placanja. Tako sam kupio dva tokena prije 2 tjedna...
Jel se mogu maknut te oznake tenkova?
Možeš u postavkama pod "general", sad ne znam kako se točno zove.
Možeš u postavkama pod "general", sad ne znam kako se točno zove.
"Show vehicle markers on Battle Score Panel" je na engleskom
Otključao sam i kupio Leea kod amera :D Tenk rastura, bar mi je takav prvi dojam, kakav će tek Sherman biti :P
Jel netko od vas pokušao danas kupovati u shopu? Pokušao sam kupiti token za japance za WZ-111 misiju pa mi izbacuje poruku
"Sorry, something went wrong.
Action temporarily unavailable. Please try again later."
E sad nemam iskustva s WoT shopom pa me zanima dal su serveri overloaded ili možda karticu ne prihvaća. Koristim Maestro koji bi trebao biti podržan...
sta je ljudi ovo?
Znači da koristiš neki modpack, a u tome modpack-u su neki ruski modovi koje su si likovi koji su radili taj modpack "posudili" bez pitanja autora moda, i sad taj nepismeni rus koji je napravio mod ne zna engleski, pa je napisao po ruskom nešto tipa, autor tog i tog modpack-a je uzeo moj mod bez dopuštenja. I to je sve, samo ti daje upozorenje da su u tome modpack-u njegovi modovi... bilo neki dan na FTR-u...
Jel netko od vas pokušao danas kupovati u shopu? Pokušao sam kupiti token za japance za WZ-111 misiju pa mi izbacuje poruku
E sad nemam iskustva s WoT shopom pa me zanima dal su serveri overloaded ili možda karticu ne prihvaća. Koristim Maestro koji bi trebao biti podržan...
Ljudi WZ-111 je dobar, ali ne toliko da trpate lovu WG-u za njega.
ovako. ja sam prije 10 ak dana imao isti problem, ista poruka. pokušao sam platiti premium, visa electron karticom. pokušavam par dana i ne ide, stalno ista poruka " soory, itd ... ". pošaljem upit wg-u ( ticket ). odgovore, kako vide moje pokušaje uplate, ali da nije problem u njima, nego kod moje banke, nek vidim sa njima. zovem ja banku, opišem problem. iz banke mi ko idiotu objašnjavaju da možda nemam dovoljno sredstava na računu, kako na računu mora bit uvjek malo veći iznos od onog kojim plaćam i sl ...kaže teta iz banke, kako je sve u redu s mojom karticom, (provjerava, zove nekog kolegu) nije blokirana, i da bi plaćanje trebalo ić bez problema, samo da si na račun stavim dovoljno sredstava. ,
,
. odmah nakon tog razgovora ponovno pokušam obavit kupnju i gle čuda sve prođe glatko, ko po loju. tako da imam fealing da su oni u banci nešto zablokali, pa kad su išli provjeravat, su odblokirali. tko će ga znati ...
1 na 5, sredim sve i je*eni arty me ubije, da nisam na kraju zapeo za zidić lijevom gusjenicom ili 1% bolji rng, pobjedio bi... živaca izgubljeno za sljedećih 2 tjedna wot-a... i još usto ne dobijem ni jednu medalju koja bi mi dala Courageous resistance da dobijem xp i credsa kao i pobjednički tim.
http://wotreplays.com/site/1537743#himmelsdorf-rapture868-jagdpanther_ii
Ma i ja bih ga uzeo besplatno, ali je bilo dosta distrakcija ovih dana i obaveza i jedna nacija je još ostala i to samo Japan pa ću taj token kupit, opet kad pogledaš 77kn za tier 8 premium heavy tenk je ništa s obzirom na to da mu je puna cijena za sve tokene 540kn ako ga kupuješ, a bilo je i takvih. Tako da ništa strašno... neki toliko plaćaju premium svaki mjesec...
Ma i ja bih ga uzeo besplatno, ali je bilo dosta distrakcija ovih dana i obaveza i jedna nacija je još ostala i to samo Japan pa ću taj token kupit, opet kad pogledaš 77kn za tier 8 premium heavy tenk je ništa s obzirom na to da mu je puna cijena za sve tokene 540kn ako ga kupuješ, a bilo je i takvih. Tako da ništa strašno... neki toliko plaćaju premium svaki mjesec...
+ po mjeseca premiuma koje si dobio za misiju
Samo ti uzimaj. Za jedan token se isplati, više od toga ne.
Evo jos 2,4 giga i skinuti cu igru. Imate kakav savijet za mene?
Ja imam pitanje doduse, dali je moguce da ja nekako igram sa ekipom koja vec dulje vrijeme igra ( sa vama ). Vjerojatno ne jelda?
Evo jos 2,4 giga i skinuti cu igru. Imate kakav savijet za mene?
Ja imam pitanje doduse, dali je moguce da ja nekako igram sa ekipom koja vec dulje vrijeme igra ( sa vama ). Vjerojatno ne jelda?
Sigurno ne. Siguran sam da nitko ne igra tier 1-3 tenkove osim statpadding-a. Prvo malo nauči igru, izgrindaj tenkove, onda traži ljude s kojima ćeš igrati. Usput si pogledaj youtube kanale koje se bave gejmplejom, pa nauči par stvari tamo da ne suxaš nakon 5k bitaka
Meni ostalo jos 20-30tak partija sa japanerima isto, imam fore do sutra, al zlo mi igrat s njima, a isto tako nisam bas imao vremena nest previse, inace sam mogao i njih rijesit ak nist preko x2 do sad, al posao me "zahebao".
Dakle preko paysafe se moze ak se odabere druga zemlja? jel moze netko potvrdit, jel kontam danas uzet isto na tisku 100kn bon, samo da ne moram japanere igrat cijeli dan.
Inace placam preko moba, znam da je skuplje, al ne placam ja, posto je sluzbeni pa mi je "bespla" :P, al su mi sad 15og blokirali u T-comu, ide im pod nekom opcijom/tarifom "info sms"(ne pise WG nista tako), jos mi javili da tu opciju iskljucim sa nekim brojem/sms-om da ne bi bilo dodatnih troskova u buducnosti, kao dosta su veliki (50-150kn mjesecno), iako nitko ih nije pitao, sami mi iskljucili tu opciju mamicu im, iako uredno se placa, mislim sta ih briga sta placam da je i 10.000kn dok nema duga.
Ovo skidanje igre je nesto najgore. Sad sam tek stavio da mi ne skida preko torrenta i vratilo me natrag sa 7 gb od 8 skinutih na 5 gb..... ne kuzim zasto?? A kad skidam preko tih njihovih torrenta onda mi tako SPORO skida!
Skida vise dijelova, to je normalno. Igra je nekih 17-19GB ak se ne varam.
Skinuo, moze samo jedno pitanje, dali mogu ikako promjenit in game name? Platiti pa promjeniti nije bitno :D
Skinuo, moze samo jedno pitanje, dali mogu ikako promjenit in game name? Platiti pa promjeniti nije bitno :D
Damage blocked by armour : 18.860 LOL, mislim da mi je to rekord, IS-6
Ima li ko kakav invite code za nove igrače ? Frend hoće početi igrati (kaže zanimljiva igrica, ni ne sluti silne frustracije koje ga čekaju :D )
Pa rekoh da ima kakav dobar start što se tiče premium naloga i to da mu je lakše šta izgrindati.
Ozbiljno razmisljam o prodaji profila. Ovo stvarno vise nema smisla. 2xJg.Pz. E100 skupa naprave 104 dmg u bitki+10tke sa 400-500dmg. Strasno,sve amebe.
ahaahah eto vidis samo neznam kako su dosli do tih tenkova kreteni,sreca sutra izlazi armored warfare pa cu neko vreme ovaj glupi wot stavit u mirovanje,jer je to postalo nepodnosljivo koliko kretena ima u igri
Evo uzeo dva nova stroja , kineski HT 113 i britanski TD FV 215b 183 , da iskoristim popust . Koliko ja razumijem smisao igre , trebala bi biti zabava , ali ovo više nema veze ni sa zabavom ni sa pameti . Igram igru još iz bete i bilo je loših igrača i loših partija , a nisam ni ja neki pro , ali mislim da random nije nikada bilo teže igrati . Uz praznoglave igrače , veliku ulogu u srozavanju igre ima i WG svojim gladom za lovom .
Zaradio 24h suspenzije. Sve više to smatram blagoslovom.
sutra je ona ogranicena beta u kojoj ce bit jingles i takvi