Bok ekipa!
Budući da je situacija kakva je i ima se vremena napretek, zanima me jel netko možda yt premium preko indijskog VPN-a, načuo sam da košta nekih 18kn?
Ako bi netko mogao ukratko objasniti kako to ide..
Hvala,lp:D
Bok ekipa!
Budući da je situacija kakva je i ima se vremena napretek, zanima me jel netko možda yt premium preko indijskog VPN-a, načuo sam da košta nekih 18kn?
Preuzmeš TunnelBear, odaberes državu Indiju, odes na stranicu Youtube Premium, upišeš fake indijsku adresu (ima po netu fake generatora) i platiš karticom (mislim da prolaze VISAe, ja sam koristio Revolut VISAu). Nakon toga isključiš VPN i to je to. Prvi mjesec bi trebao bit besplatan, ostalo ide po 12 kn.
točno kako je opisano u postu iznad mene. Cijena je oko 12kn za običan account, a malo manje od 18 za family account (čini mi se za 5 korisnika).
točno kako je opisano u postu iznad mene. Cijena je oko 12kn za običan account, a malo manje od 18 za family account (čini mi se za 5 korisnika).
Upravo tako, ali 6 korisnika (ti + 5 članova obitelji)
Dodatni korisnici ne moraju ni koristiti VPN, samo prihvate pozivnicu koju dobe na mail i aktiviran je Premium (+YT Music)
Ja ga isto imam več pola godine na Indijsku fitnu, i u paketu dobiješ tri stvari (aplikacije)
Youtube premium (nema reklama, možeš slušat u pozadini, možeš donwloadat...)
Youtube music (govori se da će jednom zamjenit Google play music)
Google play music - meni osobno draži nego Deezer, Spotify i Apple music - ali to je stvar osobne preferencije jer bazu muzike imaju svi skoro totalno istu
Uzeo sam si danas obiteljski paket preko Indije i uredno je prošlo sve. Još sam bio na VPNu i poslao sestri pozivnicu i izbacilo joj da nismo ista država. Aktiviram VPN i na svom i na njenom računalu i prođe bez problema, doda mi ju u obitelj. Odspojim se sa VPNa, pošaljem drugoj sestri pozivnicu, ona preko mobitela proba aktivirati i isto joj napiše da nismo ista država. Ulogiram se na njen račun na računalu, aktiviram VPN, aktiviram VPN sebi, pošaljem pozivnicu i prođe bez problema.
Pokušam frenda ubaciti i neće apsolutno nikako. Sa VPNon, bez njega, preko mobitela, preko računala, ništa neće. Čak je došao kod mene i na 2 moja računala se logirao u svoj Youtube i GMail račun, pa smo probali i sa i bez VPNa na oba računala i nikako neće. Probali smo i sa i bez VPNova na mobitelima i isto neće. Ima tko ideju kako riješiti?
Probaj mu napraviti novi?
Novi gmail račun? To je opcija koju nismo probali, a i teško da će htjeti, jer koristi jedan glavni mail za komunikaciju i sve i sad da samo zbog YT mora imati drugi.
Da podijelim s vama iskustvo:
Prije nego kupujete premium pretplatu u Indiji, kreirajte obitelj putem Google računa, pozovite ljude i nek prihvate članstvo. Tek nakon toga kupujte premium preko vpn-a u Indiji. Tada se šalje pozivnica svim članovima bez da je oni moraju prihvaćati, automatski im dolazi obavijest da je upravitelj grupe/obitelji aktivirao premium i možete ga koristiti.
Ono što mi zasad malo smeta je forsiranje indijskih izvođača 😂, ali... Za manje od 18 kn, nemam se što žaliti, a vjerujem da će algoritam kroz neko dogledno vrijeme sukladno korištenju maknuti njihove izvođače i nuditi ono što uistinu i koristimo.
Bok ekipa!
Imao i onda sam otkrio youtube vanced
Ja ga isto imam več pola godine na Indijsku fitnu, i u paketu dobiješ tri stvari (aplikacije)
Youtube premium (nema reklama, možeš slušat u pozadini, možeš donwloadat...)
Youtube music (govori se da će jednom zamjenit Google play music)
Google play music - meni osobno draži nego Deezer, Spotify i Apple music - ali to je stvar osobne preferencije jer bazu muzike imaju svi skoro totalno istu
sorry kakve aplikacije dobijes? Ja sam mislio da je u Premiumu music i nema reklama na youtubeu. Sad si me zainteresitao sa ovim da se dobiju neke aplikacije.
I btw kako funkcionira to sa obitelji? Mogu li micat ljede iz obitelji (pitam za stavir i maknut prijatelja kao clana obirelji). Hvala
Aplikacije su dostupne za sve jedino kod pretplate:
Youtube - dobiješ premium verziju, znači bez reklama i imaš dostup do njihove produkcije (filmovi, serije....)
Youtube music sada službeno mjenja Google play music koji se gasi u 11 mjesecu. tako da to ti dođe kao Spotify ali uz plus da možeš slušat svu muziku koja je i na youtubu (što je neograničena kolekcija svega mogučega)
Ako uzmeš family account onda imaš pravo da 5 accounta istovremeno koristi sve to. Nemoraju bit iz iste obitelji, jer Google nema način kako to uopće kontrolirat, tako da možeš slobodno ta 4 računa podjelit kome želiš (mislim da je jedini uvjet da su svi u istoj državi)
Pogledaj malo po forumu, jer postoji caka da se registiraš kao da si iz indije i onda family accoutn plačaš cca 2 eura (kao ja več sada pola godine) :)
ja sam prije 5-6 mjeseci uzeo premium preko indije, sve to funkcionira samo mi je sad cijeli google racun ostao u indijskoj valuti, prikazuje mi ko da sam u indiji i na google play storeu mi je indijska regija, tako da neke aplikacije ne mogu skinut koje nisu dostupne u toj regiji.
hmm ja nisam to primjetio, meni je sve u eurima jedino što na GPMusic pod rubrikom hitovi mi izbacuje samo Indijske hitove :)
Meni se to nije desilo, sve mi je ok.
Jedino play music nudi indijske hitove.
Pogledaj ovdje malo...
kad odem u opcije google playa baca mi indiju ko regiju, mogu promjenit al ne znam oce onda to utjecat ista na taj premium pa nisam pokusavo.
Meni je regija HR, a indijska adresa mi je samo kod plaćanja.
glej meni radi več više od pola godine na fintu Indije tako da uživajte dok traje :)
Jel netko zna dali postoji slična finta sa Spotify? -edit: da radi i sa Spotify na istu fintu izađe 13 eura ua cjelu godinu !!!
nisam još jer sam kupio account preko ebaya, ali kako vidim po komentarima na drugim forumima drugima radi....