Sony Bravia 7 II donosi True RGB tehnologiju koja

poruka: 8
|
čitano: 1.871
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Bravia 7 II donosi True RGB tehnologiju koja ".
8 godina

ča su teveji sve bolji to je sadržaj sve gori...ono prije se ubijao skidajući remux-e...sad je dobar i onaj od 2gb za cili film...a ono ča valja je ionako snimljeno prije 40...50...60 godina kad tehnologija filmskih kamera je bila takva da ne mogu iskoristiti ove sadašnje teveje

hebote večina filmova radnja u mraku tako da ih jeftinije dođe produkcija...bez svitla nema ni milijardu nijansi

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Re: Sony Bravia 7 II donosi True RGB tehnologiju k
HCMAA kaže...

ča su teveji sve bolji to je sadržaj sve gori...ono prije se ubijao skidajući remux-e...sad je dobar i onaj od 2gb za cili film...a ono ča valja je ionako snimljeno prije 40...50...60 godina kad tehnologija filmskih kamera je bila takva da ne mogu iskoristiti ove sadašnje teveje

hebote večina filmova radnja u mraku tako da ih jeftinije dođe produkcija...bez svitla nema ni milijardu nijansi

dobro zboriš, a i za sport novi tv-i su drlog ako nemaš 4k signal

5 godina
Led ubija punom parom, em jeftino em ne troši. OLED je mrtav cim mini led malo više zaživi u kombinaciji s G-sync Pulsarom.

0 0 hvala 0
19 mjeseci
Kolega s ovim si ubo svaka ćas:

"hebote večina filmova radnja u mraku tako da ih jeftinije dođe produkcija...bez svitla nema ni milijardu nijansi".

Ne razumijem koji je K redateljima , pola novih filmova ima taj neki trend da je snimano u šupku, pomrčina sunca i mozga.
Bio sam oduševljen korejskom filmom "No other ćojs" svijetla slika, prekrasno , vidiš svaki datalj, a onda se sjetim najnovijeg Poirota, u Veneciji tema , očekivao predivne scene grada a dobio ko u šupku mračne kadrove i lica koja se jedva vide na svjetlosti svijeće 🙄
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
8 godina

naročito ovi filmovi sa cgi...zabole oči od mraka...jedna od gođira...tamo di glumi čača od malkoma...99% vrimena gođira u mraku..baš idu na živce...a tek horori...svaka budala može snimiti horor u mraku

i koja je svrha hdr i milijardu nijansi boja kad temelj fotografije je svitlo...u životu mi stvarno puno znači ča če vatra u mraku biti hdr...i ne samo to nego POMICANJE I TREŠNJA KAMERE...ljudi u stvarnosti ne tresu glavom i ne pomiču nemilice glavu kad nešto promatraju

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 1
5 godina
Sirotanovic kaže...
Kolega s ovim si ubo svaka ćas:

"hebote večina filmova radnja u mraku tako da ih jeftinije dođe produkcija...bez svitla nema ni milijardu nijansi".

Ne razumijem koji je K redateljima , pola novih filmova ima taj neki trend da je snimano u šupku, pomrčina sunca i mozga.
Bio sam oduševljen korejskom filmom "No other ćojs" svijetla slika, prekrasno , vidiš svaki datalj, a onda se sjetim najnovijeg Poirota, u Veneciji tema , očekivao predivne scene grada a dobio ko u šupku mračne kadrove i lica koja se jedva vide na svjetlosti svijeće 🙄

A što je najsmješnije je da je 어쩔수가없다 / Bez izbora / No other choice film redatelja Korejca čiji OLED televizori najviše briljiraju baš u mračnijim filmovima.

12 godina

Dve i pol keke za VA panel, neka hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hmmm, oldie filmovi, kak kažete prije 50 godina su snimani itekako na dobrom mediju - filmskoj vrpci, koja kod digitalizacije bez beda postigne 4K rezolucijiu i izgleda odlično na novim tevejima

Ps. I dan danas se za neke filmove koriste kamere s filmskom vrpcom tak da...
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice