Driver Testovi - korisna aplikacija za one koji se

poruka: 2
|
čitano: 11.309
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Driver Testovi - korisna aplikacija za one koji se".
8 godina

ludilo...a ceste svakim danom sve punije primitivcima...cestovni teroristi...od Senja do Rijeke ima par djelova ceste koje su ravne ali puna crta...kolona...ali teroriste zaboli uvo...pritiču...ono....jadranska magistrala...pun k zavoja...pa su nervozni...budaletina me pritiče..svaki put kad mi to netko radi ja malo usporim da mu dam prostora...ima onih koji to ne rade...i upravo jer sam usporio sam spasio suprtno auto od frontalnog sudara s ovom budaletinom...da nisam usporio:(

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 1
5 godina

Svaka čast na aplikaciji, da sam to imao kada sam polagao...eeeeee

To što ti vozači rade što je kolega iznad napisao je stvar osobne kulure, psihičke nestabilnosti, emocionalne nezrelosti, nerazumijevanja drugih.

Tu ne može pomoći ni još tri puta više policajaca i trostruko veće kazne.

Jesino rješenje je trajno oduzimanje vozačke dozvole.

Prvi put ponovno polaganje za vožnju, prometni znakovi i vožnja, pa ako nakon toga opet radi sranja potpuno oduzimanje vozačke dozvole, no to neće ni jedna Vlada ozakoniti, nažalost.

Novac tu nije relevantan jer gradski fetivi krkani i krkani doseljenici imaju novaca kao blata, baš ih briga za kaznu od 5 t kn kada će je dobiti jednom godišnje.

合気道 五段

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice