Waymov novi specijalizirani robotaksi Ojai kreće u

poruka: 4
|
čitano: 2.251
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Waymov novi specijalizirani robotaksi Ojai kreće u".
4 godine

Kratki podsjetnik; Glavna razlika između 4. i 5. razine autonomije vozila leži u njihovoj sposobnosti snalaženja u različitim okruženjima. Dok 4. razina zahtijeva unaprijed definirane uvjete ili detaljno mapirana područja, 5. razina podrazumijeva potpuno autonomnu vožnju bez ikakvih ograničenja u svim vremenskim i prometnim uvjetima.

* Waymo Ojai operates at SAE Level 4 autonomy

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2026 7:19 (Svakakav).

2 0 hvala 2
13 godina

Ja samo zamišljam kako će ti taksiji izgledati nakon što je njih 5-6 svratilo po burek kod Braće nakon noćnog izlaska. Polupijani. Više neće biti designated drivera da donekle drži situaciju pod kontrolom. Ne bu to funkcioniralo

1 0 hvala 1
16 godina
Re: Waymov novi specijalizirani robotaksi Ojai kre
telefon 2 kaže...

Ja samo zamišljam kako će ti taksiji izgledati nakon što je njih 5-6 svratilo po burek kod Braće nakon noćnog izlaska. Polupijani. Više neće biti designated drivera da donekle drži situaciju pod kontrolom. Ne bu to funkcioniralo

Kod nas nista nebi funkcioniralo. Al kad toj ekipi sa bureka se naplati sa kartice extra cifra, bit ce veseli da ponove voznju 😉,jer kod nas pali smo kad te oplete po novcaniku 💪

18 godina

haha, biče vako:

Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice