Xiaomi 17T i 17T Pro donose veće baterije, bolje k

poruka: 4
|
čitano: 1.492
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi 17T i 17T Pro donose veće baterije, bolje k".
8 godina

ne znam kako u drugim državama,ali kod nas postoji njuškica...samsung S26U vakuum za 850E...s tim da sam primjetio kada odem u gsm arenu...već je njekoliko puta bila vijest da zamzun smanjuje cijenu svojih flagshipova...evo nije ni prošlo 3 miseca ultra na korak od okruglih 800E

te razlike u fotografiji jedino imaju smisla u raw-u a većina koliko sam primjetio imaju recimo telefoto na mobitelu pa rukom zoomiraju sa glavne pa imaju digitalni zoom,neznaju uopće  koristiti svoje skupe igračke a tek ovi cestovni debili sa mobitelima na ušima...a imaju na raspolaganju voice control i bežične slušalice

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nebi ga uzeo ni džaba sa Mediatekovim procom!

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Dokle god za istu cijenu kao i 17t pro mogu dobit S25 ultru.. ne vidim smisla tom mobitelu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
19 mjeseci
Re: Xiaomi 17T i 17T Pro donose veće baterije, bol
Zver kaže...

Dokle god za istu cijenu kao i 17t pro mogu dobit S25 ultru.. ne vidim smisla tom mobitelu...

Šta ima ultra u dućanu po toj cijeni?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice