Bugovci nisu nešto preaktivni na forumu, kolko ja vidim.
a sta sam vam ja reka...
Ovo je samo da se narod zabavlja :D
a sta sam vam ja reka...
Ovo je samo da se narod zabavlja :D
Nek naprave temu:
Kupovina cheap & eficient komponenata
- dakle usporedba kvalitetnih jeftinih komponenata ako je uopće moguće
i ako je uopće moguće
Interview BUG redakcije
- put do uspjeha, usponi i padovi, školovanje i malo o privatnom životu vezano za BUG
Rulja:
OĆEMO!!! INTERVJU!!
OĆEMO!!! INTERVJU!!
OĆEMO!!! INTERVJU!!
Eto čuli ste rulju...oni oće intervju
Ajmo onda čika Miro (a jbg ja sam pristojan dečkić ) i ekipa...bacajte se na posao
istina, nebi bilo lose da napisu malo o sebi, zivotu , i kako su dosli do takvog posla, bas bi zanimljivo bilo, btw sto se tice hardwarea, do iduceg mjeseca bi trebali bit radeoni 6000 na trzistu pa neka opale po testovima, i test napajanja bi bio dobra ideja , samo ovaj put nek ih stave malo više i mallo poznatije firme , zadnji put su bila 3 nezanimljiva napajanja , takoder test cpu coolera ali ovaj put malo scythea i pravih stvari.
na dvdu od broja 200 buga imate temu broja iz broja 100 u pdf pormatu u kojoj su pisali o sebi pa pogledajte.
Neka stavi statstiku bug foruma, recimo:
najgluplje teme, najaktivnije teme, teme s najviše postova, broj dodjeljenih kartona...
Neka stavi statstiku bug foruma, recimo:
najgluplje teme, najaktivnije teme, teme s najviše postova, broj dodjeljenih kartona...
Najgluplji komentari,najveći trollovi...
Bolje odgovor redakcije prate li temu da znamo na ćemu smo.
Periodički odgovaramo na ovo pitanje, valjda kako se pojavljuju novi forumaši koji ne znaju kako stvari funkcioniraju :) Ukratko - da, pratimo.
Zar ne bi trebale postojat nekakve "upute" za predložit nešto? Mislim, da ljudi ne predlažu neke gluposti koje samo njih zanimaju nego nešto o čemu se stvarno da pisat u BUGu.
Npr. Ja bi želio test Gamerskih laptopa (koji su skupi), a činjenica je da ljudi danas nemaju novaca i malo ljudi će se odlučit iskeširat 10000+kn za laptop. U BUGu to vjerovatno znaju i radije će opalit nekakvu usporedbu jeftinih laptopa jer su trenutno takve stvari zanimljive najvećem broju korisnika (treba im laptop, a nemaju novaca).
Kužite šta želim reć?
Pa ja baš ne kužim. Imamo veći usporedni test gejmerskih laptopa barem jednom godišnje, a tu su i pojedinačni opisi gejmerskih laptopa u praktički svakom broju. Kad se neki novi i zanimljivi model pojavi na tržištu, njegov opis obično bude u idućem Bugu. Ovo nije nagađanje i aproksimacija; u 95% slučajeva ih testiram i opisujem ja osobno :)
Periodički odgovaramo na ovo pitanje, valjda kako se pojavljuju novi forumaši koji ne znaju kako stvari funkcioniraju :) Ukratko - da, pratimo.
Hvala na odgovoru. Sada ako bi mogao odgovor na prijedlog forumaša "weky"
"Za 12. mjesec zelim temu broja obiljezenje desetljeća - Best of od 2000. do 2010. godine. Kao najbolje od najboljeg iz svake godine. 1 godina = 1 stranica. Ajmo bugovci!"
Ili možda onaj prijedlog: "Put do urednika BUG-a?"
Za 12. mjesec zelim temu broja obiljezenje desetljeća - Best of od 2000. do 2010. godine. Kao najbolje od najboljeg iz svake godine. 1 godina = 1 stranica. Ajmo bugovci!
15 thumbova, to se mora ostvariti bugovci!!
Kategorije napravite, od hardvera i softver, nešto slično kao u ovoj FAQ OFF temi.
"Za 12. mjesec zelim temu broja obiljezenje desetljeća - Best of od 2000. do 2010. godine. Kao najbolje od najboljeg iz svake godine. 1 godina = 1 stranica. Ajmo bugovci!"
Rekao sam samo da pratimo raspravu, ne i da otkrivamo što će biti u narednim brojevima! To bi pokvarilo iznenađenje! :D
Rekao sam samo da pratimo raspravu, ne i da otkrivamo što će biti u narednim brojevima! To bi pokvarilo iznenađenje! :D
Da, logično je onda zašto se ne javljate :)
Bilo bi onda u redu u prvi post staviti to objašnjenje da pratite temu, ali isto tako i ne dajete odgovor o usvojenju/odbijanju prijedloga.
Tako bi se izbjegla pitanja, poput mojeg, o Vašoj aktivnosti.
Ma gamerske laptope sam naveo kao primjer, nisam mislia doslovno.
Ono šta želim reć je da je logičnije da ćemo u bugu čitati o nečemu što zanima VEĆINU ljudi nego o nečemu što zanima samo mene.
Napišite neku kratk knjigu, recio nažešći failovi na forumu i slično.
A za časopis odaberite najbolje od 200, pa do danas.
Napišite neku kratk knjigu, recio nažešći failovi na forumu i slično
Bio bi to divan forum..dođeš na forum i onda se redakcija sprda s tobom...
Bože sačuvaj prijedloga...
Napišite neku kratk knjigu, recio nažešći failovi na forumu i slično
Bio bi to divan forum..dođeš na forum i onda se redakcija sprda s tobom...
Bože sačuvaj prijedloga...
Zasto ne. Ja se ne sramim svojih gluposti. Nadam se da sam iz njih nesto i naucio :)
Što bi željeli čitati?
hmmm... dakle... ne znam je li netko prije mene ovo spomenuo (s obzirom da je ovaj forum dugačak, tj. ova tema pa mi se ni neda čitati)...
U prošlih nekoliko brojeva okrenuli ste se programima za uređivanje fotografija... mogu li sada na red doći i videi? Bilo bi fora znati nešto o programima za uređivanje videa, bio bih zahvalan kad biste o tome nešto spomenuli.
:)
Jel itko iz redakcije uopće čita ovo?????????????
Možda čitaju i misle se "vidi ovog glupana on bi da mu ja testiram neko napajanje, a vidi ovoga on bi linux..."
Zar ne bi trebale postojat nekakve "upute" za predložit nešto? Mislim, da ljudi ne predlažu neke gluposti koje samo njih zanimaju nego nešto o čemu se stvarno da pisat u BUGu.
Npr. Ja bi želio test Gamerskih laptopa (koji su skupi), a činjenica je da ljudi danas nemaju novaca i malo ljudi će se odlučit iskeširat 10000+kn za laptop. U BUGu to vjerovatno znaju i radije će opalit nekakvu usporedbu jeftinih laptopa jer su trenutno takve stvari zanimljive najvećem broju korisnika (treba im laptop, a nemaju novaca).
Kužite šta želim reć?
Želim potvrdu redakcije...
Oće li se prijedlog uvažiti, da znam dali da kupujem bug sljedeći mjesec?
Vas trojica niste bili pažljivi na satu - za kaznu pročitajte prethodnih četrdeset stranica ove teme i onda se javite, kako bi ispravili ocjenu!
Vas trojica niste bili pažljivi na satu - za kaznu pročitajte prethodnih četrdeset stranica ove teme i onda se javite, kako bi ispravili ocjenu!
Kolika je satnica?
test netbook-a koji ste radili prije par brojeva no nažalost vam na tesitranje nije došao dell mini inspirion 1012, tes te ga opisali u narednom broju ali vrlo kratko. obzirom da je pošast za ovakvom vrstom računala bilo bi lijepo vidjeti na nekom hard testu sve netbooke koji su danas na tržištu, i to samo one od 10 i 11 inča, jer sve ovo preko nema smisla za ono što oni uistinu služe.
znači, atom 450, 550 ion2 grafika i slično,.,,,..... unaPRIJED ZAHVAlan
Predloženo više puta i uočeno, tako da ne moraš ponavljati.
Predloženo više puta i uočeno, tako da ne moraš ponavljati.
A ekstremni PC?
Mogli bisete ubacit test vodenih hlađenja.
Miro: Ne čita mi se zadnjih 40 strana.
Test mobitela s ugrađenim DVB-H recverom.
Onaj moj prijedlog još uvijek stoji...........
Dodatni prijedlog:
Test jeftinih mobitela s WiFi-jem
Za 12. mjesec zelim temu broja obiljezenje desetljeća - Best of od 2000. do 2010. godine. Kao najbolje od najboljeg iz svake godine. 1 godina = 1 stranica. Ajmo bugovci!
15 thumbova, to se mora ostvariti bugovci!!
Kategorije napravite, od hardvera i softver, nešto slično kao u ovoj FAQ OFF temi.
Weky, mislim da ti je prijedlog prošao..
(iz novog bug-a)
Ajde baš mi je drago što sam im dao ideje. :) Kupit cu taj broj sigurno.
Weky, gdje su ti zvjezdice??
Weky, gdje su ti zvjezdice??
Neki eror nema ih nitko tko je u prvih 10-ak najboljih autora.
Moze jedan test grafickih kartica zadnji je bio u broju 191 (10/2008) ako se nevaram.