Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 633.009
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Hyperion kaže...

Jel bi bilo moguća posebna stranica u Bug-u namijenjena samo za događanja na forumu u svakom broju.

o bitnijim događajima vezanim uz forum uvijek se ponešto napiše unutar rubrike "Bug Online 2.0"

...
15 godina
neaktivan
a mogu li wfi antene?
Aint no man above the crew
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
Definitivno wifi antene, Naš izbor i Best Buy, koliko domet imaju, koliko kostaju...
da je barem to tema broja...

e i s ovim se slažem... dajte test antena...

17 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

a da se malo svi zajedno spustimo na zemlju i počnemo čitati o jeftinijim konfiguracijama komponentama koje će ljudi u stvari kupovati, jeftinim ili besplatnim sigurnosnim i ostalim aplikacijama te malo više linuxa, u bugu naravno {#}

rather sniffin glue instead of private networks
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 7:25 ((s)izgoreo).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle, moji dosadašnji prijedlozi:

1.   Kupovina cheap & eficient komponenata

• dakle usporedba kvalitetnih jeftinih komponenata
  • MBO, CPU, GPU, RAM, HDD
  • ne test nego onako malo tips & tricks BUG redakcije i slično

2.   Interview BUG redakcije

• put do uspjeha, usponi i padovi, školovanje i malo o privatnom životu vezano za BUG

3.   Test WiFi mobitela (mobiteli s ugrađenom WiFi karticom {#})

• max cijena  4000 kn
  • test brzine, propusnosti i kvalitete signala u odnosu na udaljenost od WiFi pristupne točke iliti hotspota (ako je to moguće obavit na mobitelu)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatni prijedlog:

Test gamepad-a

Ne znam jeli dosad bilo, ali ako je bilo davno.....bilo bi dobro ponoviti {#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 16:27 (Krešo91).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve viđeno već,osim druge teme koja bi me jako zanimala.Osobno bih kupio bug samo zbog nje ;)

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ivan-zd kaže...
Sve viđeno već,osim druge teme koja bi me jako zanimala.Osobno bih kupio bug samo zbog nje ;)

vote+ {#}

Miro, daj Extreme PC!! Molim te!!!!!{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan

definitivno još ovakvih usporedba nešto jeftinijih stvari, očekujem još usporedbe grafa i matičnih do 2000kn.

i možda nešto malo više o browserima, premda je u ovom broju članak o IE 9, btw kad smo već kod toga iznenadio sam se rezultatima onih testova za browsere, pa chrome je u svemu najbolji! pa zar je to tako dobar browser? nekako su mi ti testovi više nahvalili chrome nego IE 9.

0 0 hvala 0
16 godina

Htio bih vidjeti barem jednu rečenicu o dečkima BUG.HR HWBOT OC Team-a koji svojim rezultatima bug-u rade uistinu izvrsnu reklamu..

Btw. svaka čast dečki..=)

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Htio bih vidjeti barem jednu rečenicu o dečkima BUG.HR HWBOT OC Team-a koji svojim rezultatima bug-u rade uistinu izvrsnu reklamu..

Btw. svaka čast dečki..=)

Da, malo o hrvatskoj "OC sceni", ili o nekim hrvatskim uspjesima u svijetu, vezano za informatiku...  

{#}.

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
14 godina
protjeran

Volio bih gole cice

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogli bi pisati malo o jeftinijim telefonima a koji su po funkcijama dobri,jer ne može svako izdvojiti 600-700 eura za jedan telefon..

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Znam da pri kraju svake godine ide popis najboljih stvari u prethodnoj godini, tako i igara... volio bi da se osim toga na 1-2 stranice stavi popis najboljih igara u desetljecu od 2000-2010, koje su dobivale najbolje ocjene u BUG-u i koje nismo smjeli propustiti. Zasigurno je puno ljudi koji nisu u mogucnosti stalno pratiti desavanja u svijetu igara te se boje da propustili neki dobar naslov. Mogla bi se napravit lista najboljih igara po godinama ili po zarnovima, mada mislim da bi bolje bilo sortirati po godinama.

8 0 hvala 0
16 godina

Recenzija Desire-a Z i HD, ako ih možete ikako nabaviti..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
systemize kaže...

Znam da pri kraju svake godine ide popis najboljih stvari u prethodnoj godini, tako i igara... volio bi da se osim toga na 1-2 stranice stavi popis najboljih igara u desetljecu od 2000-2010, koje su dobivale najbolje ocjene u BUG-u i koje nismo smjeli propustiti. Zasigurno je puno ljudi koji nisu u mogucnosti stalno pratiti desavanja u svijetu igara te se boje da propustili neki dobar naslov. Mogla bi se napravit lista najboljih igara po godinama ili po zarnovima, mada mislim da bi bolje bilo sortirati po godinama.

potpuno se slazem, to vec dugo nismo vidjeli, malo da vidimo koje su ispale najbolje, odmah znam neke koje ce stavit,...

neka budu grupirane za PC, PS3, Xbox 360 i Wii

Aint no man above the crew
16 godina
odjavljen

Modanje mobitela, smartphone-a i Pocket PC-a. Već sam predložio da na DVD-u dođu custom FW i os-evi koje bi Petric ili netko drugi isprobao. I tako svaki broj po 2-3 ROM-a i FW-a.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isplativost kupovanja igara i key-eva na internetu te jesu li ti servisi legitimatni ili scammeri!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

test free vs. paid AV rješenja

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

Modanje mobitela, smartphone-a i Pocket PC-a. Već sam predložio da na DVD-u dođu custom FW i os-evi koje bi Petric ili netko drugi isprobao. I tako svaki broj po 2-3 ROM-a i FW-a.

Još kada s time ne bi gubio garanciju...

16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Pa i oc-anjem se gubi garancija pa je svejedno bilo u Bug-u. Radi se na vlastitu odgovornost. 

17 godina
protjeran

zanimalo bi me kakva računala imaju naši omiljeni političari i što igraju u slobodno vrijeme {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
vexx5555 kaže...

Je, ali onda se lijepo napise kako to ide na vlastitu odgovornost... :)

A i moze se vecina vratit na pocetno stanje...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
17 godina

U novom Bagu zelim procitati kako sam ja dobio nesto u nagradnoj igri :) Pa makar privjesak :)

Biljezim se sa stovanjem...

8 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Samougradnja prjenosnika...

U Vidiju je bilo prije par godina, bio bi red da to netko ponovo napiše...

Znaće promjena hardvera :)

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E, ovako, radim za završni rad tekstualni lcd za računalo, i treba mi bug broj 138, svibanj 2004, pa ako netko ima volju da mi pomogne, molim da skenira sve što ima o tekstualnom lcd-u za računalo u tom bug-u i da mi nekako pošalje slike, ili da me označi na faceu. Unaprijed hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 21:53 (Alanv23).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

Samougradnja prjenosnika...

U Vidiju je bilo prije par godina, bio bi red da to netko ponovo napiše...

Znaće promjena hardvera :)

I

Igranje na mobitelu i izaberite forumaša godine {#}

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
knižnjica?
16 godina

Potakla me nova anketa: želio bih u bug-u pročitati tekst koji bi me uvjerio da kupujem preko interneta..

I želio bih da je argumentiran dovoljno dobro da bih mogao u isto uvjeriti starog..{#}

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

Igranje na mobitelu i izaberite forumaša godine {#}

Zar mislis da ga je potrebno birati (hrabro izgovori to, pusti pogled u Sunce, stade uspravan kao izdjeljan).

16 godina

Po meni je forumaš godine torrente..

Jedini čovjek koji je u istoj godini s istim accountom uspio pobrati crni i nakon toga skupiti 5 zvjezdica..pa čovjek je Chuck Norris..{#}

14 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice