Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.085
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
Evo SoT uz cijelodnevno surfanje na 4g/wifi
11 godina
neaktivan
Oprostite na ovoliko poruka al neki problem se desio neznam zasto, na mobitelu sam

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Koji rn4 tj. koji procesor?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imam 3s i miui7 i nikako ne mogu staviti 8 jer mi je zaključan, kako ga mogu otključati, i da usb mi ne prepoznaje,
*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Redmi note 4 4/64 SD
14 godina
miller1985 kaže...
Imam 3s i miui7 i nikako ne mogu staviti 8 jer mi je zaključan, kako ga mogu otključati, i da usb mi ne prepoznaje,

Probaj flashati s ovim alatom:
https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/tool-xiaomitool-xiaomi-rom-changing-easy-t3627081

Nedavno sam radio na Redmi 4X sa zaključanim bootloaderom, bez problema stavio zadnji Developer ROM.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
17 godina
neaktivan

hvala, radi sve ok

samo me zanima da li će biti i miui 9 dostupan za 3s 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
14 godina
miller1985 kaže...

hvala, radi sve ok

samo me zanima da li će biti i miui 9 dostupan za 3s 

Naravno, ali tek krajem mjeseca. (Developer ROM)

16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

U planu mi je rijesiti se srota od optima rutera i prijeci na vdsl 60/10 pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Xiaomi ruterima? Prosjecno mi je spojeno oko 15 uređaja na wifi i 2 na kabelu. Ima li smisla narucivati nesto tipa Mi WiFi Router Pro ili Router 3, ili da uzmem nesto u nasoj trgovini za iste novce, i sta?

0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ja koristim Mi Wifi Mini već 2 godine i odlično radi za razliku od Iskonovog Zyxela. Barem mi je cijeli stan pokriven sa 2.4/5G za cca 150kn koliko sam platio u to vrijeme.

Xiaomi Router 3 bi trebao imati još veći domet tako da svakako preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pogledajmo sto je Xiaomi izbacio proslog mjeseca 

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

1 0 hvala 2
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Je li se zna kada bi trebao Xiaomi Redmi Note 5 izaći??

0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nema još informacija, prvo su na redu MIX 2 i Mi Note 3.

Danas napokon dobio sa carine Yeelight Bedside Lamp, MiJia Pen, MIUI 9 Majicu i još neke sitnice 

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Znam da sam dosadan, ali imam još jedno pitanje vezano za narudžbu Mi6ice. Na aliexpressu me dođe sa DHLom bez carine 432 dolara što se čini neloše. E sad, po pitanju garancije zna li tko što i kako je s tim? 
LINK na product: https://goo.gl/9PQXoM

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Xiaomi Redmi Note 5 sa Snapdragon verzijom bi trebao biti predstavljen u januaru/siječanju 2018g, ali nista jos nije sigurno to su samo podaci sa stranica ...

Developer 7.9.7 (MIUI9) ROM) MIUI 9 Serbian (Cyrillic) Translator
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Danas napokon dobio sa carine Yeelight Bedside Lamp, MiJia Pen, MIUI 9 Majicu i još neke sitnice 

Pozz, iz kud si naručio lampu, koliko te izašla i koliko si morao carinu platiti ?

10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

mi note 3 dolazi sa sd 660 ? :O

14 godina
alen177 kaže...

Pozz, iz kud si naručio lampu, koliko te izašla i koliko si morao carinu platiti ?

Dobio sam na poklon od Xioamia uz neke sitnice, carinu  na cijeli paket sam platio 115kn.

Ima ih na gearbest, ali su cijene bezobrazno visoke trenutno.

Deutsch kaže...

Sutra saznajemo sve detalje 

13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Izgleda da je sve spremno za sutrašnji launch event MIX 2 

Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hoće li iphone 7 maska pasati na mi a1?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nece,ali bi mogla maskica od MIX-a odgovarati za Iphone 8 😁
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Probat ću ulovit nekog iz Beta Teama sa Mi 5S+ da testira 5G ako ima u blizini, ako nađem šta javim kroz privatnu poruku

Evo samo da javim da sad 5G Wifi radi uredno. Nakon flashanja miglobe ROM-a koji je baziran na zadnjem dev romu MIUI 9, android 7.

Ne znam kako ni zašto sad radi, nisam ništa drugačije uradio kod flashanja nego obično. 

S tim da mi je malo čudno ovo ispalo s miglobe ROM-om... Nakon flashanja ponudio mi update, ali nakon update-a, više nije miglobe nego xiaomi.eu ROM... čudno, ali glavno da imam brzi wifi..

10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
alen177 kaže...

Dobio sam na poklon od Xioamia uz neke sitnice, carinu  na cijeli paket sam platio 115kn.

Ima ih na gearbest, ali su cijene bezobrazno visoke trenutno.

Deutsch kaže...

Sutra saznajemo sve detalje 

ipak da, znas mozda zasto 660, a ne 835?

14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Imam više toga za reći, pa evo po brojevima :D

1. Ne postoji 5G WiFi, nego se radi o frekvenciji od 5GHz na kojoj radi dotični WiFi ;)

2. Ima li ovdje poznavatelja hardvera mobitela? Koji mobilni procesori, ili još bolje Xiaomi mobiteli hardverski podržavaju HEVC (H.265) dekoder? Program Moonlight koji služii za streamanje i igranje PC igara s Nvidia grafičke kartice na mobitelu, podržava ovaj standard, ali treba biti hardverski implementiran u mobitel.

3. Na početku teme sam naveo neke probleme sa svojim Xiaomi mobitelima. Eto, dva od njih su riješena, i nemaju veze s mobitelima! 

Prekomjerna potrošnja prometa, čak i kad je mobitel na WiFi - kriv je bio HT i njihovo računanje prometa. Prelaskom na Tele 2 nestali svi problemi s potrošnjom

Jedan 4A se nije mogao spojiti na VIP GPRS ili 3G, što god sam pokušavao. Na kraju je bio problem kod njih. Dva tri poziva službi za korisnike i odjednom se pojavio promet! Thumbs up :D

Kad dođem za komp ću preurediti originalnu poruku, da ne optužujem Xiaomi, a uopće nisu krivi :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Deutsch kaže...

ipak da, znas mozda zasto 660, a ne 835?

Vjerovatno zbog ograničenje proizvodnje samog SD835 pošto je na njega ogromna navala.

9 godina
neaktivan

Ja sam probao na 4X 1080P HEVC i sve ok.

Navodno i 4K HEVC ima hardversku akceleraciju.

Ali, za 10 bitni video nema hardverske akceleracije, ali ti to nije bitno kad moonlight ionak ne baca 10 bitni video ziher.

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/625

P.S. 425/430/435 podržavaju HEVC 1080P maksimalno.

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/425

A Helio X20 podržava i 10 bitni 4K HEVC.

http://mediatek-helio.com/x20/

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 12:06 (fer-de-lance).
14 godina
Icefox kaže...

U planu mi je rijesiti se srota od optima rutera i prijeci na vdsl 60/10 pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Xiaomi ruterima? Prosjecno mi je spojeno oko 15 uređaja na wifi i 2 na kabelu. Ima li smisla narucivati nesto tipa Mi WiFi Router Pro ili Router 3, ili da uzmem nesto u nasoj trgovini za iste novce, i sta?

Ne znam jeli ti aktualno još ali ja sam uzeo Mi Router 3 i za sada sam zadovoljan. Sve radi očekivano i bolje od routera koji sam do sada imao. Ako te šta konkretno zanima pitaj.

17 godina
display name ivo kaže...
Icefox kaže...

Ne znam jeli ti aktualno još ali ja sam uzeo Mi Router 3 i za sada sam zadovoljan. Sve radi očekivano i bolje od routera koji sam do sada imao. Ako te šta konkretno zanima pitaj.

Nadam se da ste upoznati da dotični "čavrlja" s Kinom na dnevnoj bazi.

13 godina

Imam jednog kući pa ako može kakva uputa da se dokaže navedena tvrdnja. Može i na PP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice