- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Probaj flashati s ovim alatom:
https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/tool-xiaomitool-xiaomi-rom-changing-easy-t3627081
Nedavno sam radio na Redmi 4X sa zaključanim bootloaderom, bez problema stavio zadnji Developer ROM.
hvala, radi sve ok
samo me zanima da li će biti i miui 9 dostupan za 3s
hvala, radi sve ok
samo me zanima da li će biti i miui 9 dostupan za 3s
Naravno, ali tek krajem mjeseca. (Developer ROM)
U planu mi je rijesiti se srota od optima rutera i prijeci na vdsl 60/10 pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Xiaomi ruterima? Prosjecno mi je spojeno oko 15 uređaja na wifi i 2 na kabelu. Ima li smisla narucivati nesto tipa Mi WiFi Router Pro ili Router 3, ili da uzmem nesto u nasoj trgovini za iste novce, i sta?
Ja koristim Mi Wifi Mini već 2 godine i odlično radi za razliku od Iskonovog Zyxela. Barem mi je cijeli stan pokriven sa 2.4/5G za cca 150kn koliko sam platio u to vrijeme.
Xiaomi Router 3 bi trebao imati još veći domet tako da svakako preporuka.
Je li se zna kada bi trebao Xiaomi Redmi Note 5 izaći??
Nema još informacija, prvo su na redu MIX 2 i Mi Note 3.
Danas napokon dobio sa carine Yeelight Bedside Lamp, MiJia Pen, MIUI 9 Majicu i još neke sitnice
Znam da sam dosadan, ali imam još jedno pitanje vezano za narudžbu Mi6ice. Na aliexpressu me dođe sa DHLom bez carine 432 dolara što se čini neloše. E sad, po pitanju garancije zna li tko što i kako je s tim?
LINK na product: https://goo.gl/9PQXoM
Xiaomi Redmi Note 5 sa Snapdragon verzijom bi trebao biti predstavljen u januaru/siječanju 2018g, ali nista jos nije sigurno to su samo podaci sa stranica ...
Danas napokon dobio sa carine Yeelight Bedside Lamp, MiJia Pen, MIUI 9 Majicu i još neke sitnice
Pozz, iz kud si naručio lampu, koliko te izašla i koliko si morao carinu platiti ?
mi note 3 dolazi sa sd 660 ? :O
Pozz, iz kud si naručio lampu, koliko te izašla i koliko si morao carinu platiti ?
Dobio sam na poklon od Xioamia uz neke sitnice, carinu na cijeli paket sam platio 115kn.
Ima ih na gearbest, ali su cijene bezobrazno visoke trenutno.
Sutra saznajemo sve detalje
CRNI MI5 3/32GB u stocku na mi global store ako nekog zanima

Probat ću ulovit nekog iz Beta Teama sa Mi 5S+ da testira 5G ako ima u blizini, ako nađem šta javim kroz privatnu poruku
Evo samo da javim da sad 5G Wifi radi uredno. Nakon flashanja miglobe ROM-a koji je baziran na zadnjem dev romu MIUI 9, android 7.
Ne znam kako ni zašto sad radi, nisam ništa drugačije uradio kod flashanja nego obično.
S tim da mi je malo čudno ovo ispalo s miglobe ROM-om... Nakon flashanja ponudio mi update, ali nakon update-a, više nije miglobe nego xiaomi.eu ROM... čudno, ali glavno da imam brzi wifi..
Dobio sam na poklon od Xioamia uz neke sitnice, carinu na cijeli paket sam platio 115kn.
Ima ih na gearbest, ali su cijene bezobrazno visoke trenutno.
Sutra saznajemo sve detalje
ipak da, znas mozda zasto 660, a ne 835?
Imam više toga za reći, pa evo po brojevima :D
1. Ne postoji 5G WiFi, nego se radi o frekvenciji od 5GHz na kojoj radi dotični WiFi ;)
2. Ima li ovdje poznavatelja hardvera mobitela? Koji mobilni procesori, ili još bolje Xiaomi mobiteli hardverski podržavaju HEVC (H.265) dekoder? Program Moonlight koji služii za streamanje i igranje PC igara s Nvidia grafičke kartice na mobitelu, podržava ovaj standard, ali treba biti hardverski implementiran u mobitel.
3. Na početku teme sam naveo neke probleme sa svojim Xiaomi mobitelima. Eto, dva od njih su riješena, i nemaju veze s mobitelima!
Prekomjerna potrošnja prometa, čak i kad je mobitel na WiFi - kriv je bio HT i njihovo računanje prometa. Prelaskom na Tele 2 nestali svi problemi s potrošnjom
Jedan 4A se nije mogao spojiti na VIP GPRS ili 3G, što god sam pokušavao. Na kraju je bio problem kod njih. Dva tri poziva službi za korisnike i odjednom se pojavio promet! Thumbs up :D
Kad dođem za komp ću preurediti originalnu poruku, da ne optužujem Xiaomi, a uopće nisu krivi :)

ipak da, znas mozda zasto 660, a ne 835?
Vjerovatno zbog ograničenje proizvodnje samog SD835 pošto je na njega ogromna navala.
Ja sam probao na 4X 1080P HEVC i sve ok.
Navodno i 4K HEVC ima hardversku akceleraciju.
Ali, za 10 bitni video nema hardverske akceleracije, ali ti to nije bitno kad moonlight ionak ne baca 10 bitni video ziher.
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/625
P.S. 425/430/435 podržavaju HEVC 1080P maksimalno.
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/425
A Helio X20 podržava i 10 bitni 4K HEVC.

U planu mi je rijesiti se srota od optima rutera i prijeci na vdsl 60/10 pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Xiaomi ruterima? Prosjecno mi je spojeno oko 15 uređaja na wifi i 2 na kabelu. Ima li smisla narucivati nesto tipa Mi WiFi Router Pro ili Router 3, ili da uzmem nesto u nasoj trgovini za iste novce, i sta?
Ne znam jeli ti aktualno još ali ja sam uzeo Mi Router 3 i za sada sam zadovoljan. Sve radi očekivano i bolje od routera koji sam do sada imao. Ako te šta konkretno zanima pitaj.
Ne znam jeli ti aktualno još ali ja sam uzeo Mi Router 3 i za sada sam zadovoljan. Sve radi očekivano i bolje od routera koji sam do sada imao. Ako te šta konkretno zanima pitaj.
Nadam se da ste upoznati da dotični "čavrlja" s Kinom na dnevnoj bazi.
Imam jednog kući pa ako može kakva uputa da se dokaže navedena tvrdnja. Može i na PP.