Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Scania Fanatic kaže...

EDIT: Zna li možda ko ako postoji koji limit za modove, znači mislim npr. maximalan broj nekih 30-ak modova! Jer sam sad stavio jedan New Economy mod unutra i uopće mi ga ne učita, znači nema ga na onom popisu za uključiti/isključiti! {#}

Ako ga ne prepoznaje onda ga nisi raspakirao očito. Nema limita za modova koliko znam, ja sam trenutno na sitnih 107 {#}

12 godina
Scania Fanatic kaže...

Ti si također počeo vuči Tandemke ? {#}    

EDIT: Zna li možda ko ako postoji koji limit za modove, znači mislim npr. maximalan broj nekih 30-ak modova! Jer sam sad stavio jedan New Economy mod unutra i uopće mi ga ne učita, znači nema ga na onom popisu za uključiti/isključiti! {#}

He, nisam jos ... to je bila samo proba za kolegu a i mene je bas zanimala ta prednja osovina ... {#}

Jee, jos nisam cuo a ni primjetio da postoji limit, (ja ih imam samo 57{#}) ovo me bas zanima ...

Uf, uf ... kolega iznad je jos bolji ... {#}

EDIT: upravo pogledao. U folderi mods imas jos 5-6 foldera a u svakom ima jedan mod ... pa biraj ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 15:15 (suMaper).
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Scania Fanatic kaže...

Ti si također počeo vuči Tandemke ? {#}    

He, nisam jos ... to je bila samo proba za kolegu a i mene je bas zanimala ta prednja osovina ... {#}

Jee, jos nisam cuo a ni primjetio da postoji limit, (ja ih imam samo 57{#}) ovo me bas zanima ...

Uf, uf ... kolega iznad je jos bolji ... {#}

EDIT: upravo pogledao. U folderi mods imas jos 5-6 foldera a u svakom ima jedan mod ... pa biraj ... {#}

Riješeno je, nešto sam ja bio zeznuo uspio extractat nekih 5KB {#} 

Krenuli smo za Portugal /Faro samo lagano lijepo odmah upali u gužvu {#}, na poslijetku pauza na autocesti A2 kod Beča, imali ikoga za {#} ? 

Never late in a \8/
12 godina
Scania Fanatic kaže...

Krenuli smo za Portugal /Faro samo lagano lijepo odmah upali u gužvu {#}, na poslijetku pauza na autocesti A2 kod Beča, imali ikoga za {#} ? 

... ma kak ne, samo ti naruci odmah stizem ... {#}

------------------

Edit: ups ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 16:26 (suMaper).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Netko se jednom zalio da je imao oko 400 modova, i vise mu nije 'primalo'. Netko je na eng. forumu tvrdio da broj ovisi o memoriji u tvom racunalu. Ne znam dali RAM ili memorija u grafickoj kartici.U svakom slucaju, problem nije novi i nije nepoznat. Prosvrljaj malo sa search funkcijom po stranim forumima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Netko se jednom zalio da je imao oko 400 modova, i vise mu nije 'primalo'. Netko je na eng. forumu tvrdio da broj ovisi o memoriji u tvom racunalu. Ne znam dali RAM ili memorija u grafickoj kartici.U svakom slucaju, problem nije novi i nije nepoznat. Prosvrljaj malo sa search funkcijom po stranim forumima.

Ma riješeno je, ja imam nekih 70 modova od toga je nekih 35 aktivno, nego sam ja nešto krivo kopirao... Sad radi al hvala svejedno {#}

Never late in a \8/
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...malo je lakše parkirati/preuzeti uz bolju vidljivost...{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

znali tko kljuc aktivacijski kljuc od euro truck 2 + going east dlc

15 godina
neaktivan
adocaus kaže...

znali tko kljuc aktivacijski kljuc od euro truck 2 + going east dlc

Evo imaš ga ovdje:

KLIK

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
BULIGO kaže...

Eh, onda nema brige ... kao od 1.000 poslova ... {#}

-------------------------- edit:

Pariz > Budimpesta, mix drvenarije ... moozda sretnem tamo punashno zgodnu Madjaricu ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:16 (suMaper).
15 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...
BULIGO kaže...

Ma riješeno je, ja imam nekih 70 modova od toga je nekih 35 aktivno, nego sam ja nešto krivo kopirao... Sad radi al hvala svejedno {#}

Za što imaš 35 modova molim te reci jer ja imam: dva za terete, fiziku, bolju grafu, jači zvuk u kabini, TSM mapa i ostalo razni skinovi, možda nešto propuštam a neznam?

Par slika sa puta:

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Scania Fanatic kaže...
BULIGO kaže...

Za što imaš 35 modova molim te reci jer ja imam: dva za terete, fiziku, bolju grafu, jači zvuk u kabini, TSM mapa i ostalo razni skinovi, možda nešto propuštam a neznam?

Par slika sa puta:

Imam te koje si sam naveo, imam jedno 3 moda za  kotače, pa imam unutrašnjost DAF-a i Scanie, razne lampice, tuning unutrašnjosti Scania i DAF, pa imam jedan kompletno DAF Holland Style... Ima ih nakupe se, al pretežito radi tuninga....

Never late in a \8/
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

Eh, onda nema brige ... kao od 1.000 poslova ... {#}

-------------------------- edit:

Pariz > Budimpesta, mix drvenarije ... moozda sretnem tamo punashno zgodnu Madjaricu ... {#}

Gdje nadjes te prikolice za tandema, ja ne mogu naci ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mercedes Benz Tandem Mod v2.0 -> to je super komplet kamion i raznih prikolica "MB Actros MP3 Mega Mod"

---------------------------

... ma jeli ovo moguce, kamion iznad Berlina pici za Hamburg a prikolica mu iznad Nurberga ... {#}
ocito je popio nekoliko trecih tura ... {#}

... omg ... ... omg ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 16:03 (suMaper).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jednu veeeeeeliku molbu za ekipu koja se bavi modovima i izmjenama

http://ets2.lt/en/scania-r700-gold/

dali se ovaj mod tj skin moze napraviti da pase na "obicnu"scaniu a ne samo na r700??

ja se u to nekuzim pa ako tko moze pomoci bio bih mu zahvalan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

dali se ovaj mod tj skin moze napraviti da pase na "obicnu"scaniu a ne samo na r700??

Nemoze, nije isti template

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

Naravno da može.Pojednostavljeno (za one koji se bave skinovima):Copy/Paste skina na neki drugi (obične Scanije),uz neke male promjene.Photoshopu nije bitno koji je kamion.{#}

14 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

Naravno da može.Pojednostavljeno (za one koji se bave skinovima):Copy/Paste skina na neki drugi (obične Scanije),uz neke male promjene.Photoshopu nije bitno koji je kamion.{#}

Pa da, moze se, ali nije bas toliko lagano kao sto izgleda..

12 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

Pozz sto se gorana tice covjek moze sve napraviti znam posto mi je radio jedan skin...

12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
goransmy kaže...
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

Pozz sto se gorana tice covjek moze sve napraviti znam posto mi je radio jedan skin...

Opća je glupost ta "R700", neko je stavio kamion koji ne postoji {#}

Never late in a \8/
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma meni je do skina preljep mi je nije meni do tog kamiona

inace sam ljubitelj mana (i vozim TGa) ali na igri peglam scaniu jer ima boljih modova i skinova :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz zasto me izbaciva skinuo sam sebi Patch ovaj zadnji 1.8.2.5 i tsm mapu nemam vise nikakvih modova i kada pokrenem igricu iizbaci me na ucitavanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo.Može se sa malo potrošenog vremena i igranja photoshopom.Mislim da je to tako nekako.Inače,taj skin na R700 je napravio jedan moj kolega trucker kojem to ide jako dobro i skužio je sve za čas.Kolega Kiki287,ne znam na šta si točno mislio kad si rekao ono da template nije isti.Mislim,nije isti ni za jedan kamion ili šta se već obrađuje u grafičkom editoru.Template je samo pomoćna skica po kojoj se ravnaš gdje šta ucrtavaš.

3 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...{#} ...

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Evo.Može se sa malo potrošenog vremena i igranja photoshopom.Mislim da je to tako nekako.Inače,taj skin na R700 je napravio jedan moj kolega trucker kojem to ide jako dobro i skužio je sve za čas.Kolega Kiki287,ne znam na šta si točno mislio kad si rekao ono da template nije isti.Mislim,nije isti ni za jedan kamion ili šta se već obrađuje u grafičkom editoru.Template je samo pomoćna skica po kojoj se ravnaš gdje šta ucrtavaš.

svaka cast obojci na odlicnom poslu a moze link od uplouda ako nije problem :)

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bacio se malo u skinanje tandema, ako ima tko kakav pametan prijedlog ili želju neka javi 

Za sada odrađen samo jedan komplet (sve ti vrste prikolica) i to za Scaniju naravno 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 0:30 (robisierra92).

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Robi imali igdje tandem ali prikolica starija sa rudom ja sam naso negdje neuvija se ruda samo onako mota zajedno.

16 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Robi imali igdje tandem ali prikolica starija sa rudom ja sam naso negdje neuvija se ruda samo onako mota zajedno.

Nisam vidio još, ali ovaj pack kojeg je izradio Flemming jo po mom miošljenju najbolji 

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=126098&hilit=tandem 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pomagajte ljudi imam problem, koristim ovaj mod http://ets2.lt/en/night-driving-lighting-mod/ i islo je normalno neko vrijeme ali sad samo izbacuje, ne mogu normalno igrati a tako je sjajno igrati sa ovim modom. Poslije sam dodao 2-3 moda , probao sam ih iskljuciti ali nije do njih {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice