Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.958.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
adocaus kaže...

a gdje pronac te modove i gdje ukucat ih kad nadem

http://www.modsaholic.com/forums/index.php/files/category/83-euro-truck-simulator/

http://ets2.lt/

http://ets2-mods.com/

http://www.ets2planet.com/

Neke stranice za skidanje modova. Prvi link je od stranice na kojoj nema surveya, plaćanja i sl. (ako se ne registriraš moraš čekati 10 sek. da bi downloadao mod, btw registracija je bespatna)

Kad ih skineš i unzipaš premjesti ih u mapu C:\Users\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod onda pokreni igru i na prvom izborniku gdje izabireš profil odaberi uredi i označi kvadratić sa modom koji želiš aktivirati.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

koliko bi tek imao najboljih kamiona, najboljih vozaca, velikih garaza i miliona eura na racunu da si samo prije znao kako ubaciti rusiju i ostale mape

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 21:38 (RuskeGTT).
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dođem u temu s nadom da ću vidit nešto korisno, zanimljivo, novo... a ono na istoj strani 2-3 upita za modove &td...

pitanje moderatoru/ima; može li se editirat prvi post i u njega stavit korisne linkove da se ekipa educira a tema ostane preglednija? s napomenom, pročitati prvi post?

isprika ako sam naporan ali dop..dilo mi stalno čitat iste upite..

fala na razumijevanju

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Ima di logitech driving force gt za nekih 500kn il mozda neko od vas prodaje?{#} Cini mi se savrsen zbog mjenjaca.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Konacno, na Hungary mapi dosao do lvl 21 (presao 6000km) i docepao se motora od 700KS (dosad 600KS) za mog FH16. Razlika je primjetna.Sad mogu malo lakse u pretjecanje ako treba {#}

No, opet sam 50.000EUR u minusu!{#} Uz malo srece, 10 tura ce to otplatiti.

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}{#} ZNA LI NETKO TKO KORISTI VOLAN GDJE SE ISKLJUCI VIIBRACIJA?

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SSCars kaže...

Hehe, i mene to isto nervira, cijelo vrijeme mi volan vibrira, jest da nije puno ali je dosadno :D

12 godina
neaktivan

Ma probudit cu starog pa ce bit Bog,Isus... hahahah a želim pare skupljat...tek sam poceo igrat...

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zalazak sunca, romantika i takav đir haha ;)

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ono kad uletis sa 90 kmh u krivinu :P

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xpider kaže...
SSCars kaže...

Hehe, i mene to isto nervira, cijelo vrijeme mi volan vibrira, jest da nije puno ali je dosadno :D

Ima u opcijama igrice da se isključi, ja sam u sebe isključio

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

ja trazio i nmgu naci, kako se tocno zove ta opcija?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Force feedback

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U Controls, samo isključiš "Force feedback" (u mene je na Engleskom, a u tebe je možda na Hrv, ali ćeš naći) :)

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
BULIGO kaže...

Konacno, na Hungary mapi dosao do lvl 21 (presao 6000km) i docepao se motora od 700KS (dosad 600KS) za mog FH16. Razlika je primjetna.Sad mogu malo lakse u pretjecanje ako treba {#}

Eh, pa ti si se bas zatreskao u Madjaricu (`el bar mlada), neki se vec razbjezali ali ti jos uvjek ne uspjevas ... {#} ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav narode

nakon duuugo vremena ja instaliro igru ...ponovno

zadnju turu mi se kamion obojio u roza i izbriso odam sve modove instalaciju save game ama bas sve

sad rijsio normalnu igru i sve rad za 5

skinio mapu tsm zadnju verziju

neki tuning za scaniu  http://ets2.lt/en/scania-r-mega-mod-v2-0/ nadam se da ce raditi

za spec terete   http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v-2-2/

i treba mi jos samo 1 onaj za realisticno vrijeme :) to je nekad davno bilo pa ako netko ima da mi ga da ako nije problem

i to su svi modovi sto cu imati...

dosta je da se kolju medjusobno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SSCars kaže...

Ono kad uletis sa 90 kmh u krivinu :P

Jel ti to imaš prikolicu od BDF Tandema? {#}

Never late in a \8/
11 godina
neaktivan

nije mi to problem dovoljno je samo da dodem do dvije garaze odnosno da kupim dvije garaze i par vozaca iznajmim nemoraju bit velike garaze,ali po mogucnosti bi bilo pozeljno i ako zelis brzo zaradit novac nije potrebno da ti vozis dovoljno je samo da ides na menader garaze i zatim brzo putovanje od garaze do garaze tako sam zaradio milione na startu ide pomalo zavisno koliko imas kamiona i vozaca sto vise to bolje i brze doci do zeljenog iznosa,ja naprimjer imam 40 kamione i vozaca i kad samo jednom odem na brzo putovanje tad u jednom iznosu dobijem neverovatnih pola miliona eura a ako imas dvije garaze i nekih 6 do 8 vozaca zavisno koju ocjenu imaju vozaci moji su imali ocjenu 5,8.onda od jednog putovanja dobijes do 200,000 eura znaci dovoljno da kupis kamion ili garazu ili ako dignes kredit pola miliona lahko ga vratit na taj nacin

11 godina
neaktivan
evo rijesnja da izades iz minusa odi na brzo putovanje vjerojatno imas dvije garaze kad si na 21 razini par puta djednom odes na brzo putovanje i zaradit ces do milion eura
11 godina
neaktivan
ja sam na 25 razini trenutno
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Isto to se dobija i "spavanjem" nic novo, samo je pitanje je li to ok ili je to karakteristika "teskih lijencuga" ? ... {#}
Cemu tri posta uzastopno ? desno imas "Uredi" i dopunjavaj post do mile volje ... {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa meni nije cilj imati 40 garaža i 1 000 000 kamiona, nego mi je cilj svojeg kamiona sredit najljepše kako meni paše i s njim se vozit.... Igram konstanto od kako je simulacija vidjela svijetlo dana, i imam 3 garaže, u dvije po 5 kamiona i u jednoj 4 kamiona, od tih 14 kamiona imam 9 vozača.... Jer što ti znače silni milijuni na računu kad ti je za TOP model kamiona dosta nekih 250k eura... I vozim Scaniu R620, nemam nikakvih bijesnih modova od 3000ks ko neki ili ono no speed limit da voziš 150 kmh, uživim se u simulaciju. znači svaki semafor se staje! I sad mislim prodati sve kamione osim svojeg jer mi previše zarađuju i nema mi smisla igrat, jer da bi ti svi privatnici koji imaju kamione imali po 50 milijuna eura na računima sumnjam da bi još vozili kamion...

Never late in a \8/
12 godina
neaktivan

nemam ti ja pojma nista, tek sam poceo, sta znaci to BDF Tandem ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 13:12 (SSCars).
12 godina
neaktivan
SSCars kaže...

Znači ta prikolica koju imaš prikopčanu nije za taj kamion, odnosno prikoličar... To što ti imaš zakopčano za traktor (kamion) nije adekvatna prikolica za njega! Vidiš sliku, ta prikolica mora biti prikopčana za takav kamion, izgleda da si stavio mod BDF u igricu pa zato imaš takvu prikolicu {#}  To na slici ti je TANDEM kamion (prikoličar), vjerojatno si se o zbog toga prevrnuo, jer ti je kratki među osovinski razmak te je kamion nestabilniji u krivini kod velike brzine... 

Never late in a \8/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 14:02 (Scania Fanatic).
14 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...
SSCars kaže...

Znači ta prikolica koju imaš prikopčanu nije za taj kamion, odnosno prikoličar... To što ti imaš zakopčano za traktor (kamion) nije adekvatna prikolica za njega! Vidiš sliku, ta prikolica mora biti prikopčana za takav kamion, izgleda da si stavio mod BDF u igricu pa zato imaš takvu prikolicu {#}  To na slici ti je TANDEM kamion (prikoličar), vjerojatno si se o zbog toga prevrnuo, jer ti je kratki među osovinski razmak te je kamion nestabilniji u krivini kod velike brzine... 

Tek sam sad skuzio da je prikvacio tandemku za traktora LOL {#}

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Scania Fanatic kaže...
SSCars kaže...

Tek sam sad skuzio da je prikvacio tandemku za traktora LOL {#}

I najboljima se desi :) 

EDIT: Stigle felgice za moju Princezu {#}

Never late in a \8/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 16:29 (Scania Fanatic).
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

Eh, pa ti si se bas zatreskao u Madjaricu (`el bar mlada), neki se vec razbjezali ali ti jos uvjek ne uspjevas ... {#} ... {#}

Da bas se zaljubio. Sad mi je najnoviji hobi 'loviti' radar-miliciju i ucrtavati njihove zasjede u mapu Madjarske. Vec sam ucrtao preko 40 njihovih pozicija i postaje zanimljivo izbjegavati ih. Bolje nego ih iskljuciti u config.cfg-u ;) Zaletim se kroz naselje 80 na sat i tik prije radara prikocim. Kad ga prodjem, kulturno mu zatrubim, haha.

Je li moja Madjarica mlada pitas? kako ne, mlada i prposhna ;)

Do sada sam 'ulupao' u nju preko 42 sata voznje!

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:13 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa tek sam poceo igrati igru, i neam pojma nista o kamionima, sta se odma isprdavate -.- Nego kad ubacim mod od kamiona npr. od scanie, oce ond meni onda odmah biti u trgovini ili ???

EVO SVI MOJI MODOVI, PA AKO MI NETKO MOZE RECI STA MORAM IZBACITI DA MI SE TO NE PONOVI

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:31 (SSCars).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SSCars kaže...

pa tek sam poceo igrati igru, i neam pojma nista o kamionima, sta se odma isprdavate -.- Nego kad ubacim mod od kamiona npr. od scanie, oce ond meni onda odmah biti u trgovini ili ???

EVO SVI MOJI MODOVI, PA AKO MI NETKO MOZE RECI STA MORAM IZBACITI DA MI SE TO NE PONOVI

Pa ne sprdavamo se, samo komentiramo... Teško ti tko može reči za modove da ih izvadiš, recimo ova prikolica s kojom si se prevrnuo ti pripada ovome modu Volvo Tandem :)  A između ostalog ako se tebi sviđa ta kompilacija sa traktorom i tandem šlepom pa samo naprijed {#} ipak igraš TI, i ti samo znaš kako se tebi najbolje dopada, meni je samo bilo čudno jer nikad prije to nisam vidio {#} Nemoj ništa zamjerit {#}

Never late in a \8/
12 godina
SSCars kaže...

Ne moras izbaciti nista nego ti nemoj uzimati te prikolice za posao (ali i mozes ako tebi prija) vec samo one druge ...

Imas 7 dd_tandem_itd... modova, oni imaju te prikolice i ako ih bas zelis skloniti onda ukloni (samo deaktiviraj, profil > uredi) svih tih sedam modova. Ali u servisu mozes nadograditi te tandem kamione da dobiju onaj sanduk iza kabine (pa i opet vratiti na staro) i tada koristis same te prikolice ...

U potpunosti se slazem sa kolegom iznad ... {#}

EDIT: da bice odmah u trgovini ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 18:38 (suMaper).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice