A kako ga mislis rootati ak ne znas koja je marka i model moba? To ti je kao da ides kupovati novi procesor, a nemas pojma kakvu maticnu imas?!
Krivo si razumio, znam ja koja je marka (JiaYu G3) i našao sam postupak za root-anje, ali me zanima kako back up-irati postojeće podatke, da ih mogu vratiti ako postupak ne uspije
E sad kada ga rotaš moraš staviti i novi Recovery tj. ClockWorkMod recoveri i iz njega radiš back up oficielnog firmware-a kao i to da i iz CWM Recoverya vračaš na orginalni software.
Ako to nemaš onda nekakav drugačiji postupak back up , možda iz Windovsa sa nekim programom radiš flash i stavljaš orginalni firmware.
pogledaj ovo tu ti objašnjava nešto o tome.Da, upravo mi je to bila baza uputa za rotanje.
Kako nisam baš na "ti" sa ovim postupkom, zanima me da li upute na ovom videu rješavaju i novi Recovery?
Neznam ali ako sada nemaš ili nemožeš ući u Recovery prije rootanja onda je, ali pogledaj i ovaj link pa prevedi si stranicu jer tu imaš CWM Recovery koji je bolji od orginalnog zbog back up-a http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs