USB - stick problem

poruka: 8
|
čitano: 8.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB - stick problem

Ovako... Imam memory stick od 4gb i na njemu mnogo važnih podataka... Ali problem je u tome što mi je neki dan kad sam ga uštekao riknuo(valjda).... Ona lampica na njemu uopće ne svijetli i jako se grije.... Ako postoji koji način da se vrate podaci ili ako ima tko iskustva s infoLAB-om.... Pomagajte jer su mi podaci sa sticka jako bitni....

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB - stick problem
Zhaba kaže...

Ovako... Imam memory stick od 4gb i na njemu mnogo važnih podataka... Ali problem je u tome što mi je neki dan kad sam ga uštekao riknuo(valjda).... Ona lampica na njemu uopće ne svijetli i jako se grije.... Ako postoji koji način da se vrate podaci ili ako ima tko iskustva s infoLAB-om.... Pomagajte jer su mi podaci sa sticka jako bitni....

robaj ga priključiti na neki drugi računar, ako mogne tamo prebaci fileove pa se pozabavi sa stickom (formatiraj ga)

a ako ne može, e onda ne znam

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Zhaba kaže...

robaj ga priključiti na neki drugi računar, ako mogne tamo prebaci fileove pa se pozabavi sa stickom (formatiraj ga)

Problem je u tome što ga niti jedan komp(od 3 na kojima sam probao) uopće ne prepozna memory stick...

16 godina
neaktivan
Zhaba kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Zhaba kaže...

Problem je u tome što ga niti jedan komp(od 3 na kojima sam probao) uopće ne prepozna memory stick...

hmm, pokušaj update-at USB drivere za OS oji imaš

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
protjeran

Prijatelju pripremi kesh za kupovinu novog USB sa podatcima se pozdravi.Imao nemao drivere za USB morao bi ti prijavit stick makar kao nepoznat uredzaj ako nista.

Losi USB ulazi i losa napajanja na kompu su ti spucali strujom USB....moguce da ti naprave USB ali podatke tesko da ces vratit imao sam istih problema do sad su mi dva USB crkla u skoli lose instalacije i napajanja  i sprzili su mi dva stickaPlač

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan

A niti infoLAB nebi pomogao?

14 godina
neaktivan
USB - stick problem

Imam jedan problem ,u vezi usb stika.Na stik sam stavio neke dokumente  al kad sam drugi put ukljucio stik neki dokumenti su nestali  a neki ostali  ali zauzetost prostora je ostala ista pa mislim da su  na stiku ostali dokumenti,vjerovatno je bio neki virus i  dokumenti su  nestali.Pa bi zamolio ako neko zna da li se mogu ti dokumenti naci jer su mi potrebni.........!!

omer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
USB - stick problem

ev ti probaj s ovim http://www.usbflashbackup.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: