pozz
Ploča je asus maximus formula
Zanima me dali je problem ako mi hd_led dioda žute boje(treperi samo) dok su ostale sve zelene a inace mi windows 7 -pro x64 orginal steka kad vise radnji radim pa me zanima dali je problem do toga....evo slike
pozz
Zanima me dali je problem ako mi hd_led dioda žute boje(treperi samo) dok su ostale sve zelene a inace mi windows 7 -pro x64 orginal steka kad vise radnji radim pa me zanima dali je problem do toga....evo slike
pozz
Pa normalno je da treperi HDD dioda. HDD dioda - Indicira status HDD-a.
HDD - Hard Disk Drive --- > Tvrdi Disk
pozz
Pa normalno je da treperi HDD dioda. HDD dioda - Indicira status HDD-a.
HDD - Hard Disk Drive --- > Tvrdi Disk
Ok....ali dali je problem sto je žute a ne zelene?????
nije nikakav problem. Mozes ti staviti ako hoces i crvene boje da ti bude.
ok onda hvala
ok onda hvala
Više volim kada nam zahvaljuju s klikom na gumb "HVALA" ispod posta
ok onda hvala
Više volim kada nam zahvaljuju s klikom na gumb "HVALA" ispod posta
heh ajde eto bice i to
Ispričavam se na dizanju stare teme, al da ne otvaram novu... Imam istu pojavu na Crosshair V Formula Z Asusovoj matičnoj. Jel to sve u redu? Naime, svijetli HD, a ne HDD, odnosno hard drive... Ako je normalno, malo je iritantno.
Hoće li to svijetliti ukoliko nemam nijedan hdd, nego samo ssd-e?
https://www.dropbox.com/sh/cf8ksjdmvys23m7/AADqHaZOwTdRhSZwM8Kqw0IOa?dl=0 slabo se vidi s bljeskalicom, ali se uoči u sredini videa.
Pa šta za to kaže korisnički priručnik matične ploče?