LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.873
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema
testerica kaže...

Ništa od navedenog nije rootalo moj mobitel

Root script od avicohh'a radi, ako ne radi onda je do kompa, dakle treba se drivere instalirati i upute popratiti.

Kod mene na poslu(xp..) nije moglo. Ali kod kuce win7 radi super, cak i na win10

ja
15 godina
testerica kaže...

Kaže mi da mobitel nije podržan

vjv zato jer si na lolipopu,  sad sam se sjetio da sam ja bio na kit katu a kasnije samo flashao cloudy rom koji je vec sam po sebi rootan

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Koristim naj noviju verziju BlissPopa i nesviđa mi se appdrawr (onda je po abecedi u listi),probao sam i nova launcher i google i oba mi se nesviđaju zbog bijele podloge na appdraweru.

Dali netko zna neki brzi,a bez te bijele podloge launcher?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jozagloza123 kaže...

Koristim naj noviju verziju BlissPopa i nesviđa mi se appdrawr (onda je po abecedi u listi),probao sam i nova launcher i google i oba mi se nesviđaju zbog bijele podloge na appdraweru.

Dali netko zna neki brzi,a bez te bijele podloge launcher?

mozes ti imat kakvu kod podlogu hoces, ja recimo imam prozirnu, odi u nova postavke, izbornik, pozadina(color and transparency) i stavi transparency na 100%

16 godina
LG G2 tema

Pozdrav,

evo sta se meni desilo sa ekranom,uz standardnu zutu mrlju na ekranu.Imam garanciju al nisam zurio radi zute mrlje jer mi je mob potreban,izgleda da je doslo vrijeme da ga nosim jer mi dio ekrana po svemu sudeci ne radi kako treba,u prilogu je screenshot,sa quickmemom sam sarao gore dolje u gornjem dijelu ekrana kako bi se vidjelo sta je problem,znaci jednostavno preskace dio ekrana kad prelazim prstom,pretpostavljam da se ekran malo odljepio,jeli itko imao slican problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 13:33 (eragon).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eragon kaže...

Pozdrav,

evo sta se meni desilo sa ekranom,uz standardnu zutu mrlju na ekranu.Imam garanciju al nisam zurio radi zute mrlje jer mi je mob potreban,izgleda da je doslo vrijeme da ga nosim jer mi dio ekrana po svemu sudeci ne radi kako treba,u prilogu je screenshot,sa quickmemom sam sarao gore dolje u gornjem dijelu ekrana kako bi se vidjelo sta je problem,znaci jednostavno preskace dio ekrana kad prelazim prstom,pretpostavljam da se ekran malo odljepio,jeli itko imao slican problem?

Imao ja, ali na donjem dijelu ekrana. Meni je bilo softverske naravi, rijesio sam tako da sam stavio custom rom. 

16 godina
DrFriks kaže...
eragon kaže...

Pozdrav,

Imao ja, ali na donjem dijelu ekrana. Meni je bilo softverske naravi, rijesio sam tako da sam stavio custom rom. 

Hmmm,a nosit cu im ga pa nek se bave oni tamo sa njim jer svakako imam zutu mrlju

12 godina
LG G2 tema

Koliko se dugo ceka da naprave mobitel sa tom zutom mrljom?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Kupio u VIP-u. Nakon 6 mjeseci na servisu... Jel ovo sve ok?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 19:36 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Dal ostat na 4.4.2 il otići na LL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema
Kamera je bolja na KK, a i baterija malo. LL je po meni nešto brži i UI je puno ljepši.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

neznam, ja i dalje na lolipopu dobivam 7h sot-a bez problema i kamera mi je ista ko na kit katu zbog xcam moda 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Imam 4.4.2, al ne nudi mi nikakav update...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Imam 4.4.2, al ne nudi mi nikakav update...

Spoji ga na lg pc suite. Al ja se idalje dvojim dal da se prebacim na LP.

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
LG G2 tema

Peporuka custom roma a da je KK?

Gledam ovaj Cloudy je popularan jako na G2...

Ma ostal sam na KK zato kaj vecina veli da je kamera i baterija bolja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G2 tema

Imam jednu zamolbu,

sada imam na mobu CloudyG2 3.3 (LP) rom a htio bi staviti CloudyG2 2.2 (KK) rom.

Koji mi je najbolji način?

Pomalo, šegavo i vajka!

0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

Peporuka custom roma a da je KK?

Gledam ovaj Cloudy je popularan jako na G2...

Ma ostal sam na KK zato kaj vecina veli da je kamera i baterija bolja...

kad vec stavljas rom zasto ne stavis najnoviji cloudy koji je lp rom? na njega jos stavis xcam mod s kojim je kamera kao i na kit katu a baterija je ista, barem meni... prvi dan sam dobio 5h sot-a a onda nakon toga bez problema dobijem 7h sot-a a tolko sam i na kit katu imao 

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam g2 na 4.4.2 official i sad kad sam aktivirao 4g primjetio sam da mi signal padne s 4-5 crtica na 2-3 crtice.

Je li i vama tako, je li išta bolje na Loliju? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Jel imao ko slucaj da je u vipa kupio mob sa 1 godinom garancije,cijelo vrijeme sam bio uvjeren da imam 2 god garancije pa nisam zurio i sad nadjem garanciju i tamo pise 1 god,i po tome je istekla u 6.mj?inace sam mob kupio preko njuskala i lik mi je poslao sve tako da nisam ja kupovao

0 0 hvala 0
14 godina
eragon kaže...

Jel imao ko slucaj da je u vipa kupio mob sa 1 godinom garancije,cijelo vrijeme sam bio uvjeren da imam 2 god garancije pa nisam zurio i sad nadjem garanciju i tamo pise 1 god,i po tome je istekla u 6.mj?inace sam mob kupio preko njuskala i lik mi je poslao sve tako da nisam ja kupovao

Mogu provjeriti doma jer je i moj iz vipa pa preko njuškala.

Ali koliko znam moraš dobiti minimalno 2 godine garancije na uređaj, a na bateriju može biti 1 godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
eragon kaže...

Mogu provjeriti doma jer je i moj iz vipa pa preko njuškala.

Ali koliko znam moraš dobiti minimalno 2 godine garancije na uređaj, a na bateriju može biti 1 godina.

Evo opet sam detaljno pogledao i sa prednje strane jamstva pise kao osnovno jamstvo od 1 god na mobitel i sav pribor,a sa straznje sam nasao nesto kao produzeno jamstvo koje pocinje nakon osnovnog jamstva i odnosi se samo na uredjaj,tako da je ipak 2 god po ovome,sva sreca da sam se prevario :D

17 godina
LG G2 tema

Ekipa planiram s G2 16Gb prijeći na Ascend Mate 7. Što mislite vrijedi li prelaziti (misleći na karakteristike mobitela)?

Nije mi problem dijagonala, imam velike ruke

0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Ekipa planiram s G2 16Gb prijeći na Ascend Mate 7. Što mislite vrijedi li prelaziti (misleći na karakteristike mobitela)?

Nije mi problem dijagonala, imam velike ruke

da ali na 32gb verziju tj 3 Gb rama

volim sto vole mladi
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipaahvalan a
Ovako imam jedan problem, cesto mi se desi da mi na mobitelu pise da imam slusalice ukljucene, a ustvari ih nemam, pa nemogu ovako nista slusati preko zvucnika i pricati na telefon, pa dali netko zna u cemu je kvaka...neznam jel u softwareu il cemu je problem , pa po cijeli dan mi pise slusalice imam ukljucene, et ako netko zna kako problem rijesit bio bih jako zahvalan. pozz

0 0 hvala 0
17 godina
5.1.1 je potvrden, navodno bi mogel drugi mjesec dojti.
Mislim da je onda trenutak za prelazak na "chainsaw".
težiti pozitivi, opraštati i vjerovati u bolje sutra
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

@dezarius

To se i meni događalo, očistio sam ulaz za slušalice štapićima za uši. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 10:44 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

jesam al opet stoji i dalje da imam slusalice ustekane... :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda ti kanulo neke tečnosti pa daje spoj, možda softver ako si radio neke izmjene (iako ne vjerujem da je softver ako je stock, ipak pokušaj hard reset), ili 

, to je to, ne znam dalje

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

e da vode mi upalo malo moze biti zbog toga...to nekad tak uhvati ga 2 sata pa opet prestane

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dezarius kaže...

e da vode mi upalo malo moze biti zbog toga...to nekad tak uhvati ga 2 sata pa opet prestane

Otvori zadnju stranu ako nemaš garanciju i posuši, nije dobro da bude duže vrijeme vlažan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice