:) sve to stoji. Ali jel nije uvijek ljepse pratiti upute "rom chefa"
Pogledja dorimanx thread - ladno ce od****** sve koji se ne drze uputa.
:) sve to stoji. Ali jel nije uvijek ljepse pratiti upute "rom chefa"
Pogledja dorimanx thread - ladno ce od****** sve koji se ne drze uputa.
Telefon ne smiješ opterećivati dok se puni, nego kad se napuni pa onda radiš šta želiš
Da, zamijeniti će ti ekran, ne bih rekao da je ekran ne kvalitetan ako se zamjeni (misli se na original), eh sad jedino ako ti oni u servisu naprave na brzinu pa vremenom se ekran odlijepi ili slično to je druga stvar, ali u samom ekranu nema razlike
Dobio sam neki update al mob se restartira i kasnije dobije error, jer se nemoze upgreadat ak je rootan. Kak da unroot-am mobitel?
Pozdrav. Od neki dan sam opet vlasnik g2...kako neko vrijeme nisam u toku sa stock romovima, koji bi mi preporucili? Sad trenutno je gore 5.0.2 v30b neka euro verzija.
Telefon ne smiješ opterećivati dok se puni, nego kad se napuni pa onda radiš šta želiš
Da, zamijeniti će ti ekran, ne bih rekao da je ekran ne kvalitetan ako se zamjeni (misli se na original), eh sad jedino ako ti oni u servisu naprave na brzinu pa vremenom se ekran odlijepi ili slično to je druga stvar, ali u samom ekranu nema razlike
ZAmijenit će ti ekran ako imaš žute mrlje i ako je pod garancijom. Inače su te mrlje LG-jev ''trademark'', ja sam ih vidio na gro LG-jeva (na jedno tri G2, i na dva G3 aparata). Odnesi u ovlašteni i kako je kolega jig rekao - dosta su aljkavi u tom poslu pa dobro pogledaj mob pri preuzimanju. Ako se klima, zijeva, škripi - ne uzimaj nazad nego inzistiraj da naprave kako treba.
G2. Kad mi dodje nazad radi mikronapuknuca na mikrofonu(maska) ide na prodaju i uzimam g2 nazad
bome G2, jer g3 su usrali sa glupim 2K ekranom a ima istu bateriju kao g2 pa automatski krace traje i normalno takav ekran vise opterecuje cpu i gpu
Pa nego sta :), na g2 temi ces dobiti za g2 a na g3 za g3. Evo imao sam oba i doslovno nema tu razlike. Tko kaze da je na g3 uber kamera itd si umislja to jer je previse platio :), da je dobra JE, da je BOLJA, debelim slovima NE. Sve je to isto.
@rucne kontrole - NE (znaci efektivne s kojima ces napraviti neku vidljivu promjenu) - to ima nexus5 iako je to li-la, one plus one, G4 ima potpune rucne kontrole.
Xdabbeb ce izbaciti i kameru za aosp, kaze da je postigao istu kvalitetu slike kao na stock romovima, takodjer ce ista biti i za g3.
@zuper - ponovno, znaci softver je bolje ispeglan i pojavom lollipopa su ostavili i raw slikanje.
Ako je bolja na g3 onda je to marginalno a ne "giga ultra super" kao sto govore.
kakva prednja kamera na tom G3?
jel itko mjenjao ovaj prednji okvir oko ekrana, danas mi je pao na jako grubi beton i desni gornji kut je ostecen, pa ako ima na e bayu a nije prekomplicirano promjenit probao bih
Batka je odlična na 4.4.2..
Jel koristite na KK neki mod za kameru?
Meni nije jasno kak vi dobijete takva vremena idlea i sota... Ja ak izvučem 4h SOTa i to stvarno rijetko... Jel to s mojom baterijom neš ne valja ili što?
Batka je odlična na 4.4.2..
Jel koristite na KK neki mod za kameru?
Meni nije jasno kak vi dobijete takva vremena idlea i sota... Ja ak izvučem 4h SOTa i to stvarno rijetko... Jel to s mojom baterijom neš ne valja ili što?
to ti ovisi o nacinu koristenja telefona...
onaj tko "visi" puno na mobitelu dobiva vise SoT-a...
ja na svom note 4 dobivam 2h SoT dok vecina dobiva 5-6 sati. no meni baterija dura 3-4 dana,dok tima sa 5-6 sati dura 1-2 dana.
mojoj curi je na g2 (razlog zasto citam ovu temu) sot uvijek oko 4-5 sati
meni je sot 8 sati kad sam stalno na njemu i navecer na punjac a ovako normalno oko 5h sot i svaka 2 dana na punjac
Reset i sl. pa buš videl, možda ti neki procesi u pozadini vuku bateriju.. I stavi radije KK gore, bolji je za batku...
Inače nemam uvijek takve rezultate, žešće korištenje na 3g zna mi bit nakon 22h korištenja, 60% baterija i SOT oko 2h, al velim sve ovisi o korištenju, 3g troši znatno brže batku neg wifi..
Zna tko jel se može Google Now naštimat da radi kad je ugašen ekran? Uspio sam naštimati da radi kad je ugašen, ali samo dok je na punjaču, čim se punjač isključi radi samo kad je ekran uključen.
JA sam stavio widget i imam samo vremensku prognozu, ispod sve prazno. Šta bi trebao google now još prikazivat?
JA sam stavio widget i imam samo vremensku prognozu, ispod sve prazno. Šta bi trebao google now još prikazivat?
Ma mislim na to kad mu kažem "OK Google" da mi upali ekran i čeka pitanje.
Ako radi na Nexusu 5, mora radit i na G2, isti je hardware (ili nije?).
Pozdrav. Pitanje za one koji koriste cloudyg2 rom.Jeste li zadovoljni kamerom kada slikate ili snimate po noci ili losim uvjetima?Da li ima dosta suma i jel dobro fokusira?I opcenito je li puno bolja kvaliteta kamere na cloudy romu nego na stock androidu? Zahvaljujem...
Pitanje za sve koji su resetirali G2.
Malo mi laga Lolipop, mislio sam vraćati KitKat, al mislim da nije do toga, već do nečeg drugog. Mobitel zna usporit masu, prilikom paljenja 3G-a bloka na minut-dva dok ne da sve notifikacije i to, nekad zablesa ekran na (npr.) Youtubu, moram gasit mobitel jer touch neće da radi.
Masu sporije mi djeluje nego na KitKat-u, baterija traje jedno 40 posto kraće.
Sad bi me zanimalo da napravim Factory reset, bi li to išta pomoglo. Nisam ga nikad radio na ovom mobitelu.
I još jedna stvar, kako sačuvati poruke prilikom Factory reseta, za Slike i ostalo me nije briga jer je sve na kompu, ali htio bih sačuvati SMS-poruke, ako je to moguće, ili ih nakon backupa i reseta uredno vratiti na telefon.
Hvala
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en
Probaj gornji link za sms backup. Radi odlično. A factory reset svakako probaj napravtiti. Teško da će škoditi, a može pomoći.
Pitanje za sve koji su resetirali G2.
Malo mi laga Lolipop, mislio sam vraćati KitKat, al mislim da nije do toga, već do nečeg drugog. Mobitel zna usporit masu, prilikom paljenja 3G-a bloka na minut-dva dok ne da sve notifikacije i to, nekad zablesa ekran na (npr.) Youtubu, moram gasit mobitel jer touch neće da radi.
Masu sporije mi djeluje nego na KitKat-u, baterija traje jedno 40 posto kraće.
Sad bi me zanimalo da napravim Factory reset, bi li to išta pomoglo. Nisam ga nikad radio na ovom mobitelu.
I još jedna stvar, kako sačuvati poruke prilikom Factory reseta, za Slike i ostalo me nije briga jer je sve na kompu, ali htio bih sačuvati SMS-poruke, ako je to moguće, ili ih nakon backupa i reseta uredno vratiti na telefon.
Hvala
obavezno odradi factory, slicno je i meni bilo.
Dali je izasao Lollipop za Tele 2 verziju?
Imam G2 na costum romu a nemam pojma di da provjerim a htio bi staviti "original".
Je, izašao je.