Naprotiv druže, Max baš i pokazuje klasu što je sada valjda i svima jasno. Sterao je Russell-a tamo gdje mu je mjesto prije trke i oderao ga kako je i zaslužio, u prvom zavoju. Isto tako Max kaže što misli, što je danas rijetkost.
Meni je trka bila ok a baš je jako zanimljivo u konstruktorskom dijelu i na vrhu i tamo za 6. mjesto. Olične borbe i dečki se bore za svaki bod, to baš daje draž gledanju jer je sve bitno. 
Govorimo o različitoj vrsti klase (kao što sam napisao, priznajem mu i uspeh i talenat).
Takođe postoji razlika između "govoriti ono što misliš" i biti nevaspitani egocentrik koji uvek kuka i svi drugi su krivi kad god nešto nije kako želi, i sa druge strane likuje kada je uspešan. I biti licemer koji će momentalno biti na radiju kako Landov prekršaj ne bi prošao neprimećeno, ali će se smrtno uvrediti kada njega drugi vozač prijavi. Čovek čija je trkačka strategija kada se lomila borba za titulu očigledno bila "Ako ne mogu da budem ispred, slupaću nas obojicu jer imam prednost i odgovara mi da obojica uzmemo 0 bodova", a onda se čudio i žalio na zaveru kada za takvu vožnju dobije kaznu.
Još jednom, čestitam mu titulu, odvezao je sezonu bez greške i izvukao maksimum u svakoj situaciji. Poslednji je čovek u F1 s kojim bih želeo popijem pivo ili šta već pije. Svi drugi vozači, cure iz F1 akademije, inženjeri, mehaničari, Lance Stroll, pa on.
Ti ono baš ne voliš Max-a, ono baš ti je lik najgori i to je ok. Svatko ima pravo mislit o njemu što hoće, kao i bilo kome drugome. To je potpuno ok. Sad, da se ja recimo u jako velikoj mjeri ne slažem s tobom oko toga što si rekao je isto normalno ali ono, to je sad bespredmentno razglabati što je on tebi antipatičan a meni je pravi lik i trkač. Ali dobro, sve je to za ljude. 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024