Evo slika s ciscenja danas..
Ček. Ostavio si prljav cooler i kučište? I što si na kraju očistio?
Nisam imao kompresor da ocistim cooler, al kejs je cist, samo na slikama izgleda da nije ocisceno.. 3 puta sam proso s krpom.. 1 mokra, 2 suhe..
Sve je uredu , ali po meni su unboxing videi bolji ako ima 'fizike' u njemu , tj da si se snimao dok otvaraš , komentiraš sadržaj i tako to ..
Nikad mi nije bila jasna svrha tih unboxing videa..
Sve je uredu , ali po meni su unboxing videi bolji ako ima 'fizike' u njemu , tj da si se snimao dok otvaraš , komentiraš sadržaj i tako to ..
Nemam adekvatnu kameru.
Da snimam mobitelom, trebala bi mi druga osoba da snima i to bi bio video loše kvalitete (Nokia 5630XM).
Web kameru nemam, niti bi njena kvaliteta videa bila nešto.
Možda bude jednog dana...
PS: nije baš da volim kako zvučim na snimkama...
Da se vidi što je u pakiranju.
Da se vidi što je u pakiranju.
uglavnom da,npr.kad rade unboxing graficke kartice odma mozes vidjeti dobijeli se kakav konverter(npr: dvi-vga)također se jasnije vidi veličina predmeta,a uz sve to odma uz komentare dobijes i neke specifikacije o proizvodu...
Evo i mog rastavljanja i čiščenja... Napajanje je bilo riklo a novo je stiglo par sati poslje ovih fotki ...
Ne vidi se baš sve jer je kamera moba kvalitetna jako :D
Sutra slijede slike mojeg novog SLI-a.
stiglo još periferije flexsi tipkovnica marke Qonix poklon iz svis neznan koliko dođe i dije nabavljena kum zna da ja volin takve stvari pa da me iznenadi ka za božič crna je i paše uz rat 5 je da nije ciborg tipkovnica ali poklonjenom konju se negleda u zube prilično je mekana doslovce čudna jer je debela svega 3mm nekliže ko ostale tipokovnice i napokon mogu jest sedvič bez straha da če mi mrvice upast u tipke a i da se koja kap jegera prolije ništa zato ovu flex tipkovnicu možete doslovce otuširat bez posljedica od vode doduše nije za igru ali zato je stvorena za surfanje netom dok nešto grickate
Tvoji fetiši nas ne zanimaju. Ili napiši normalan komentar ili se suzdrži od glupiranja!
Tvoji fetiši nas ne zanimaju. Ili napiši normalan komentar ili se suzdrži od glupiranja!
o isuse pa zezam se malo :D
Obećao sam, ispunio sam!!!
Jel ti moze taj i5 potegnut 3,6-4 GHz? Meni je dok sam ga imao bez problema isao na 3,4 sa stock coolerom tako da ti ne bi bilo lose jos ga malo pojacat jer ipak drzi dvije zvjerske kartice u sli-ju :D
edit: vidim da ti je memorija kocnica, ili se varam?
svidja mi se much! samo me zanima, sta je tebi 3. pci-e 16x?
On trenutno i je na 3.6 GHz. Daljnje ocanje slijedi kada nabavim moćniji cooler.
Radi u 4X modu. Popunit ću ga sa nekim usb 3.0 kontrolerom ako se ukaže potreba.
On trenutno i je na 3.6 GHz. Daljnje ocanje slijedi kada nabavim moćniji cooler.
Radi u 4X modu. Popunit ću ga sa nekim usb 3.0 kontrolerom ako se ukaže potreba.
? ja mislio da ti je graficka sad tamo, zar nije? jer meni su 1. i 2. x16 i dual x16 mi je na tim utorima, zato pitam. i dali si generalno zadovoljan sa PoV-om? da je malo bolja plastika, nebi se zalio, jer na Gainwrdici mi je puno bolja, a na PoV-u mi se cini da malo zijeva....
Pogledaj malo bolje. Treći slot je točno ispod donje grafe i crne je boje. Prvi i drugi imaju veliki razmak (svaka čast inženjerima iz ASUS-a). Meni je PoV super, ali sam otkrio da koriste dva različita PCB-a. Jedan je zeleni (donja grafa) a drugi smeđi (gornja grafa). Boja PCB-a se vidi na presjeku (tj. rubu). Smeđi ima više temperature od zelenog. Nije puno veća razlika, 3-4 stupnja ali svejedno smeta. I teže se hladi od zelenog.
Pogledaj malo bolje. Treći slot je točno ispod donje grafe i crne je boje. Prvi i drugi imaju veliki razmak (svaka čast inženjerima iz ASUS-a). Meni je PoV super, ali sam otkrio da koriste dva različita PCB-a. Jedan je zeleni (donja grafa) a drugi smeđi (gornja grafa). Boja PCB-a se vidi na presjeku (tj. rubu). Smeđi ima više temperature od zelenog. Nije puno veća razlika, 3-4 stupnja ali svejedno smeta. I teže se hladi od zelenog.
sorry, my bed. meni su nazalost nagruvani, kaj mi nije logicno kod asusa rIIe da su napravili, al oni su isli na kolicinu, jer je i 3. 16x meni je prva gainwardica, i isto mi je tak razlika u temp, al zbog tog kaj su nagruvane tak.
Ma sve ok. Stavio sam i unboxing video pa možeš vidjeti kako to izgleda na ploči. Inače, baš sam ju zbog toga uzeo.
Obećao sam, ispunio sam!!!
Jel ti moze taj i5 potegnut 3,6-4 GHz? Meni je dok sam ga imao bez problema isao na 3,4 sa stock coolerom tako da ti ne bi bilo lose jos ga malo pojacat jer ipak drzi dvije zvjerske kartice u sli-ju :D
Imam Intel i5 i Hyper 212+ i bez problema ide na 4.35 Ghz uz napon 1.4V i prelazi prime pol sata
BTW: vex konacno je taj TX 850 zaposlen...