Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 11.966
|
čitano: 3.628.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
odjavljen
RE: Slike vašeg Hardvera
FiCo_Ri kaže...

Evo slika s ciscenja danas.. {#}

Ček. Ostavio si prljav cooler i kučište? I što si na kraju očistio?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Evo slika s ciscenja danas.. {#}

Ček. Ostavio si prljav cooler i kučište? I što si na kraju očistio?

Nisam imao kompresor da ocistim cooler, al kejs je cist, samo na slikama izgleda da nije ocisceno.. 3 puta sam proso s krpom.. 1 mokra, 2 suhe.. {#}

HipHop n' Dubstep
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 14:07 (FiCo_Ri).
14 godina
protjeran
Kompresor?
Uzmeš kist i čistiš polako ali sigurno :)
Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu! ▲ ▲
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Moj prvi unboxing video napravljen u MoiveMakeru od fotografija uzetih Olympus Camedia C-160 fotoaparatom...

Što kažete?

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Moj prvi unboxing video napravljen u MoiveMakeru od fotografija uzetih Olympus Camedia C-160 fotoaparatom...

Što kažete?

Sve je uredu , ali po meni su unboxing videi bolji ako ima 'fizike' u njemu , tj da si se snimao dok otvaraš , komentiraš sadržaj i tako to ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina

Nikad mi nije bila jasna svrha tih unboxing videa..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

Sve je uredu , ali po meni su unboxing videi bolji ako ima 'fizike' u njemu , tj da si se snimao dok otvaraš , komentiraš sadržaj i tako to ..

Nemam adekvatnu kameru.

Da snimam mobitelom, trebala bi mi druga osoba da snima i to bi bio video loše kvalitete (Nokia 5630XM).

Web kameru nemam, niti bi njena kvaliteta videa bila nešto.

Možda bude jednog dana...

PS: nije baš da volim kako zvučim na snimkama...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
15 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Da se vidi što je u pakiranju.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
DamageHigh kaže...

Da se vidi što je u pakiranju.

uglavnom da,npr.kad rade unboxing graficke kartice odma mozes vidjeti dobijeli se kakav konverter(npr: dvi-vga)također se jasnije vidi veličina predmeta,a uz sve to odma uz komentare dobijes i neke specifikacije o proizvodu...

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
15 godina
Slike vašeg Hardvera

yay ^^

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo i mog rastavljanja i čiščenja... Napajanje je bilo riklo a novo je stiglo par sati poslje ovih fotki ...

Ne vidi se baš sve jer je kamera moba kvalitetna jako :D

Transcend 1 GB DDR2 + Samsung 512 MB DDR2 @ 667 mhz Transcend 1 GB DDR2 + Samsung 512 MB DDR2 @ 667 mhz
ATI Radeon X1550 ATI Radeon X1550
Stock cooler Stock cooler
Gol CPU ( P4 3.40@3.75 GHZ ( Gol CPU ( P4 3.40@3.75 GHZ (
Hard Hitachi 1 TB Hard Hitachi 1 TB
Konektori matične ( Asus P5LD2-SE) Konektori matične ( Asus P5LD2-SE)
Asus P5LD2-SE Asus P5LD2-SE
Naljepnica na hardu Naljepnica na hardu
Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

stari mobiteli  i nesto hardwarea :)

mali update :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 17:34 (tehnicar112).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo malo moje konfe,tako lijepa ..... {#}

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Sutra slijede slike mojeg novog SLI-a.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo onda da te preduhitrim slika mog :P  oprostite na flashu :D

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Iz starog u novo kučište + malo čišćenja

prije 1 prije 1
prije 2 prije 2
prije 3 prije 3
prije 4 prije 4
malo prašine malo prašine
sadržaj 1 sadržaj 1
hdd hdd
mbo mbo
psu psu
ram ram
case case
poslije 1 poslije 1
poslije 2 poslije 2
poslije 3 poslije 3
poslije 4 poslije 4
poslije 5 poslije 5
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo još !

Silverstone LC17 bilo pa prošlo ! {#}

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

stiglo još periferije flexsi tipkovnica marke Qonix poklon iz svis neznan koliko dođe i dije nabavljena kum zna da ja volin takve stvari pa da me iznenadi ka za božič crna je i paše uz rat 5 je da nije ciborg tipkovnica ali poklonjenom konju  se negleda u zube prilično je mekana doslovce čudna jer je debela svega 3mm nekliže ko ostale tipokovnice i napokon mogu jest sedvič bez straha da če mi mrvice upast u tipke a i da se koja kap jegera prolije ništa zato ovu flex tipkovnicu možete  doslovce otuširat bez posljedica od vode doduše nije za  igru ali zato je stvorena za surfanje netom dok nešto grickate

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
mmmmmmmmmm , dozivljavam erekciju {#}

Tvoji fetiši nas ne zanimaju. Ili napiši normalan komentar ili se suzdrži od glupiranja!

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
athlon64 kaže...
mmmmmmmmmm , dozivljavam erekciju {#}

Tvoji fetiši nas ne zanimaju. Ili napiši normalan komentar ili se suzdrži od glupiranja!

o isuse pa zezam se malo :D

15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Obećao sam, ispunio sam!!! {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Jel ti moze taj i5 potegnut 3,6-4 GHz? Meni je dok sam ga imao bez problema isao na 3,4 sa stock coolerom tako da ti ne bi bilo lose jos ga malo pojacat jer ipak drzi dvije zvjerske kartice u sli-ju :D

edit: vidim da ti je memorija kocnica, ili se varam?

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 23:07 (puls4R).
14 godina
neaktivan

svidja mi se much! samo me zanima, sta je tebi 3. pci-e 16x? 

15 godina
odjavljen
puls4R kaže...
Jel ti moze taj i5 potegnut 3,6-4 GHz? Meni je dok sam ga imao bez problema isao na 3,4 sa stock coolerom tako da ti ne bi bilo lose jos ga malo pojacat jer ipak drzi dvije zvjerske kartice u sli-ju :D

On trenutno i je na 3.6 GHz. Daljnje ocanje slijedi kada nabavim moćniji cooler.

xyan kaže...

Radi u 4X modu. Popunit ću ga sa nekim usb 3.0 kontrolerom ako se ukaže potreba.

15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Moji unboxing videi:

14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
puls4R kaže...

On trenutno i je na 3.6 GHz. Daljnje ocanje slijedi kada nabavim moćniji cooler.

xyan kaže...

Radi u 4X modu. Popunit ću ga sa nekim usb 3.0 kontrolerom ako se ukaže potreba.

? ja mislio da ti je graficka sad tamo, zar nije? jer meni su 1. i 2. x16 i dual x16 mi je na tim utorima, zato pitam. i dali si generalno zadovoljan sa PoV-om? da je malo bolja plastika, nebi se zalio, jer na Gainwrdici mi je puno bolja, a na PoV-u mi se cini da malo zijeva....

15 godina
odjavljen
xyan kaže...
? ja mislio da ti je graficka sad tamo, zar nije? jer meni su 1. i 2. x16 i dual x16 mi je na tim utorima, zato pitam. i dali si generalno zadovoljan sa PoV-om? da je malo bolja plastika, nebi se zalio, jer na Gainwrdici mi je puno bolja, a na PoV-u mi se cini da malo zijeva....

Pogledaj malo bolje. Treći slot je točno ispod donje grafe i crne je boje. Prvi i drugi imaju veliki razmak (svaka čast inženjerima iz ASUS-a). Meni je PoV super, ali sam otkrio da koriste dva različita PCB-a. Jedan je zeleni (donja grafa) a drugi smeđi (gornja grafa). Boja PCB-a se vidi na presjeku (tj. rubu). Smeđi ima više temperature od zelenog. Nije puno veća razlika, 3-4 stupnja ali svejedno smeta. I teže se hladi od zelenog.

14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
xyan kaže...

Pogledaj malo bolje. Treći slot je točno ispod donje grafe i crne je boje. Prvi i drugi imaju veliki razmak (svaka čast inženjerima iz ASUS-a). Meni je PoV super, ali sam otkrio da koriste dva različita PCB-a. Jedan je zeleni (donja grafa) a drugi smeđi (gornja grafa). Boja PCB-a se vidi na presjeku (tj. rubu). Smeđi ima više temperature od zelenog. Nije puno veća razlika, 3-4 stupnja ali svejedno smeta. I teže se hladi od zelenog.

sorry, my bed. meni su nazalost nagruvani, kaj mi nije logicno kod asusa rIIe da su napravili, al oni su isli na kolicinu, jer je i 3. 16x meni je prva gainwardica, i isto mi je tak razlika u temp, al zbog tog kaj su nagruvane tak.

15 godina
odjavljen
xyan kaže...
sorry, my bed. meni su nazalost nagruvani, kaj mi nije logicno kod asusa rIIe da su napravili, al oni su isli na kolicinu, jer je i 3. 16x meni je prva gainwardica, i isto mi je tak razlika u temp, al zbog tog kaj su nagruvane tak.

Ma sve ok. Stavio sam i unboxing video pa možeš vidjeti kako to izgleda na ploči. Inače, baš sam ju zbog toga uzeo.

14 godina
puls4R kaže...
vexx5555 kaže...

Imam Intel i5 i Hyper 212+ i bez problema ide na 4.35 Ghz uz napon 1.4V i prelazi prime pol sata

BTW: vex konacno je taj TX 850 zaposlen...{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice