Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.008.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
BannedOnThisForum kaže...
djdomi kaže...

ja sam mogao u offline modu igrat mw2 mp.

Nema šanse, offline modom steamu zatvaraš pristup internetu, tako da je to nemoguće.

Samo pod status stavi offline.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
17 godina
neaktivan
davidri kaže...

Samo pod status stavi offline.

To nije isto što i offline mod.

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

offline je da nisi prijavljen na friends.

Pročitaj post #11

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1570819

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina

Šta bi sve dao da mi netko uploada te "fajlove"......{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja cu da probam jogurt verziju igre...pa ako bude dobro isla uzimam org i igrat cu mp

xfire:toni0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Jel ti čitaš uopće tuđe postove.

Doxy je rekao da je netko već uplodao te fajlove i da ne radi na taj način.

17 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

ja cu da probam jogurt verziju igre...pa ako bude dobro isla uzimam org i igrat cu mp

a vidiš da i nekima s dobrom konfom šteka, ništa od blackopsa za nas.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina

Dajte jos malo tih ss-ova :D

http://singlenesia.com/eris/w
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...

Jel ti čitaš uopće tuđe postove.

Doxy je rekao da je netko već uplodao te fajlove i da ne radi na taj način.

LOL Jel ti čitaš postove, i ja sam to probao i saznao da ne radi.Prolistaj malo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 11:14 (perkoxcar).
15 godina

ja cu isto prvo jogurt verziju probati,,a ako ne bude losa uzecu oriđiđi na mp..

da neznate hoceli u toku dana izaci jogurt

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaj tu svi paničarite s laggovima i neoptimizacijom? Ako je problem s igrom doći će neki patch u roku par dana ko šta je i došao u WaW-u. Ako je sa Steamom treba proć malo vremena dok se ludilo i serveri ne smire.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
QFlash kaže...

Baš je super digitalna distrubucija igara,to baš super radi....not.Ali hej,uštedjeli ste 27kn.

Verzija igre na Steamu identična je verziji igre u kutiji i svakoj drugoj verziji igre. Radi se o istim igrama, stoga ne pričaj gluposti.

Pročitaj post prije nego trollaš,fail moderatoru.

17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

LOL Jel ti čitaš postove, i ja sam to probao i saznao da ne radi.Prolistaj malo.

Pa onda ne znam kakve fajlove očekuješ.

Uostalom zar nisi ti rekao da je eplati fantastičan lik koji će sve to srediti, pa eto, što njega ne pitaš nek sređuje?

Za maržu od 400% koliko je nabio na te keyeve mislim da vam je dužan lizati cipele, a ne samo osigurati ono što ste platili.

15 godina
neaktivan

Evo za sve one koji hoce igru jos danas sad sam zvao algoritam i igra je vec kod njih u ducanu i spremna za prodaju. Ja cu po svoj primjerak otici oko 2-3 kad malo odspavam pa se vidimo preko nisana.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TopGun kaže...
toxic kaže...
martinzg kaže...

Sophoslab za sat vremena pocinje raditi. Ocekujem poziv!{#} Moram u 10 na ultrazvuk i hebes mi sve ako mi mob nece biti na glavi cijelo vrijeme.{#}

ja sam bio zvao jos jednom jucer navecer i lik mi je rekao da nije sigurno da ce doci danas tj da bi moglo doci u srijedu..

Dok Algoritam vec ima black ops i u prodaji je..

Tak da ak mi sophos ne javi do 15h popodne da mogu doc po igru odoh ja u algoritam

Bravo toxic ukrao si mi misli. {#}

Ja vam svima ovdje na forumu preporučam da kupujete  odavde: www.base-host.com.hr pitao sam decka koji prodaje cijena ce bit oko 250, znaci 100kn manje nego u trgovinama, mozda i vise, sigurni su tamo sam kupovao CoD4 key, key posalje u roku od 12h nakon uplate, stvarno su odlični, ako zelite ustedite koju kunu. :D

16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Evo za sve one koji hoce igru jos danas sad sam zvao algoritam i igra je vec kod njih u ducanu i spremna za prodaju. Ja cu po svoj primjerak otici oko 2-3 kad malo odspavam pa se vidimo preko nisana.

kolko je u algortimu

MMA is not game , MMA is life!!!
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Treyarch a i Steam su dobro znali za problem kod PC verzije prije samog release-a.Dakle ili već rade na patch ili ih zapravo nije briga jer igra se prodaje bez obzira na neigrivi MP.

Možda je riječ o VAC-u,ne vjerujem da je igra baš ovoliko neoptimizirana - jer ako je onda ćemo se načekati za eventualni patch.*urve i šampanjac su Trearchu sad glavna preokupacija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali neko zna di bi se moglo u rijeci kupit danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ko ima problema s igrom. Lag, fps drops - freezing.... Evo par fixeva:

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=311162&sid=efig946hv26i76t8fmr4b43fm4

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/

1 0 hvala 0
16 godina
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...

Uostalom zar nisi ti rekao da je eplati fantastičan lik koji će sve to srediti, pa eto, što njega ne pitaš nek sređuje?

Za maržu od 400% koliko je nabio na te keyeve mislim da vam je dužan lizati cipele, a ne samo osigurati ono što ste platili.

Pa mislim da oni fajlovi od stranu prije nisu uopće cijeli.Bilo je 100-tinjak m, a ti folderi iznose po 5gb ?

Uostalom imaš pravo bude to Filip riješio kad dode iz škole, rekao je da mu je susjed uzimao na stemu pa će od njega uzet fajlove.

17 godina
protjeran
perkoxcar kaže...
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...

Pa mislim da oni fajlovi od stranu prije nisu uopće cijeli.Bilo je 100-tinjak m, a ti folderi iznose po 5gb ?

Uostalom imaš pravo bude to Filip riješio kad dode iz škole, rekao je da mu je susjed uzimao na stemu pa će od njega uzet fajlove.

I kaj će s tim?

Uploadat čitav instalation folder?

I sami znamo skinut englesku verziju...nek on lijepo složi rusku na englesku, ili nek si uzme nazad svoju igricu

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...

e u ovome i je problem.. da filip ide na faks ili da ga je vec zavrsio onda nebi bilo problema sa key-evima.. danas bi svi zaradivali bez obzira na ozbiljnost i odgovornost.. nemoze svatko bit trgovac i radit stvari za koje nije kvalificiran ili barem sposoban..

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

tko je Filip?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eplati

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

filip je eplati

nije do kompa problem vec sam napisao phenom II x4 965 i 6870 i ne mogu igrat wtf

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

filip je eplati

nije do kompa problem vec sam napisao phenom II x4 965 i 6870 i ne mogu igrat wtf

strpi se par dana dok ludilo ne prode

16 godina

Lagga,šteka ili ti neće ući u igru uopće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Lagga,šteka ili ti neće ući u igru uopće.

ja jos nemam igre al kolko sam videl kod suseda ovo prvo LAGGA , šteka i izbacuje  ko ludo !!!

15 godina
neaktivan

dobro da nisam naručio, ni nebudem dok ne bude stabilno

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice