LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.213
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Gamer6669 kaže...

U zadnje vrijeme mi nestaje signala, random pukne svakih 30 sec negdje, probo sam s drugom karticom, isto je, jel do moba ili da novi android stavim? Imam Fulmics ROM

I meni se to desavalo na flumics romu...ako sam dobro skuzio nesto je problem radio...uglavnom popravio sam to tako da sam flesao radio 21c i custom 7.1.1 rom

14 godina
neaktivan
Saky22 kaže...
Gamer6669 kaže...

U zadnje vrijeme mi nestaje signala, random pukne svakih 30 sec negdje, probo sam s drugom karticom, isto je, jel do moba ili da novi android stavim? Imam Fulmics ROM

I meni se to desavalo na flumics romu...ako sam dobro skuzio nesto je problem radio...uglavnom popravio sam to tako da sam flesao radio 21c i custom 7.1.1 rom

E hvala, sad si me motiviro da to što prije napravim, nemam baš vremena, ali pokušat ću što prije.

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
13 godina
doky01akablava kaže...
Znaci nikako ne mogu rootati na ovoj verziji softvera ?

2/16 verzija.

c mozes rootati

16 godina
bender_007 kaže...
doky01akablava kaže...
Znaci nikako ne mogu rootati na ovoj verziji softvera ?

2/16 verzija.

c mozes rootati

Ako moze tutorial kako,bio bih zahvalan ;)

15 godina

Evo

16 godina
Saky22 kaže...

Ne mogu preko kingrootati rootati.

Pokusavam osposobiti LG UP da bi mogao flashati V30B jer sam na V30C da bi naposljetku mogao rootati sa Kingrootom da flashnem superSU i TWRP,ali problem ne moze prepoznati G3,probao sam vise USB portova,probao na Windows 7,probao vise drivera,nece prepoznati ni onaj LG suit.

Di grijesim ? I odakle mogu skinuti internation V30B da flashnem bez brickanja ?

8 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

-

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 22:25 (ibubic91).
8 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Dali je netko imao problem sa ekranom na G3, meni je danas poceo treperiti i to kada stavim svjetlinu na AUTO onda jace treperi.

Definitivno hardverski problem, a u desnom donjem kutu se i vidi da je ekran slabije osvjetljen.

Ne gine mi slanje na servis...dali je netko vec slao na servis G3 ili neki drugi LG i kakva je procedura, koliko traje?

Na Galaxy S3 mi je bila otisla maticna ploca pa sam bio 3 tjedna bez mobitela...kako je sa LG servisom, koliko su oni brzi, odnosno spori?

Pozdrav,

trebam malu pomoć... kako ste uspjeli otkloniti ovaj problem s LG G3 uređajem? Trenutno imam taj problem, a uređaj mi je prijeko potreban, kao i podaci. Ne znam da li je dovoljno samo zamijeniti bateriju ili će biti dovoljan tvornički reset. Hvala.

14 godina

Imam onu standardnu žutu mrlju na zaslonu pa mislim sada reklamirati. Kakva su iskustva, jel zezaju ili normalno riješe to ?

11 godina
ibubic91 kaže...
ocean77 kaže...

Dali je netko imao problem sa ekranom na G3, meni je danas poceo treperiti i to kada stavim svjetlinu na AUTO onda jace treperi.

Definitivno hardverski problem, a u desnom donjem kutu se i vidi da je ekran slabije osvjetljen.

Ne gine mi slanje na servis...dali je netko vec slao na servis G3 ili neki drugi LG i kakva je procedura, koliko traje?

Na Galaxy S3 mi je bila otisla maticna ploca pa sam bio 3 tjedna bez mobitela...kako je sa LG servisom, koliko su oni brzi, odnosno spori?

Pozdrav,

trebam malu pomoć... kako ste uspjeli otkloniti ovaj problem s LG G3 uređajem? Trenutno imam taj problem, a uređaj mi je prijeko potreban, kao i podaci. Ne znam da li je dovoljno samo zamijeniti bateriju ili će biti dovoljan tvornički reset. Hvala.

Davno je to bilo da sam vec i zaboravio, mislim da je prestao treperiti i da sam ga imao jos neko vrijeme i prodao ga bez simptoma treperenja...sto je dalje bilo ne znam.

11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

probaj onu kombinaciju brojki i # i *. da otvoris onaj tajni izbornik ili kako se vec zove. tamo mislim imas test za ekran,bateriju itd pa vidi sta ce reci

0 0 hvala 0
9 godina
Imao itko problema sa plavim ekranom na g3? Mob se resetira i izmjenjuju se lg logo i plavi ekran. Što bi moglo pomoći i ima li smisla popravljati? Mob je star 2.5 godine.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

maticna...servis istekao ili si vec jednom mjenjao? jer ako jesi, imas 99% 2 nove god garancije...

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Ništa do sad nisam mijenjao, tak da nemam garanciju...
13 godina
Antoniio22 kaže...
Imao itko problema sa plavim ekranom na g3? Mob se resetira i izmjenjuju se lg logo i plavi ekran. Što bi moglo pomoći i ima li smisla popravljati? Mob je star 2.5 godine.

Ista stvar i kod mene. Ako si pokusavao jel komp prepoznaje uredaj? Je li moguce backupat podatke s mobitelom u ovakvom stanju?
L

14 godina
neaktivan
Antoniio22 kaže...

Meni se u zadnje vrijeme 1-2x mjesecno pojavi taj plavi ekran i nakon toga se mob resetira. 

Također, zna se resetirat kad ga spojim na punjač (svakih par dana se ovo desi).

9 godina
Nisam ništa pokušavao, i tako sam još prije uzeo novi mob.
16 godina
LG G3 - Rasprava

Gdje mogu nabaviti novu bateriju za jeftino, a da nije ebay ili nesto toga tipa posto mi treba sto prije?

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja sam je uzeo i avenu mallu mislim moby shop il tak nes. 160 kn
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam navedeni mob i htio bi ga rootat i instalirat neki custom room,ali mi kod rootanja dodje do Firmware update i onda stalno stoji na 0%,pa moram bateriju izvadit i ponovo pokrenut normalno.
Kako to da popravim?

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Koja je verzija?

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - Rasprava

Unatrag cca 10 dana iznenada mi je proces Android OS počeo cucat bateriju, i to jako. Da li netko ima sličan problem? Pogasio sam odavno sihnronizacije raznorazne, cloude, lokacije i sve te stvari...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Ico2005 kaže...

Unatrag cca 10 dana iznenada mi je proces Android OS počeo cucat bateriju, i to jako. Da li netko ima sličan problem? Pogasio sam odavno sihnronizacije raznorazne, cloude, lokacije i sve te stvari...

Koja je verzija softvera, pa ti onda budemo mogli pomoći. 

SkorvY
16 godina
LG G3 - Rasprava

6.0 je gore, stock, nikad čačkano po njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ok. Koja verzija 6.0? Znači v30b, v30c, v30n? 

SkorvY
16 godina
LG G3 - Rasprava

Da, zaboravih to... V30c-219-01

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Dali ti je to zadnja verzija ponuđena za update? Inače zadnja v30n je podosta bolja po pitanju svega od v30c. Imaš na Trgovini aplikaciju koja ti kaže koja je zadnja za tvoj preko imei-a. Zove se Lg Phone From. 

SkorvY
16 godina
LG G3 - Rasprava

Ne, 30c zadnja

jel imaš kakav link za 30n, 16gb verzija mobitela, t-mobile... ako je to još bitno

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 22:03 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Pa, ako ti za tvoj imei kaže da je zadnja službena v30c onda je to to. 

Iako me čudi da još nema za na v30n

Gledaj, instaliraj OS Monitor i vidi što ti to u Android OS-u troši toliko bateriju. 

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 22:07 (skorvy).
16 godina
LG G3 - Rasprava

OK, popratit ću pa javim stanje. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice