Imam 2/16 GB model,za prvu ruku bi rootao,probao sam sa kingrootom,neće rootati na ovoj verziji roma,kako najbezbolnije rootati ?
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.227.045
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam 2/16 GB model,za prvu ruku bi rootao,probao sam sa kingrootom,neće rootati na ovoj verziji roma,kako najbezbolnije rootati ?
Napravi hard reset. Ako to ne pomogne, ako si na v30c/n, nećeš ga rootati sa kingrootom. Napravi samo downgrade na v30b, koristi lg flashtool, čak ne moraš ni full wipe nego na normal, ionako ako ideš stavljati novi ROM ćeš ovo sve pobrisati.

Pokušaj s drugom batt. Ako nije do nje, mijenjaj mob.

Htio bi rootati na ovoj verziji roma,imaš li preporuku kako ?
Htio bi rootati na ovoj verziji roma,imaš li preporuku kako ?
Ne. Napravi jednostavno LG Backup(prebaci na SD ili komp za svaki slučaj). I kada reinstaliraš sustav(ako budeš stavljao bilo koju official verziju OS-a ili baziranu na istom) i samo restoraš.
U zadnje vrijeme mi nestaje signala, random pukne svakih 30 sec negdje, probo sam s drugom karticom, isto je, jel do moba ili da novi android stavim? Imam Fulmics ROM
U zadnje vrijeme mi nestaje signala, random pukne svakih 30 sec negdje, probo sam s drugom karticom, isto je, jel do moba ili da novi android stavim? Imam Fulmics ROM
Fulmics je dosta bug-ovit. Ja sam ga koristio neko vrijeme i nije me se dojmio. Prilično je i grijao mobitel tokom korištenja, i onda sam skužio da dosta portanih ROMa s UX5.0 to radi. A i ako ti mob nije D855 verzija sig neće da ti radi kako treba s trenutnim ROM-om. Pokušaj reinstalirati isti, točnije istu verziju koju imaš(ili stavi noviju ako ti nije zadnja s wipe/data/cache/dalvik) i bez brisanja ičega. Ako ti kamera ne igra toliku ulogu, pokušaj staviti OVO ili OVO .
Neka pokuša preko LG PC Suite-a. Ako to ne bude išlo, može ručno skinuti preko imei broja 6.0 koji je isključivo za taj mobitel od operatera izbačen. Možeš PM ako ti trebaju detalji.
Fulmics je dosta bug-ovit. Ja sam ga koristio neko vrijeme i nije me se dojmio. Prilično je i grijao mobitel tokom korištenja, i onda sam skužio da dosta portanih ROMa s UX5.0 to radi. A i ako ti mob nije D855 verzija sig neće da ti radi kako treba s trenutnim ROM-om. Pokušaj reinstalirati isti, točnije istu verziju koju imaš(ili stavi noviju ako ti nije zadnja s wipe/data/cache/dalvik) i bez brisanja ičega. Ako ti kamera ne igra toliku ulogu, pokušaj staviti OVO ili OVO .
Neka pokuša preko LG PC Suite-a. Ako to ne bude išlo, može ručno skinuti preko imei broja 6.0 koji je isključivo za taj mobitel od operatera izbačen. Možeš PM ako ti trebaju detalji.
Ok, hvala. Btw imam D855 verziju i još bih htio pitat preporučujete li novi Cyanogen na Nougatu? Je li itko probao tu?
Ok, hvala. Btw imam D855 verziju i još bih htio pitat preporučujete li novi Cyanogen na Nougatu? Je li itko probao tu?
I jedan i drugi što sam ti linkao su Nougat(7.1) i oba su odlična i isprobana.
Znam, samo me zanimao Cyanogen jer mi taj jedan od ljepših inače. Hvala ti :)
Znam, samo me zanimao Cyanogen jer mi taj jedan od ljepših inače. Hvala ti :)
Cyanogen ti više ne postoji, sada su ti svi na Lineage-u, isti source i kod. Bio sam i njega koristio(u biti 99% custom ROMova ti je bazirano na CM sada Lineage), čak i ova dva linkana. Koristio sam i čisti CM, bio je 🆗, ali ova dva na linku su mi nekako više odgovarali.

Može mala pomoć. Danas prvi puta upalio novi LG G3 i nakon instalacije svih aplikacija koje sam imao ranije i nakon updatea valjda s 4.4 na 5.0 ne nudi update na Android 6, a vidim po internetima da je odavno dostupan. Radi se o vip-u. Ne bih ga flešao, jer nije moj. Hoću li dobiti ponudu za OTA nadogradnju?
Pokušaj preko LG PC Suita, pa vidi dali će ti preko njega ponuditi.
Pokušaj preko LG PC Suita, pa vidi dali će ti preko njega ponuditi.
Hvala. Mogu potvrditi da na 6.0 puno glađe radi.
Super. Koju si dobio verziju, v30b/c/n?

Super. Koju si dobio verziju, v30b/c/n?
Verzija n. Dosad sam se družio s S6E s 8-core Exynos7420 cpu i Androidom 7.0 koji se nazalost razbio. Ovaj 4-jezgreni SD 801 s Androidom 6 isto jako lijepo radi,ne vidim razlike.
Kako hvatam ekranski pucanj na lg?
Da to je i zadnja dostupna.
Vol down+power

Ima li nekih velikih ili uocljivih prednosti u prelasku na 7.1? Sad sam na Fulmicsu 6.5 (ja mislim) i sve je ok. Jel stock kamera jos uvijek bolja od ovih na AOSP ROM-ovima?
Ima li nekih velikih ili uocljivih prednosti u prelasku na 7.1? Sad sam na Fulmicsu 6.5 (ja mislim) i sve je ok. Jel stock kamera jos uvijek bolja od ovih na AOSP ROM-ovima?
A šta da ti kažem, ima prednosti nekih tu svojih taj 7.1, ali kamera je još uvijek(i vjerojatno će ostati) dosta lošija, posebno kada se slika u 'low light' uvjetima.
Ako ti dobro radi taj Fulmics, ostani na njemu.. Eventualno ako je izašla nova verzija pa samo updataj.
Ali, pak ako želiš isprobati nešto za promjenu drugačije, par postova iznad sam stavio linkove od dva Nougata koji su lijepo dorađeni.

Bok decki znaci imam LG G3 i dns i se desila nezgoda s njima pao mi je mobitel i sada kad je pao nije pukao ekran uopce nego ja msn touch screen jer mi samo boje pokaziva piksele mrtve i sad me zanima jel se to moze popravit? hvala puno
Zamijeni se ekran i to je to
Isti slucaj bio i kod mene...moras flesati verziju roma 30b i skini zadnji kingroot!
Evo ja zadnjih par dana koristim Pixel-G3-AOSP rom i nemam nikakvih problema...fantastican rom...cisti Pixel UI...Sto se tice kamere, stavio sam gapps stock package i koristim google kameru koja dolazi s tim paketom...Slike su ok, cak podrzava i 4K video! Jedina mana je sto se slike ne mogu spremati na sd karticu...ali to je do googla
edit: nvm. krivo procitao
Moj subjektivni dojam je da je bolja...definitivno! Bolji SOT :) Ima hrpa super custom rom-ova, nisam ih sve isprobao eto trenutno sam na navedenom romu i odlican je!
Eto za sve nejasnoce slobodno pitaj :)
P.S. Ako ces isprobavati navedeni rom instaliraj 7.1.1 verziju jer 7.1.2 ima bug sa setup wizard-om na pocetku...