LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.435
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - rasprava

LG-evi serveri su provjereno oživjeli :)

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Dali je netko imao problem sa ekranom na G3, meni je danas poceo treperiti i to kada stavim svjetlinu na AUTO onda jace treperi.

Definitivno hardverski problem, a u desnom donjem kutu se i vidi da je ekran slabije osvjetljen.

Ne gine mi slanje na servis...dali je netko vec slao na servis G3 ili neki drugi LG i kakva je procedura, koliko traje?

Na Galaxy S3 mi je bila otisla maticna ploca pa sam bio 3 tjedna bez mobitela...kako je sa LG servisom, koliko su oni brzi, odnosno spori?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Direktno kod uvoznika na servis, u ovom slucaju Smartson (AgramServis) 

Releativno su brzi, pogotovo ako je greska ocita, cca tjedan dana.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Ekran je sada OK, ocito neka lazna uzbuna.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Bok...Jel imao netko problem sa punjacem na ovom mobitelu nekad puni kako treba kd ga ustekam a nekad moram malo pricekati nakon ukljucivanja punjaca...dok je na kompu sve ok?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Moj je vec zamjenjen jednom. Nije punio uopce. Dobio novi za 2 dana
sent via LG G3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dal priznaju da odnesem samo punjac ili se mora odnjeti i mob?a neznam sv3 mi je to cudno...cura ima lg na njenom radi bez beda punjac dok na mom ne,a njezin kod mene bez problema

AMD-ATI

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G3 - rasprava

Ti punjaci su jako jeftini jer se proizvode za sve njihove uredaje od 2012. (1.8A) pa stede na njima sto vise mogu.

Inace po meni najbolji punjac za Android telefone je Nexus Wireless Charger (Nexus charging accessory + Qi pad). Radi stvarno vrhunski, kvaliteta izrade je puno iznad ovih OEM punjaca, a najmanje se zagrijava od svih dosad...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 17:58 (Mitch).
17 godina
Mitch kaže...

Ti punjaci su jako jeftini jer se proizvode za sve njihove uredaje od 2012. (1.8A) pa stede na njima sto vise mogu.

Uz G3 dolazi 2A punjač.

16 godina
LG G3 - rasprava

Ja sam dobio indentican kao i uz G2....1.8A

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

3 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Gdje se može kupiti originalni punjač a da sad nije nešto skupo...

Ili dobra zamjena(Sony,Nexus,...)?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Ja sam narucio originalni punjac sa eBay-a za nekih 10-tak $ i identican je onome koji sam dobio za G3.

Narucio sam jos i bezicni punjac, ali G3 se nece puniti preko njega dok Nexus 5 najnormalnije puni.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Bezicni punjac Itian A6 puni normalno i sa spigen maskom (ona iz dva dijela)
sent via LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Kad mi bude updateo sa 4.4 na 5 hoce mi pobrisat/resetirat podatke aplikacije za mobilno bankarstvo? , jer onda moram osobno u banku po novu šifru sto ce mi bit problem jer radim u inozemstvu..

G2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...

Kad mi bude updateo sa 4.4 na 5 hoce mi pobrisat/resetirat podatke aplikacije za mobilno bankarstvo? , jer onda moram osobno u banku po novu šifru sto ce mi bit problem jer radim u inozemstvu..

G2

Ako ne budes sam sve radio nece ti nista obrisat... Preko OTA i PC Suitea.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
stiffler kaže...
Mitch kaže...

Uz G3 dolazi 2A punjač.

Moj je došao sa 1.8A punjačem, a mislim da mi je i G2 imao 1.8A punjač.

14 godina
neaktivan
bik kaže...

G2

Ako imate e-zabu i token mozete šifre preuzeti tamo bez odlaska u banku 

15 godina
EchoOne kaže...

Same pohvale za Spiegen Slim Armor, curi je mob blenuo između 6000 i 7000 puta vjerojatno, što s balkona i sličnih akcija što bi se reklo i uz Nillkin Temperd Glass mob je i dalje ko nov. Maska je već lagano izraubana, izguljena, polikarbonatna plastika koda je prošla rat, ali tome maskica i služi ;)

Budem onda uzeo Spigen SLim Armor dok cu za G2 boljoj polovici uzetuBugdroid posto ga je pikirala za svoj G2.

Pitao sam za Spigen jer sam imao Slim Armor za G2 i bio mi je odvratan, ali ovaj za G3 mi se cini puno bolji.

Nego, ima li veze kakav tempered glass imas (osobno mislim da to ne igra neku ulogu) radi samog kejsa?

O kvaliteti pojedinih ne bih raspravljao, samo me zanima sama ugradnja no mislim da ako ide na Nillkin, da ide i na sve ostale?

Spigen svakako narucujem od provjerenih prodavaca pa me zanima ima li netko ok i provjerenu trgovinu (Spigen mi ima malo skupu dostavu pa jedino ako jos netko hoce naruciti pa djelimo postarinu...mogu ja naruciti, nije problem).

Uzeo bi najradije iz trgovine gdje imaju Spigen i Bugdroid za G2 (ako netko zna tako neku, neka javi ovdje ili na PM).

Znam samo da SPigen ne kupujem od ne provjerenih prodavaca ili iz "drage" Kine (hvala lijepo, probao jednom iz "provjerene" trgovine i dobio sam bas divan Spigen...hahaha...nabo i zemlja u odosu na original koji sam kasnije narucio no ni original mi nije legao kako treba pa sam kupio drugi kejs u kojem je i danas i koji i danas izgleda kao tek kupljen).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako nemaš sitniju ruku ili tanje prste mislim da te Spigen za G3 bude malo iznervirao. Utor za zadnje tipke mu je dubok i uzak pa je malo teže stiskati tipke. Imao sam Spigen na G2 i nisam imao problema sa tipkama, ali na G3 me to poprilično smetalo.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

win32 imam g3 i spigen slim armor na njemu narucen od spigena direktno , maskica je odlicna stiti od udaraca i padova . Moj je meni pao jedno 10 puta i nista mu nije bilo , apsolutno ni crtica . Uz kombinaciju tempred glassa od nilkina mislim da nemoze bolje . Meni kad je pao prvi puta mi je pukao tempredglass , pao je bas na ekran na cestu tj kamencice i na 3 mjesta je kvrcnuo tempred glass .  Uglavnom kombinacija Nilkin tempred glasa i spigen slim armora je odlicna ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tomislav91 kaže...
bik kaže...

G2

Ako imate e-zabu i token mozete šifre preuzeti tamo bez odlaska u banku 

Ne, imam m hypo bez tokena

17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja imam Nillkin, i masku iza i staklo... Bog bogoviti... Ljusnuo mi iz jakne na beton nekidan i ništa (cca. metar i kusur visina)... Ni mrve na ičemu... Jes da mi bilo žao što mi je pao, toliko ga volim, zaslužuje bolji tretman nego da rukne na cestu (al prvi put je pa aj, oprošteno mi)...
Sve u svemu presretan s njim, samo što mi se nekad sam ugasi i neće upalit, nego moram bateriju van vadit, vratit i onda upali... To radi nekad kad mi je signal loš (u nekoj selendri ako sam duže) i tako...
Lizalica 5.0 došla još oko božića, nije neka razlika, jer LG ima odličan izgled sučelja inače, al kartice su fora... Razmišljam o kupnji jače baterije, vidio sam da ima 3800 mAh... Bumo vidili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 14:02 (Masko).

0 0 hvala 0
17 godina
iandic kaže...

Ako nemaš sitniju ruku ili tanje prste mislim da te Spigen za G3 bude malo iznervirao. Utor za zadnje tipke mu je dubok i uzak pa je malo teže stiskati tipke. Imao sam Spigen na G2 i nisam imao problema sa tipkama, ali na G3 me to poprilično smetalo.

Meni je supruga imala isti problem. A ima poprilično tanke prste.

Real Men Play Board Games
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Nisu ti to jace baterije. Al imas na xda cijelu temu o baterijama. Imas mugenovu sa poklopcem bas za nju, a i (mislim) hyperion da je napravija masku za mob sa tom ogromnom baterijom
sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Pukneš gore Hyperion 6000 mAh (ne 8000, nego 6000) i izdura mob 2 dana heavy usage. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sve te dodatne baterije su mi bezveze jer pretvore mobitel u ciglu. Puno elegantnije riješenje mi je ovo: http://www.fasttech.com/products/1424/10009006/1796900

Sa ovom baterijom napuniš mobitel skoro 1.5 puta od 0%.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vlasnici, čitam o lagu na G3. Ima li starijih korisnika i koliko je primjetan? Je li nešto što bi trebalo prevagnuti u korist drugog mobitela i je li se netko pokajao izborom? 

Ja sam se zaljubio u G3, ali ne želim se zajuriti i kupiti samo na osnovi toga... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
iandic kaže...

Sve te dodatne baterije su mi bezveze jer pretvore mobitel u ciglu. Puno elegantnije riješenje mi je ovo: http://www.fasttech.com/products/1424/10009006/1796900

Sa ovom baterijom napuniš mobitel skoro 1.5 puta od 0%.

Zato sam rekao 6000mAh, nije baš puno deblji mobitel s njom ;)

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
11 godina
neaktivan
BluesBoy kaže...

Vlasnici, čitam o lagu na G3. Ima li starijih korisnika i koliko je primjetan? Je li nešto što bi trebalo prevagnuti u korist drugog mobitela i je li se netko pokajao izborom? 

Ja sam se zaljubio u G3, ali ne želim se zajuriti i kupiti samo na osnovi toga... 

Kupi G3 i ne brini. ;) Danas svaki freak na bilo kojem mobitelu nade lag kad ga pretrpa svim i svacim.

Kao da nemaju sto raditi, pa cijeli dan vise po mobitelu i traze greske u softwareu. 

G3 je odlican mobitel, na KitKat radi savrseno, a Lollipop treba jos malo ispeglati ali i to ce se popraviti ubrzo.

I Don't Give A Damn
11 godina
Akira kaže...
BluesBoy kaže...

Kupi G3 i ne brini. ;) Danas svaki freak na bilo kojem mobitelu nade lag kad ga pretrpa svim i svacim.

Kao da nemaju sto raditi, pa cijeli dan vise po mobitelu i traze greske u softwareu. 

G3 je odlican mobitel, na KitKat radi savrseno, a Lollipop treba jos malo ispeglati ali i to ce se popraviti ubrzo.

Zato si ti prešao na OnePlus One ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice