LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.204
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: LG G3 - Rasprava
najbolje bi ti bilo da ga stavis odmah na njuskalo cim ti ga poprave,tako mi je rekao frajer na servisu proci ce opet,maticna im je mana bolje dobit neke novce i uzet nesto bolje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

i sta cu dobit s njime? nista...morat cu napisat da ima 2g garancije, pa ce bit kako i zasto, pa kad cuju da je 2x mjenjana maticna, necu dobit ni 100e za njega...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

kad procitam i to na 2 foruma kakvih sve problema ima ispadne da onda mi kojima radi normalno imamo srice s ovim mobom. da kucnem u drvo osim onih sitnih puknuca kod mikrofona i IC nemam nikakvih problema, cak ni sa obicnim zagrijavanjem

ok imam sitni problem nikako updatati na v30 al to je nista naspram ostalog

0 0 hvala 0
9 godina
Da, ja isto, osim puknuća okvira nikakvih problema nemam. Malo je baterija slabija nakon dvije godine upotrebe, ali to je ok.
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja nakon godinu i pol intenzivnog korištenja uređaja nemam niti najmanje probleme osim onih koje sam si sam prouzročio (Custom ROM-ovi). Uređaj izgleda kao da je nedavno kupljen, svi senzori rade savršeno, display za svoje vrijeme i više nego zadovoljavajuć i teško mi je odreći ga se iako je polagano došlo vrijeme za promjenu. Vjerujem da ću i dalje ostati na LG-u jer trenutno uz G3 koristim i G4, a prethodno je bio G2 te nikada nisam imao poteškoća s uređajima. Sreća? Možda pa kad me već tako dobro ide s njima, ostajem. G5 ću vjerojatno preskoćit kako će uskoro G6, no ako on ne bude zadovoljavajuć, pokušat ću upecati V20.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
a onda si ga ostavi i nastavi mijenjati maticnu stalno ako budes mogao haha sta da ti ja kazem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

G3 je još uvijek bolji od mobitela koje se može na redovnom tržištu naći za 2k kn.  Rabljeni dođe oko 800-1000. Ne znam zašto bi čovjek sad prodavao mob sa novom matičnom.

15 godina
toma20 kaže...
a onda si ga ostavi i nastavi mijenjati maticnu stalno ako budes mogao haha sta da ti ja kazem

pa zasto ne? mob mi vrh, brz, puno prostora, kamera je jos ok, mada jedina stvar zasto bi ga mjenjao je nedostatak rucnih postavki...sad cu dobiti najvj opet 2g garancije, pa ako opet ode u te 2g, idemo opet na servis...ako stvarno ne budem ga se zasitio...dakle mob ima 2,5g i jos cu dobiti najvj 2g gare, dakle 4,5g gare...sreca u nesreci LOL

14 godina

ja sam mislio da  je 6 mjeseci gara nakon zamjene maticne.Na tvom mjestu kad ti novi daju na njusku za 1400 i kupi p9 lite jer opet ce u bootloop .

15 godina
LG G3 - Rasprava

bit ce...ali rekoh, ljudi cim budu culi da je 2x mjenjana maticna ce nudit 100e...ovako imat cu garu jos 2g nakon ove promjene...pa boli me kuki...uostalom G3 je po speckama jos bolji od P9 lite...jedino kamera...da li je itko stavio na G3 manualne postavke na kameri i da radi kako spada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

bit ce...ali rekoh, ljudi cim budu culi da je 2x mjenjana maticna ce nudit 100e...ovako imat cu garu jos 2g nakon ove promjene...pa boli me kuki...uostalom G3 je po speckama jos bolji od P9 lite...jedino kamera...da li je itko stavio na G3 manualne postavke na kameri i da radi kako spada?

Ne rade manualne postavke na kameri. Jedino ekspozicija i svjetlina, ostalo lock bez obzira što i kako podešavao.

SkorvY
12 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Imam jedan G3 ako je tko zainteresiran. PM.

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

Interesira me dal netko zna iz provjerenih izvora gdje se moze kupiti nova originalna baterija za g3, trenutna je dosta oslabila pa bi nabavio drugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

@ruske

bit će da se ne nosi dobro sa G silama mob 

meni su malo-malo rikavali senzori (G, P i L), pa su kasnije opet proradili itd itd.. tjedan dana prije isteka garancije sam skupio volje odfurati ga na servis i isto dobio novu matičnu, čitaj još 2 god. garancije 

ne vidim potrebu mijenjati mob., meni je G3 još uvijek odličan.

Tommy_GTI kaže...

Interesira me dal netko zna iz provjerenih izvora gdje se moze kupiti nova originalna baterija za g3, trenutna je dosta oslabila pa bi nabavio drugu.

e to, i meni treba nova baterija. može neka preporuka, pristajem i na zamjensku sa više kapaciteta ako je nekaj provjereno.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 19:12 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

ja ne vidim potrebu ga mijenjati, posto cu imat 4,5g garancije sve skupa :D naravno ako opet u iduce 2g ne rikne maticna, onda cemo produziti opet HAHAHA

jedino KAMERA! patim kad vidim da frend sa nekom indijskom bajom od 100e radi masu bolje slike od G3 (po noci jel, manualne postavke)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Da li mi netko može reći koliko bi mogao dobiti za g3 32gb, star 2 godine, samo male ogrebotine bez većih oštećenja, baterija orginal i dura oko 2-2,5 SOT. 6.0 android i dajem 4 maske gratis. Može i PP ako se ne smije ovdje to pisati.

Origin ID: ztuna1999
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

1000kn jer nema garancije :P

salim se, neznam...zanima i mene koliko bi ja za svog mogao dobiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stavio na njuškalo 1200 al spustio bi na 1000 i ispod ne. Nadam se da će se netko javit jer uskoro dolazi novi a5 2017. Znam da je ovo odličan mob ali izlazi mi tarifa i mogu dobit novi.
Origin ID: ztuna1999
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja sam danas svoj g3 16gb prodao za 800kn. Uzeo Xiaomi redmi pro.

SkorvY
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, jučer mi se pojavio problem na G3, model od 32gb. Naime, mobitel je odjednom krenuo gubiti signal. Jedino imam signala kada na postavkama namjestim, pod način rada mreže, na GSM/WCDMA/LTE, no iako imam signala i mogu slati smsove, ne mogu zvati. Kada me netko drugi zove, njemu zvoni, no meni ništa. Nije do sim kartice, isto se ponaša i na 5.0 i na 6.0, tako da nije ni do softvera. Da li ima tko kakvu ideju? Dakle sve radi uredno, gps, wifi, mobilni podatci..ali mi iz nekog razloga samo na LTE-u radi. Kada namjestim na GSM ili WCDMA ne može naći ni jednu mrežu.

Ne moram ni napominjati da sam probavao tvornički reset.

0 0 hvala 0
9 godina
Postavke mreže operatera? Reset tih postavki? Testirano u drugom mobu?
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ažurirane postavke, isprobana sim u drugom mobu. Probao sam ubaciti vipovu karticu, no s njom ne hvata mežu ni na lte-u. Inače kada ručno tražim mreže, samo mi izbaci T mobile lte.

0 0 hvala 0
9 godina
A ništ, na servis onda ako ima garanciju.
9 godina
LG G3 - Rasprava

bogme me danas LG pošteno isfrustrirao...Ja osobno imam Note 4 i frendici je LG odjednom krepao i nije se vise htio palit..samo LG logo i to je to....kao neki soft brick....i nakon xy sati kemijanja flashanja preko 3 programa 20 razlicitih stvari uspio sam pokrenut govno ..factory status 2 mi se pojavljivao pa preko  LG flash toolsa dodje do 90% i stane i izbaci failed za neki MS nesto vise ne znam ni sam ....nije da zelim bit fanboy al brate mili kad sam imao samsung S3 rootan i mjenjao romove to je islo ko od šale....ovdje skinut softver org je lutrija ...pola linkova krepano 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

danas 2 tjedna i nisam dobio natrag jos mobitel...mucim se sa mediapadom 7 u ulozi mobitela :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

si proba hard reset odma, posto kazes da dode do lg loga

sto se tice podrske je malo koma slazem se, dovoljno je viditi razliku od hrvatske verzije sluzbene lg stranice i americke ili uk, na nasoj tesko dodes do lg pc suita a tamo ti odma ponudi tipa za mobitel sav softver. bar se meni tako cini

9 godina

i hard reset  i svasta nesto i na kraju flashao stock rom ponovo  i opet problem factory status nešto 2 (trebalo bi pisat 3) paa opet ispocetka i na kraju  ga uspijem upalit...ponovo se stiltao danas ujutro nista ne reagira..izvadio bateriju vratio ponovo samo LG logo bez bootanja ,otisao opet na hard reset i uspio se upalit i onda je kakti radio sat vremena nakon toga sve super sve 5...vratio mobitel vlasniku i 2 sata kasnije opet mob ugasen i na njemu slikica onak mrtvog androida........i da vidim da i njen lg ima iste simptome kao i jos neciji tu a to je da je mobitel napuknut u donjem dijelu kod rupe mikrofona i gore kod IR blastera takodjer puknut 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 20:23 (sseennoonn).
10 godina
neaktivan
error - greska sim kartice..sim radi na drugim uredajima..sto da radim?? :( hvala svima

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

po svemu pročitanom, ovaj ispada iz igre. 

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

isao opet danas do t centra, javili su im da je uredaj popravljen ugradnjom nove maticne (druga u 2,5g) u jamstvenom roku, tako da mogu opet ocekivati nove 2g garancije i jos druzenja sa G3icom...razmisljao sam bas neki dan...G4 mi se ne svida previse, mada je ok, G5 nis posebno, a G6 je odvratan meni...zadrzat cu ga dok se fizicki ne raspadne ili dok ne nestane maticnih u servisima haha...85,5GB prostora i 3GB rama mi dovoljno i za 2017. jedino mi fale rucne postavke kamere...samo to

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice