- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Otočac kazeš ja se bas doselio ovdje prije 2-3 tjedna :-) cuj mene je 160kg paketa izaslo 400kn sa hp ekspressom...

Pozdrav!
Moze li mi netko reci kako prepoznati koja je igrica XGD3 a koja XGD2 i gdje mogu vidjeti koji L (l.3.0 ili 2.0)?
Samo da kazem da nemam xbox nego pitam umjesto prijatelja.
Također znam da se ne smije govoriti o piratstvu.
Prijatelju sam skinuo Kinect Sports i patcho sam igricu za XGD3 i prijatelju ne radi.
Pozdrav!
Moze li mi netko reci kako prepoznati koja je igrica XGD3 a koja XGD2 i gdje mogu vidjeti koji L (l.3.0 ili 2.0)?
Samo da kazem da nemam xbox nego pitam umjesto prijatelja.
Također znam da se ne smije govoriti o piratstvu.
Prijatelju sam skinuo Kinect Sports i patcho sam igricu za XGD3 i prijatelju ne radi.
Sve novije igre su XGD3. Mislim da to moš vidjet kad provučeš igru kroz ABGX. A što se tiče koji je lt flashan e to moš vidjet samo da drive x360 spojiš na pc i vidiš u jungleflasheru, iako ak se sjećam dobro mislim da jf neće ni moći vidjet ove lt fw bez dumpanja sa drivea.
Kupujem li ja slobodno gold članstvo- kodove na ebayu, odnosno bilo gdje.
ILi su i oni regionalno raspodjeljeni/ zaključani?
Procitaj opis na ebayu ako kazu da je worldwide samo u note napises na koju zemlju imas acc. da ti posalje valjan kod!
- nekako je 2x otislo...

Modifikacija 3.0 ti omogućuje da pokrečeš kopije. E sad sve nove igre tzv. XGD3 koriste prostor na dvdu do max. Tak da treba koristiti overburn opciju. Ali to nije tako lako kako izgleda. Takve dvde možeš spaliti samo sa pržilicama koje su flashane sa posebnim firmwareom, inače ako spališ sa običnom pržom vjerojatno neće raditi.
Što se tiče instalacije, ako samo napraviš lt 3.0 ti možeš igre instalirati na HDD ali će ti i dalje bit potreban dvd u driveu da bi mogao pokrenuti igru, kad to napraviš onda 360 dalje sve čita sa hdda.
XGD3 se igrice ne moraju prziti s flashanim przilicama. Kolegi sam i Mw3 i Assasin Creed Broderhod sprzio i radile su mu. Jedino sam morati patchirati iso file. Jedino imam problem s Gears of War 3 koji zeza.
XGD3 se igrice ne moraju prziti s flashanim przilicama. Kolegi sam i Mw3 i Assasin Creed Broderhod sprzio i radile su mu. Jedino sam morati patchirati iso file. Jedino imam problem s Gears of War 3 koji zeza.
Doro to u biti se odnosi na igre koje baš popune dvd do kraja. A moguće da su gearsi jedna od tih igara.
Izglea da je zbilja najbolje napravit RGH, onda nema više tih zezancija sa prženjem, uopće dvd ne trea imat više.
pozzz.... imam para za Xbox 360... ali je problem u tome sta nije modificiran.. .pa sada ima jos jedan problem jer ima mali HDD OD 4 GB ... i to mi je malo a neam para.. za sve sada.... pa me zanima dali mogu spojiti konzolu na moj PC i da od tamo pokrecem od Xboxa igre ? kada je modificiram...
Hvala!
pozzz.... imam para za Xbox 360... ali je problem u tome sta nije modificiran.. .pa sada ima jos jedan problem jer ima mali HDD OD 4 GB ... i to mi je malo a neam para.. za sve sada.... pa me zanima dali mogu spojiti konzolu na moj PC i da od tamo pokrecem od Xboxa igre ? kada je modificiram...
Hvala!
ne, ako modificiraš xbox, pokrećeš igre s DVD-a, a ne s hard diska, za pokretanje sa hard diska je potrebna JTAG modifikacija koja košta cca 700kuna
Hvala!
Memorija u xboxu je lako proširiva, kad napuniš tih 4gb(zapravo 2.9gb dostupno korisniku), kupiš disk i jednostavno ga ubaciš. Nema odvijača niti nekih komplikacija. Što se tiče pirata, provjeri DVD Drive, ako je rupa u obliku pravilnog slova U, to je liteon 16D4S i može se modificirat. Za neke modele ne postoji flash, najbolje provjeri to sa onim kod kojega ćeš raditi flash.
Dali je netko kupovao sa shopto.net-a i koliko je slanje i za koliko vremena dode
Ja sam kupovao, doslo je za 2-3 dana a cini mi se da za slanje nisam nist moro platit
je li netko zainteresiran za mw3 kao nov igran par puta
neka se javi u pp pa saljem slike i sve ostalo
kolko kosta jedan dual layer ? i di mogu nabaviti najjeftinije ?
kolko kosta jedan dual layer ? i di mogu nabaviti najjeftinije ?
cca 10 kuna od verbatima..skoro u svakom ducanu s informatickom opremom, kod kupnje obrati pažnju da je DVD + R DL
to je naci 25 GB dvd ? i dali mogu staviti recimo 2 manje igre recimo po 8 GB i kada ubacim u Xbox ->modificiran da otvorim jednu po jednu ili bas mora biti jedan game samo na dvdu ?
to je naci 25 GB dvd ? i dali mogu staviti recimo 2 manje igre recimo po 8 GB i kada ubacim u Xbox ->modificiran da otvorim jednu po jednu ili bas mora biti jedan game samo na dvdu ?
obican dual layer dvd je 8.5gb
HD-DVD (za koji ti treba poseban citac) je 15gb
HD-DVD Dual Layer je 30gb
Njih vise niti neces nac u prodaji jer ih je bluray pojeo
što 25 GB? Ne, dual layer ima 8.5 GB, ali ti neke igre dolaze na 2 ili 3 takva DVD-a koja ćeš s vremenom mijenjati kako prelaziš igru. 2 igre na 1 DVD ne možeš staviti.
a ha ... posto sam kontao kupiti Xbox modificiran pa kontam onda koje bi dvdeove morao kupovati... i kako to sve ide jer neam pojma : /
Pozdrav!
Molim za savjet ako je netko kupio konzolu sa kinectom u njemačkoj
dali to radi na engleskom(pričaju li igre njemački ili ima kakav izbornik)
imaju i igre koje se skidaju , a neko mi veli da se neda skinuti ako je veza iz HR.
Kupio bi ćerkici to čudo ali kakva korist ako blebeće na samo njemačkom ...
Fala!
Pozdrav!
Molim za savjet ako je netko kupio konzolu sa kinectom u njemačkoj
dali to radi na engleskom(pričaju li igre njemački ili ima kakav izbornik)
imaju i igre koje se skidaju , a neko mi veli da se neda skinuti ako je veza iz HR.
Kupio bi ćerkici to čudo ali kakva korist ako blebeće na samo njemačkom ...
Fala!
Postoje dvije vrste konzola: PAL i NTSC. Njemačka je PAL pa nećeš imati problema sa time. U većini igara imaš izbornik jezika, a u postavkama možeš namjestit jezik sučelja
Jučer mi je xbox360 modificiran na LT 3.0 ali njegov dashboard je 2.014 nešto, nove igre tipa Assassin 3, CODBOP 3 traže update sustava, ako to napravim(update dashboarda on line, usb om ili preko dvd a igre) da li mi se LT 3.0 gubi ivraća na tvorničke postavke ili ostaje, nisam se do sada s time igrao pa da ne bude duplog posla,tj. ponovnog modoficiranja konzole.hvala
Jučer mi je xbox360 modificiran na LT 3.0 ali njegov dashboard je 2.014 nešto, nove igre tipa Assassin 3, CODBOP 3 traže update sustava, ako to napravim(update dashboarda on line, usb om ili preko dvd a igre) da li mi se LT 3.0 gubi ivraća na tvorničke postavke ili ostaje, nisam se do sada s time igrao pa da ne bude duplog posla,tj. ponovnog modoficiranja konzole.hvala
Koji točno dashboard imaš?
e pozz ekipa
evo doso mi ujak s njemačke i donio mi na poklon xbox 360 4gb slim verziju
e sad cito sam vec dosta toga ali neke stvari jos ne kuzim
1.što točno znači to 4gb..mislim kolko je to zapravo "veliko" kolko toga se s tim moze napravit?
2.koji modeli,kakve vrste onih vanjskih hdd-ova se mogu uštekati i di? da li negde unutra ili u usb priključak
3.da li se sa xbox live mogu skidati pune igrice..jer znam da se mogu demo ali ako se baš mogu one od 8 gb?i da li se mogu skinuti na taj vanjski hdd
Hvala
edit.
di vi kupujete igre u hr?
i da li mozda ima negdje npr u slovenije sta jeftinije?
e pozz ekipa
evo doso mi ujak s njemačke i donio mi na poklon xbox 360 4gb slim verziju
e sad cito sam vec dosta toga ali neke stvari jos ne kuzim
1.što točno znači to 4gb..mislim kolko je to zapravo "veliko" kolko toga se s tim moze napravit?
2.koji modeli,kakve vrste onih vanjskih hdd-ova se mogu uštekati i di? da li negde unutra ili u usb priključak
3.da li se sa xbox live mogu skidati pune igrice..jer znam da se mogu demo ali ako se baš mogu one od 8 gb?i da li se mogu skinuti na taj vanjski hdd
Hvala
edit.
di vi kupujete igre u hr?
i da li mozda ima negdje npr u slovenije sta jeftinije?
Pa gle malo te ujak za*ebao sta nisi reko da uzme 250 gb jer na tih4 mozes par dema i to je to tj. ti imas na raspolaganju nesto manje od 3 gb tako da ne mozes nista i ako mislit igrat mrat ces kupit hd koji kod nas kosta 700 kn pa imas tako utore za usb ali nece ti to bit dovoljno da lai ako na vanjski unda ce lupat jako itd. igrice kupujes preko pointsa xbox live imas za 800 pointsa za 1600pointsa i 2800 ja mislim to se bi ja na e bay shoposlab ili infomark...http://www.ebay.com/itm/Xbox-Live-1600-Microsoft-Points-/271105634604?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1f27b12c eo ovaj je od 320 gb a nije skup http://www.ebay.com/itm/320GB-HDD-Hard-Drive-Disk-for-XBOX360-S-xbox-360-Slim-320-GB-320G-US-Microsoft-/221144248512?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item337d3970c0kad kupis posalji ppza instalaciju(ako kupis,a morat ces)http://www.sophoslab.hr/xbox360/78.html http://www.infomark.hr/kategorije/24#naslov