Mijenjanje formata slike

poruka: 6
|
čitano: 2.680
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mijenjanje formata slike

Neznam baš dali sam u dobru kategoriju stavio ovaj post, ali zanima me kako mijenjati format slike, nor. želi bi promijeniti iz formata 4.3 u 16:9 jer imam wide screen monitor pa slike u 4:3 formatu na wide monitoru izgledaju prošireno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mijenjanje formata slike

možeš samo povećati sliku sa npr 1280x1024 na 1680x1050. ali time će slika biti razvučena pa ti dođe na isto

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan
Mijenjanje formata slike

Ili recimo kropaš na željeni format.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

postoje programi koji mogu velikom broju slika promjeniti rezoluciju, amo proguglaj i nač čeć što trebaš

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

postoje programi koji mogu velikom broju slika promjeniti rezoluciju, amo proguglaj i nač čeć što trebaš

FastStone Image Viewer, VSO Image Resizer itd

ali ti će programi razvući sliku pa će bit isto kao da je malu sliku stavio na desktop pa se ona razvukla
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
neaktivan
Mijenjanje formata slike

Uvažavajući prethodno napisano i za one koji ne znaju,

...u Fast Stone Image Viewer odabereš sliku - Tools - Batch Convert Selected Images - stavite kvačicu na Use Advanced Options (Resize...) prethodno možete odabrati Output Folder - klik na Advanced Options - kvačica na Resize i <Pick Standard Size> odabereš veličinu slike - OK - Convert...

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice