SATA 3.0 na 6 Gb/s

poruka: 8
|
čitano: 1.110
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SATA 3.0 na 6 Gb/s".
17 godina
neaktivan
SATA 3.0 na 6 Gb/s

Bezveze, kad mehanika diskova ne može izgurat ni 50MB/s
Imaš autoput kojim je dozvoljeno ić 100000km/h, a među nogama tomos.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SATA 3.0 na 6 Gb/s

A da, otkad to ne može? SSD anyone?

17 godina
neaktivan
tutix kaže...

SSD? Navedi mi koji ima tu brzinu... ni oni ne mogu JOS postici brzine SATA300 standarda.. a kamoli ovaj... a i ne vjerujem da bu to tako skoro... 
17 godina
neaktivan
SATA 3.0 na 6 Gb/s

A zbog čega onda forsitaju stalno neke nove standarde?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jer nemaju pametnijeg posla.
17 godina
protjeran
SATA 3.0 na 6 Gb/s

Najbolje od svega "revizija dozvoljava dvaput veće brzine transfera od dosadašnjih što iznosi 6 Gb/s", vavaviva. Što ne naprave reviziju od 100 Gb/s. Ah da, onda nebi imali previše posla.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
SSD? Navedi mi koji ima tu brzinu... ni oni ne mogu JOS postici brzine SATA300 standarda.. a kamoli ovaj... a i ne vjerujem da bu to tako skoro... 

Tko je uopće spominjao SATA300 standard i njegovu brzinu? Ajd molim te pročitaj prvi post iznad mog, pa onda pročitaj moj - pa još jednom ponovi radnju ako ti je tekst pretežak i vidjet ćeš da ja znam o ćemu pričam. Nemojte pričat nebuloze.
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
tutix kaže...

O čemu ti pričaš? Ti ne shvaćaš da je SATA300 (ili SATA2) samo sučelje kojime se disk spaja (i vrši prijenos podataka) na matičnu ploču. Kada to shvatiš, shvatit ćeš da već postoje SSD-ovi koji imaju SATA2Namigiva.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 21:26 (PROTECTOR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice