Eurobasket 2013

poruka: 68
|
čitano: 16.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Eurobasket 2013
Sint1 kaže...

Slazem se, a iskreno nisam previse ni pratio ovo prvenstvo jer u nase kosarkase nemam apsolutno nikakvo povjerenje. Sve ovisi o toj jednoj utakmici protiv Ukrajine. Isto tako mislim da smo imali dosta srece u zdrijebu jer mislim da nema sanse da bi dosli do cetvrtfinala u skupini sa Srbijom, BiH, Turskom i Litvom. Nista viditi cemo sutra sto ce biti.

S obzirom na napisano, ako nisi gledao drugo poluvrijeme protiv Italije mogu samo reci da si kompletno "omasio fudbal". Onako odigranom obranom mozemo pobjediti svakoga, bas svakoga. A najmanje se radi o sreci, pokazali su da mogu i znaju igrat - nije do srece nego do onog u glavi.

waffen
16 godina
Eurobasket 2013

kakvo silovanje srbije od strane španjolske... zastrašujuće... kako je đubrad kalkulirala sa talijanima... uf... gade mi se ko sportska nacija...

MuWu
15 godina
protjeran
MujagaWudakhi kaže...

kakvo silovanje srbije od strane španjolske... zastrašujuće... kako je đubrad kalkulirala sa talijanima... uf... gade mi se ko sportska nacija...

To se zove tempiranje forme.

Svi znamo da su jaki, moćni. Ako oni ne uzmu prvenstvo uzet će Slovenci ili Hrvati.

B-A-R-C-A
15 godina
Trenutno 69:29 za Spanjolce. Kaj je ovo? Ne gledam, al kaj ih ovi tak rasturaju?
14 godina
Ove godine smo stvarno jaki,ali opet uvijek imamo hrpu glupih primljenih koševa,i nezabijenih koševa pod košem što je žalosno
robimarko@gmail.com
15 godina
Eurobasket 2013

što se tiče Španjolaca i Talijana, ja se ne slažem da je bilo ikakvog kalkuliranja, gledao sam tu utakmicu. Pa kako je moguće da su kalkulirali kad su primili koš za izjednačenje 0,1 sekundu prije kraja? što da Talijani nisu zabili taj koš za izjednačenje, onda bi ispalo da su Talijani kalkulirali? ta utakmica je bila takva da je uvijek postojala podloga za priču o "kalkuliranju" jednih ili drugih kako god da je bila završila.

ovo danas Španjolci ubili Srbiju, nisam gledao od početka, ali izgleda po rezultatu da su se baš poigrali s njima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:06 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

što se tiče Španjolaca i Talijana, ja se ne slažem da je bilo ikakvog kalkuliranja, gledao sam tu utakmicu. Pa kako je moguće da su kalkulirali kad su primili koš za izjednačenje 0,1 sekundu prije kraja? što da Talijani nisu zabili taj koš za izjednačenje, onda bi ispalo da su Talijani kalkulirali? ta utakmica je bila takva da je uvijek postojala podloga za priču o "kalkuliranju" jednih ili drugih kako god da je bila završila.

ovo danas Španjolci ubili Srbiju, nisam gledao od početka, ali izgleda po rezultatu da su se baš poigrali s njima.

sve to stoji, kalkulirali su u pristupu, očito da nisu igrali full kao danas recimo, naravno da je ovo završnica i da sad tu nema cile mile, ali definitivno su znali što čine protiv italije... isto kao i srbi protiv ukrajine... to je rekao i sam slavko cvitkovic kada sam bio u ljubljani i kada je pukim slučajem sjeo pored nas na ćevose :) ...

MuWu
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

+16 bez Tomica, ne da je dobro, nego je odlicno. Saric je van tekme totalno, ali imamo preplanulog zagorca Drapera pa sve sta fali nadomjescuje. Mi Hrvati!!!!!!!

waffen
16 godina
Eurobasket 2013

konaaacnooo semi finals!!! :) since '95

MuWu
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Ajmo sad do finala, pa u finalu nabit te Francuze {#}. Osvojit nesto i malo okrenut sportsku stranicu na kosarkasku stranu. Vec mi dosta svih sportskih vijesti o krkanima Stimcu ili lopovu Mamicu, luzerima u Dinamu i Hajduku.... idemo do kraja. Idemo po zlato!

waffen
15 godina
Eurobasket 2013

napokon polufinale! i izboreno svjestko prvenstvo što nikako nije za odbaciti. Kako god završilo ja sam preazdovoljan.

a Cvitković i Skansi su kraljevi, kaže Cvitković danas: "Ovaj Jeter ima toliko nisko težište da dribla ispod parketa" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Ak se ne javim nakon tekme - onda je infarkt.

Nadam se da Repesa drzi Simona kao jokera u rukavu, ima od prve dvije minute dvije osobne i to je razumljivo. Saric opet igra obranu, a Tomica treba isamarat jer je toliko beskrvan (a najvisi na terenu) da poljski mis ima veca muda od njega.

waffen
15 godina
NapalmDeath kaže...

a Tomica treba isamarat jer je toliko beskrvan (a najvisi na terenu) da poljski mis ima veca muda od njega.

Centar nam je opčenito, ne baš sjajna karika na prvenstvu.

Al ništa, treba odigrat muški do kraja, pa šta bude.

Svejedno, svaka čast momcima na svemu, kako god da okreneš.

15 godina
protjeran

Tu Litvu je Bosna pobjedila a sad ista ta Litva razvaljuje Hrvatsku. I to je košarka.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Cemu sluzi ovaj Tomic?

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
15 godina
Eurobasket 2013
j*biga, kvalitetniji su i nema se što reći. I ovako je odličan reziltat.
17 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Tu Litvu je Bosna pobjedila a sad ista ta Litva razvaljuje Hrvatsku. I to je košarka.

Dobro dosao u kosarku. Juga je protiv Rusije, mislim 84, izgubila 9 razlike u zadnjih 10 sekundi. U ovom sportu koncentracija na igru protivnika je prakticno sve. Vidjelo se na pocetku da samo Bogdanovic ima tu koncentraciju ali kratko. Pred kraj poluvremena sam se nadao ponovljenoj utakmici protiv Italije, to se nije desilo, pukli smo ko lubenica jer smo bili previse van igre. Nismo znali odigrat kvalitetnu obranu, a o napadu ne treba trositi rijeci.

Znas ko je bio danas u igri, a Repesa je tu pogrjesio? Andric. Ne kuzim zasto ga nije vratio u igru.

waffen
14 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

obrana je bila kriva prvo poluvrijeme

3/4 je katastrofa

14 godina
Eurobasket 2013

Ne smijemo zaboraviti kako velik uspjeh je sam plasman u polufinale. Realno, Litva je jača od nas i to je danas pokazala. Trebamo se smiriti za nedjelju i pokušati osvojiti broncu, ali ponavljam, i četvrto mjesto bi bio ogroman uspjeh za hrvatsku košarku.

12 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

da zakaj andric nema vise minuta?

centri ko centri nisu osobiti suteri, al brate mili obrana, skokovi... a tu tomic 0 bodova, kao da je neodlucan.

ipak, sa svim pokazanim i nakon dosta vremena, mislim da smo iznenadili, imamo 3 dobra playmakera, simon, saric, ukic, draper, markota svi imaju sut, samo jos malo odlucnosti ko bogdanovic jucer i bit ce oni predobra ekipa za buduce tekme.

kuku lele
17 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

Fulao sam, bilo je ispod minute, i bila je '86 godina. Drazen, Sabonis.... Sabonis trica i zapocinje potop -

waffen
17 godina
Eurobasket 2013

Nema medalje bez igraca koji igraju u NBA. Nije ovo nogomet da se jaceg, skupljeg i kvalitetnijeg protivnika moze pobjediti borbenoscu. Za mene smo mi napravili korak naprijed, ali i dalje smo druga liga, sa sasvim prosjecnim igracima iz druge lige i jasno je da ni ova generacija nema talenta za medalju na bilo kojem natejcanju. Svaka nasa reprezentacija i muska i zenska ima barem jednog igraca ili igracicu koji su svjetska klasa. Nasa kosarkaska reprezentacija nema ni jednog igraca koji je odlican, a kamo li svjetska klasa, to su sve europski prosjecni igraci, cisti mediokriteti. Danas protiv Spanjolaca ne trebaju ni izlaziti na teren.

14 godina

Kako jadan stav imaš, ne mogu vjerovati. Mislim, realno je da će nas Španjolska dobiti, ali da ne treba izlaziti na teren. Ne mogu vjerovati kako primitivno.

15 godina
Sint1 kaže...

Nema medalje bez igraca koji igraju u NBA. Nije ovo nogomet da se jaceg, skupljeg i kvalitetnijeg protivnika moze pobjediti borbenoscu. Za mene smo mi napravili korak naprijed, ali i dalje smo druga liga, sa sasvim prosjecnim igracima iz druge lige i jasno je da ni ova generacija nema talenta za medalju na bilo kojem natejcanju. Svaka nasa reprezentacija i muska i zenska ima barem jednog igraca ili igracicu koji su svjetska klasa. Nasa kosarkaska reprezentacija nema ni jednog igraca koji je odlican, a kamo li svjetska klasa, to su sve europski prosjecni igraci, cisti mediokriteti. Danas protiv Spanjolaca ne trebaju ni izlaziti na teren.

Ne slažem se baš. Bogdanović je veliki potencijal i bez sumnje će za nekoliko godina igrati u NBA ligi, o Šariću da ne govorim. A Tomić je najbolji centar u Europi trenutno, problem je samo što on to na ovom natjecanju nije baš pokazao, ali kad ga gledaš kako igra u Barceloni i prije u Realu, on je vrhunski igrač.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 11:56 (antimadridista).
16 godina
Eurobasket 2013

prvo je realno bilo da cemo ispast u prvom krugu, to smo prosli, onda je realno bilo da cemo ispast u drugom, al i to smo prosli, onda cetvrtfinale, pa smo i to prosli, pa polufinale, e tu smo pali, i sad je odma realno da cemo popusit od spanjolske. to smo mi hrvati, svi nesto kalkuliramo, znamo sto je realno a sto ne, jeste li igrali vi kosarku profesionalno? jeste li bili trener kosarke? ako niste onda nemojte srat nego navijajte za nas ili protiv nas i sutite.

12 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

a covjece koji ekstremi vas dvoje...

kuku lele
14 godina

Znači ne može se ujedno i navijati za nas i biti realan da igramo protiv boljeg protivnika?

12 godina
neaktivan
Eurobasket 2013

ili moras bezpogovorno navijat ili moras biti uber realan i otic u svlacionicu nagovorit ih da ne izlaze na parket.

kuku lele
15 godina
Odakle ovakac pesimizam, ljudi? Ko je ocekivo da cemo uci u polufinale? Nitko. Sad kad idemo u borbu za trece mjesto, sad se pljuje po nama da nemamo sto igrati sa Spanjolcima. Hrvatska s pocetka prvenstva i Hrvatska sad je puno drukcija prica. Usli smo u formu, igramo dobro, jos da su nam centri malo kvalitetniji na prvenstvu, gdje bi nam bio kraj? Uvijek se nadje nekakav retardinjo koji hoce unistiti sve sto su nasi napravili.
15 godina
protjeran

Još jedna razvaljotka.

B-A-R-C-A
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice