da sa stranice roka super... 620 kbps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Update se skida, fino ide sa web stranice. Taman sinoć otključao 203mm top za S-51
a taman danas updateom ti za 15% smanje zaradu
a taman danas updateom ti za 15% smanje zaradu
Steta sto to nisu prije ucinili, prokleta artiljerija zasluzuje i gore
samo za GW pAnthera nisu
dva puta doslo na 250mb skinutog i prekine mi skidanje... jel se jos kome tako sta desilo??
Meni je na 335 MB ali je brzina mizerna, jedva 150 kBps
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 21:00UTC , December 19th, due to the release of update v.7.0.
Wtf!!!
može link na informaciju? ja ne nalazim niš takvo...
pitanje...
prije skidanja 7.0. dali treba unistallirati ili maknuti modove ?
imam one skinove sa weak spotovima i onaj đava što ti pokazuje koliko ko helta ima i koliko mu uzmeš kad ga pogodiš
hvala
Meni je na 335 MB ali je brzina mizerna, jedva 150 kBps
tak je i meni.tj.još i gore.meni se vrti oko 70KB/sec
u početku mi je bila full brzina sad kad mi je došlo >300mb mizerija brzina.
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 21:00UTC , December 19th, due to the release of update v.7.0.
Wtf!!!
http://worldoftanks.eu/news/757-update-v70-maintenance/
Skroz dolje, veličina fonta je jedno pol' prsta širine
o điberi, nemreju ni download složit kak spada
mizernih 50KB/sec
Wtf!!!
opa pa stigel je i torrent file.nije ga prije bilo.prebacivam na torrent.
Wtf!!!
opa pa stigel je i torrent file.nije ga prije bilo.prebacivam na torrent.
Na torrentu je oko 5kbps.
We remind you that starting from 9:00 UTC, December 18th, maintenance is being carried on Clan Wars server due to the release of update 7.0. Based on players' feedback, we have decided to extend the downtime to provide a break from Clan Wars during the holiday season. Thus, the Clan Wars downtime will last at least for a week, and their return date will be announced after December 27.
misliš na ovo? to se odnosi na CW... pročital sam taj članak barem 10 put i dalje ne vidim di piše da bude maintenance trajal do 21h UTC
Sad je kasno za torrent skidat, već mi je na nekih 400 MB a brzian još oko 50-60 kB/s
EDIT: evo stanje xD
EDIT 2: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pauziram u browseru download da vidim kako ide preko torrenta jer inače imam sreće, vidim ide slabije nego preko browsera i pokrenem opet donwload kad ono neki error da nemože naći info o source-u downloada
Ma prekinuo sam download pa ispocetka, full brzina al brijem da ce opet past.
Najjači mi je torrent, dok ga ne gledam on fura nekih 100 kB/s....pogledam da vidim stanje ono pada na cca. 20 kB/s
Ne gledaj ga u oči
EDIT: evo krivaca za slabi torrent download........mućke, đubrad
Konačno download krenuo normalno brzinom 450 kbps. AKo ovako nastavi, ja zadovoljan.
Inače, barem su mogli ispravne linkove postaviti na stranici.
Meni je furao normalno do 30%, sad je pala brzina na 50 kbs.
Server je online.
poserem se na rusku tehnologiju
već mi je dva put prekinulo a drugi put je bilo na 750 MB
Skidajte sa download managerom i neće bit problema... Em mi brže skida, em nema pucanja downloda... (koristim Interner Download Manager)
prek managera ide ko zmaj i ništ ne prekida
http://mirtankov.su/over-target-markers-0-7-0 evo kome treba overtarget za 0.7 upravo probao, radi isto kao i do sada.
radiiiiii,
bolji zvuk i grafika
Instalirao Orbit download manager, skinulo bez problema na max brzini. Instalira se :D
meni skine patch, lijepo instalira, pa pocne updateat localization package i javlja ERROR:
"Critical error.
failed to download updates via HTTP.
The application cannot continue.
For details see log file."
Ima jos netko ovakvih problema? :S
EDIT: Jucer odustao od slaganja toga, danas radi iz prve!