Večer, cijeli dan uživam u novim slušalicama, prezadovoljan sam, naslušao sam se muzike bome i previše, kaj vi delate? 
Kolko love?
Vecer svima.
Večer, cijeli dan uživam u novim slušalicama, prezadovoljan sam, naslušao sam se muzike bome i previše, kaj vi delate? 
Kolko love?
Vecer svima.
Kolko love?
Vecer svima.
Večer :)
Puno manje nego ti, 650kn.
Ufff,lijepo. Si zadovoljan sa zvukom?
Ufff,lijepo. Si zadovoljan sa zvukom?
Ma odličan zvuk visoki, srednji, niski tonovi sve 5, samo mp3-ce ispod 192 kbps su sprdačina za slušanje.
Ja sam jućer kupio dvoje slušalica.Jedne za komp za 22kn i jedne za MP3 za 36 kn.Neke Logitech nisu loše za te novce...
Kako to da je već izašao MW2?Mene ne brine,kad ga skinem,skinem.Ne žuri mi se nigdje.Laku noć,društvo,odoh ja.
Kako to da je već izašao MW2?Mene ne brine,kad ga skinem,skinem.Ne žuri mi se nigdje.Laku noć,društvo,odoh ja.
Noc, tak i ja briga me, skidam ga sam zbog seeda i to ne cjeli.
idem i ja
laku noćććććć
Oped upad u birc.Seneka di si,nemoj poslije mene krivit da sam ja opet popio Fcth kumovu brlju...
Oped upad u birc.Seneka di si,nemoj poslije mene krivit da sam ja opet popio Fcth kumovu brlju...
tu sam zed,pratim te u stopu
E jebiga,sad sam skužio da ga ne mogu pokrenut,nemam shadere 3.0.Isto tako ne mogu pokrenuti niti Tropico 3.Pas mater!!!Sad stvarno laku noć!
Društvo, ja vam želim laku noć. Odoh pogledati Ice Age III pa u krpe. Vidimo se sutra!
Uživajte! 
Uff koliko dugo nisam cuo Sandstorm u orginalu i evo baš ju sad puste na jednom dance radiju :)
Ice Age III je super.Jesam se nasmijao,ko i Kung-fu pandi.Evo baš slušam ovo i počeli su puštati balade,a do sad je bilo žestoko...
Ice Age III je super.Jesam se nasmijao,ko i Kung-fu pandi.Evo baš slušam ovo i počeli su puštati balade,a do sad je bilo žestoko...
I ja nekad znam slušat tu postaju, ona je skoro na pocetku na listi od Sure Radija, sad trenutno tučem po elektronici :D
Poštovane kolege ja ću vas morati napustiti jer mi se žena diže na posao za 2,5 sata.Pa ne bih želio da me nađe budnog za kompom da me ne prebije ko neki dan.Moram nositi cvikse i u zatvorenom prostoru toliko mi je oko nateklo
bok penzići
Noć Zed :D
Poštovane kolege ja ću vas morati napustiti jer mi se žena diže na posao za 2,5 sata.Pa ne bih želio da me nađe budnog za kompom da me ne prebije ko neki dan.Moram nositi cvikse i u zatvorenom prostoru toliko mi je oko nateklo
kak te ne bi tukla kad stalno visiš na kompu i trošiš lovu na komponente..
idem i ja.. laku noć
A bome ode i ja, laku noć nespavalicama i ekipi sa msn-a
Ajde pozdrav ljudovi, za danas sam se dosta nabuljio u Dragon Age... 
šta je ovo?! ja došo, a nigdje nikog...
Večer! Ne znam što da napišem, ali evo javljam se da znate da niste sami u ovim kasnim satima. 
ipak ja ode... malo sam si "popil", pa se treba naspavat...
laku noć!
Opet niko pospance ne otvara,a jeste se zaspamali u bircu i onda krah.Tako je svako veče uhvati vas neka fjaka oko 22.00 i onda opet oko 00.00 ajmo malo življe .Seneka ne vidim te...
Dobra večer!Evo malo ću visjeti ovdje pa odoh gledati Lucky Number Slevin!Već ga 100 godina želim pogledati!Kako ste mi vi?