Internet Explorer 8 Beta 2

poruka: 23
|
čitano: 2.483
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 8 Beta 2".
17 godina
neaktivan

Ovaj drugi screen shoot je ie8? a bugovci?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet Explorer 8 Beta 2

Neznam za vas, ali gdje god da dođem srediti komp, uvijek je IE taj koji je pun nekakvih addona koji rade što žele na kompu. "Još" nisam nigdje vidio da je Firefox pun nekog sranja. Uglavnom, ajde da vidimo tu njihovu "sigurnost"....

http://ticker.7910.org/as1cCvD0g411110MDAwMTE0ZHwwMDAxMjM1ZHxEYXZvciBpbWE.gif[
17 godina
neaktivan

"uvjerljivo najpopularnijeg preglednika Interneta"

:D:D:D:D

najpopularniji je jedino u toliko što ljudi koji nemaju veze s računalima ni ne znaju za alternativu pa ga koriste umjesto nečeg drugog.

...weeping shades of indigo... shed without a reason... weeping shades of indigo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Neznam za vas, ali gdje god da dođem srediti komp, uvijek je IE taj koji je pun nekakvih addona koji rade što žele na kompu. "Još" nisam nigdje vidio da je Firefox pun nekog sranja. Uglavnom, ajde da vidimo tu njihovu "sigurnost"....

Hmm, pa addoni se nikad ne instaliraju sami od sebe. Računalo je onoliko pametno koliko je pametan i korisnik, a isto tako i onoliko uredno koliko je uredan i korisnik. Dapače, što se addona tiče, puno je lakše doći do onih na Firefoxu.
Eh, da i prvi put čujem da addoni imaju želje...

Ako netko natrpa nešto smećem ili nepotrebnim stvarima, to je u 99% slučajeva jer je taj netko to htio.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
pucko kaže...

"uvjerljivo najpopularnijeg preglednika Interneta"

:D:D:D:D

najpopularniji je jedino u toliko što ljudi koji nemaju veze s računalima ni ne znaju za alternativu pa ga koriste umjesto nečeg drugog.

Potpisujem -  to, zatim politika pojedinih kompanija koje ne dozvoljavaju uposlenicima da instaliraju software po svojoj zelji i slicne stvari su jedini razlog zbog cega je explorer jos uvijek najrasireniji. A da nije po defaultu ukljucen u windowse, malo sutra bi bio rasiren.
17 godina
neaktivan

Ej...ja sam sad skinuo betu 2. Kad pokrenem javlja mi da prvo moram maknuti beta 1 koju imam instaliranu. Kako mogu to maknuti, gledao sam pod uninstall programs...jednostavno nigdje u popisu programa nema internet explorer!?

Intel Pentium D 930- 2x3.00 GHz, Kingmax 3 GB DDR II(667 Mhz), Albatron PX945P v2.0, GeForce 8600 GTS 256MB, Seagate Barracuda 250 GB, napajanje 400W, Win Vista Business SP1

0 0 hvala 0
17 godina

XP = Probaj pod Add/Remove Windows Components - nalazi se sa lijeve strane

Vista = Probaj pod Instaled Updates - nalazi se sa lijeve strane

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 10:32 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da ima bug. Nemam compatibility button uopće :) Ali može se namjestit kroz opcije.

Živcira me jedino potreba za dva reboota... to je danas sasvim suludi zahtjev.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Izgleda da ima bug. Nemam compatibility button uopće :) Ali može se namjestit kroz opcije.

Ja imam kompatibility buttton, ali sam i ja morao raditi 2 restarta....
Za sada mi se jako svidja. Ako nista drugo BUG forum mi (napokon) radi kak spada (citaj ne vuce se za popi****) ;o)
Failure is allways an option.
17 godina
neaktivan

jos uvjek spor za moj ukus, ali inace sve 5!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...
naxeem kaže...

Za sada mi se jako svidja. Ako nista drugo BUG forum mi (napokon) radi kak spada (citaj ne vuce se za popi****) ;o)
 Daj screenshot toga... :D
17 godina
neaktivan

ja nemam ovakav IE8B2.. LOL

http://www.bug.hr/foto/vecaslika.asp?id=90421-53519&opis=

edit: compat. view button je tu:) - btw upravo sam testirao... meni je IE8 i dalje najbrži browser, a sada je čak na samo 0.3 sekunde od Safarija koji je najbrži. Firefox 3 kasni za IE8B2 0.5 sekundi, a Firefox 2 0.9 sekundi. Opera s isključenim cacheom je 0.4 sekunde sporija od IE8B2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 11:58 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Scorpyo kaže...
naxeem kaže...

Daj screenshot toga... :D
 Kad bude više takvih komentara da se ne "vuče" skidam i ja!Bar se nadam da je to riješeno jer me to izrazito iritiralo!

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Evo samo obavijest ja sam skinuo betu1 i ne može se pokrenuti na piratskim windowsima

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dev toolsi su zakon :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

opa kako je brzOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ugodno sam iznenaden sa ovom betom. Prosla je bila spora i bugovita sto nije niti cudno za tako ranu public verziju. Ova je prilicno dobra, iznenadujuce brza i ovi dev toolsi rulaju. Prilicno dobar posao.

0 0 hvala 0
17 godina

Wow... pa ovo leti...  Browsanje po ovom forumu je jedno 10x brze...

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

mene ubija ako imam par tabova (vise od 3) koji se lodaju, onda mi je prebacivanje izmedu tabova sporo (nije puno, ali zastane tolko da me zivcira).

17 godina
neaktivan

jos uvjek je beta

popravit ce sve greske do finala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene uopce cudi zasto neko koristi internet explorer osim za neke stranice koje u firefoxu ne sljakaju kak treba ili kad trebas active x gluposti, za sve ostalo tu su Opera i Firefox i tak stvari stoje htjeli to priznati ili ne a udio firefoxa ce samo rasti kaj god izveli ovi iz microsofta sa svojim exploreromCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Mene uopce cudi zasto neko koristi internet explorer osim za neke stranice koje u firefoxu ne sljakaju kak treba ili kad trebas active x gluposti, za sve ostalo tu su Opera i Firefox i tak stvari stoje htjeli to priznati ili ne a udio firefoxa ce samo rasti kaj god izveli ovi iz microsofta sa svojim exploreromCool

To i nije baš točno. Firefox svoju popularnost duguje najviše tabovima i pluginovima. Od verzije 2 je sve lošiji i lošiji. IE8 ga debelo šiša u brzini, a to je jedna od važnijih stvari.
Osim nešto bolje, ali u praksi krajnjem korisniku uglavnom nezamjetne interpretacije CSS-a, Firefox baš i nema prednosti.
Definitivno je sporiji i još uvijek ima problema s memorijom. Nakon tridesetak sati, zauzeće memorije raste i do 800MB što je nedopustivo za browser.

17 godina
neaktivan

Internet ex ockej

uvjek za!

probajte k-meleon browser garantirano najbrži koji postoji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice