LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.231.088
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

koja vam je verzija MM, meni je v30b

jel ima koja novija ili...?

ugl nekad kad odem na azuriranje softvera nekad mi javi da provjerim konekciju i javi neki eror a nekad kaze da korisitm najnoviju verziju

ugl imam flashani onaj poljski MM

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Najnoviji ti je V30c.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: LG G3 - Rasprava

kako da dodem do toga

preko usb-a?

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Najnoviji ti je V30c.

Najnoviji je V30F .

17 godina
Almin94 kaže...
191x7 kaže...

Najnoviji ti je V30c.

Najnoviji je V30F .

Kada je to izašlo, za koje tržište/modele i gdje je dostupno?

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kada je to izašlo, za koje tržište/modele i gdje je dostupno?

Italija

13 godina
neaktivan
Pozz i ja imam 30 b...jeli jos netko primjetio da kad se spaja na wifi nakratko nestane mobilne mreže...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

Eto nabavio sam Huawei Mate 8 i zamjenio svojeg vijernog i dobrog zlatnog LG G3 32GB. Ako ima zainteresiranih sa zlatni LG G3 32GB sa računom i garancijom do 01/2017 iz Santa Domenice neka se slobodno javi na pp. Društvo uživajte i dalje u odličnom LG-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 16:51 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Eto nabavio sam Huawei Mate 8 i zamjenio svojeg vijernog i dobrog zlatnog LG G3 32GB. Ako ima zainteresiranih sa zlatni LG G3 32GB sa računom i garancijom do 01/2017 iz Santa Domenice neka se slobodno javi na pp. Društvo uživajte i dalje u odličnom LG-u.

Kakav je u poredjenju sa G3?

15 godina
Almin94 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nebo i zemlja. Duplo je jači što se hardware-a tiče, 0.5" veći ekran, cijelo metalno kućište, baterija je perverzija (4000 mAh) - znači nije obavljeno ni prvo punjenje mob je imao 60% baterije maltretirao sam ga do 7% baterije i imao sam 3:56 SOT-a, to nisam imao na LG-u sa 100% baterije, a ne ovdje sa pola. Mob je strava. Preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 17:57 (MasterOfDisaster).
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
Almin94 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nebo i zemlja. Duplo je jači što se hardware-a tiče, 0.5" veći ekran, cijelo metalno kućište, baterija je perverzija (4000 mAh) - znači nije obavljeno ni prvo punjenje mob je imao 60% baterije maltretirao sam ga do 7% baterije i imao sam 3:56 SOT-a, to nisam imao na LG-u sa 100% baterije, a ne ovdje sa pola. Mob je strava. Preporuka.

Super ako je tako. Samo mu jos fali quadhd zaslon za moj ukus. 

15 godina
Almin94 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Almin94 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Super ako je tako. Samo mu jos fali quadhd zaslon za moj ukus. 

Razlika je mala pa skoro i neprimjetna na FHD-u.

15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Razlika je mala pa skoro i neprimjetna na FHD-u.

Iskreno da ti kazem, ja primjetim razliku. Pogotovo iznad 5 incha razlika je itekako vidljiva. Mozda ti rezolucija ne igra neku ulogu i ne obracas paznju toliko, onda ti je to samo jos jedan plus. Uzivaj u strojnici. :-)

15 godina
I ja sam od 30.03 na Mate 8. Razlika je samo u većem ekranu i puno boljoj bateriji. Fali mi tap to wake, mada i ovaj fingerprint radi odlično i brzo otključa mob.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
Almin94 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Bok, slobodno pitam gdje si ga nabavio i po kojoj cijeni?

15 godina
buraas kaže...

Bok, slobodno pitam gdje si ga nabavio i po kojoj cijeni?

Preko njuškala za 2900 kn. U trgovini ga nema bez 4400 kn.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Meni stigla nova pila, crni V10, G3 je kao igračka naspram njega :D

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Svi prelazite na vece dijagonale, ja sam otisao na manju, 5.1" i stvarno je dobar osjecaj imat manji telefon, 5.1" od sad plafon.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

5 0 hvala 0
15 godina
Dardevil kaže...

Meni stigla nova pila, crni V10, G3 je kao igračka naspram njega :D

I ja sam mislio LG V10, ali kada sam vidio Huawei Mate 8 to je bila ljubav na prvi pogled, drugo hardverski je jači od V10, baterija da ne govorim, jedino je kamera na strani V10 i možda ekran. U svakom pogledu i V10 je odličan mob.

Edge kaže...

Svi prelazite na vece dijagonale, ja sam otisao na manju, 5.1" i stvarno je dobar osjecaj imat manji telefon, 5.1" od sad plafon.

Osobno ispod 5,5" nema teorije da se vratim, to je minimum minimuma. Sve ispod toga su za mene igračke i mali ekrani, ali naravno to je moj stav.

13 godina
Edge kaže...

To sam i ja razmisljao. Sta si uzeo?

17 godina
odjavljen
mrbean kaže...
Edge kaže...

To sam i ja razmisljao. Sta si uzeo?

Uletio mi je jeftiniji S6 od poznanika, 32GB obicni black sapphire, novi zapakiran za 2300. 

Prvo kaj mi je upalo u oko je nevjerovatan ekran na S6, kad se stavi kraj G3 stvarno izgeda bolje, ne kuzim se u tu terminologiju kod display-a, ali kao iz oka korisnika razlika je ocita.

Kvaliteta izrade je na razini vise, bolja je kamera, iako sam bio zadovoljan i s G3 kamerom.

Bio sam skeptican oko Samsung-ove prilagodbe Androida, to mi je uvijek bilo odbojno kod Sammy-a, ali za sad sam stvarno zadovoljan softverom, nisam jos primjetio lagg. G3 mi je cinio ko da se uvijek muci s tom QHD rezom, ali kod S6 imam osjecaj da mob lakse dise.

Dobio sam dobru cijenu za godinu dana star G3, 1650 kn, tak da mi je na kraju ispao dobar deal.

Izmjenjiva baterija i microSD mi ne fale posto nisam koristio te feature-e.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Postavio sam pitanje prije nekih mjesec dana:

Pozdrav! Imam jedan problem s mobitelom. Počeo mi se restartati u zadnje vrijeme i to nekad u intervalima bez prestanka. Onda moram ugasiti mob, napuniti ga do kraja. Nakon ponovnog paljenja, problem nekad nestane, a nekad se opet počne ponavljati. Pretpostavljam da je problem u softveru ili bateriji (mobitel je star 1,5 god, 16gb, 2gb rama, tmobile). Treba mi savjet što učiniti:

- nositi mobitel na servis (jer ima i one pukotine oko mikrofona i IR)   ili

- kupiti novu bateriju, tipa ovo, ili neku druga po preporuci

Je li uopće postoji garancija na baterije u mobitelima?

Uglavnom, nakon factory reseta situacija se nije popravila pa sam 25.3. ostavio mobitel u agram servisu (napominjući sve probleme koje sam imao) te sam ga dobio natrag 8.4. Izmijenili su mi matičnu (sad je 32/3), obrub oko kučišta i prednju stranu. Isprva je sve bilo ok no onda sam primjetio da se ponovo mobitel nakon nekih radnji ponovo restarta sam od sebe. Nekad je to na 90% baterije, a u većini slučaja oko 50% i niže. Nekad se restarta odmah  nakon prekida poziva ili jednostavno usred neke najobičnije radnje. Danas mi je ušao u seriju od 5-6 restarta zaredom na oko 50% baterije. U servisu nisu ništa napomenuli za bateriju, je li joj se smanjio kapacitet, snaga (ne razumijem se baš u te pojmove) ili je neka softverska greška?
Verzija softvera je 5.0 v21a.
Što mi je činiti: opet na servis, kupiti novu bateriju ili možda upgrade na noviju verziju softvera?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prodaj ga i kupi nesto drugo... Meni su mijenjali ekran 3 puta...i nikako da daju novi mob, a uvijek se na istom mjestu pojavljuje mrlja..valjda zato što je faličan...sad mi se događa i to da ponekad nakratko ostaje bez mreže...i tako pitao sam ih u tmobileu zašto mi nisu rekli kad sam ga kupovao da je poluproizvod hahaha a sta ces..jedino nekuzim te servise zasto vise nedaju nove mobove..nekad bi uvijek dobio novi i noliu i siemens i samsung...
15 godina
Pa stavi mu MM 6.0 i vidi onda..
Zadar živi vječno!
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozz svima! Zanima me kako vam se ponasa baterija na Marshmallow? Meni izgleda da je slabija u odnosu na Lollipop. Preko noci u mirovaju mi na Marshmallow potrosi 5-6 % baterije, dok na je na Lollipopu bilo 2%. Kad se mob napuni, od 100% - 99% baterije na Lollipopu je bilo pola sata ekrana, dok na Marshmallowu je 20 minuta. Mob je star nekih 3 i pol mjeseca, znaci baterija je gotovo nova.

1 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Danas sam se malo igrao s ovim - http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/color-control-display-stock-kernel-t3309677 

Mogu reći da je super, ekran mi puno bolje izgleda, blize je AMOLED-u :)

Na Fulmics 4.2 sam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
voci kaže...
Postavio sam pitanje prije nekih mjesec dana:

Uglavnom, nakon factory reseta situacija se nije popravila pa sam 25.3. ostavio mobitel u agram servisu (napominjući sve probleme koje sam imao) te sam ga dobio natrag 8.4. Izmijenili su mi matičnu (sad je 32/3), obrub oko kučišta i prednju stranu. Isprva je sve bilo ok no onda sam primjetio da se ponovo mobitel nakon nekih radnji ponovo restarta sam od sebe. Nekad je to na 90% baterije, a u većini slučaja oko 50% i niže. Nekad se restarta odmah  nakon prekida poziva ili jednostavno usred neke najobičnije radnje. Danas mi je ušao u seriju od 5-6 restarta zaredom na oko 50% baterije. U servisu nisu ništa napomenuli za bateriju, je li joj se smanjio kapacitet, snaga (ne razumijem se baš u te pojmove) ili je neka softverska greška?
Verzija softvera je 5.0 v21a.
Što mi je činiti: opet na servis, kupiti novu bateriju ili možda upgrade na noviju verziju softvera?

Probaj napraviti update na zadnju verziju software-a preko kompa, potroši bateriju do kraja, kad se ugasi stavi ga puniti i nemoj ga upaliti dok ne javi da je pun. Sjećam se situacije koju je jedan kolega imao sa Samsungom, slični problemi, kad ga upališ pokazivao je preko 40% baterije, ugasiš ga i staviš na punjač, onda kaže 18%. Jest da je Samsung, ali ništa ne košta da probaš.

15 godina
LG G3 - Rasprava

moze preporuka nekog programa za backup a da ne treba imat rootan mob? uskoro dolazi mob sa servisa, pa ne zelim vise gubiti stvari, neznam zasto nisam prije to radio -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Brojeve spremam na mail, poruke mi nisu ni bitne, jer pošaljem jednu dvije u par mjeseci. Slike, video i dokumente automatski šaljem na OneDrive. Tako da se bilo šta desi sa mobitelom uvijek imam sve spremljeno.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Za brojeve i imenik mozete automatski sinkronizirati google acc i to je to. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice