Firefox 4 ispred Internet Explorera 9

poruka: 53
|
čitano: 7.934
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 ispred Internet Explorera 9".
16 godina

Naravno, kada svi koji imaju windows 7 još nisu upgradeali, a oni na xp-u (ima ih i više od onih na windows 7) niti nemogu upgradeati

S druge strane gotovo svi koji koriste FF su upgradeali svoj browser

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

najgore mi je kad vidim da su i chrome i safari ispred opere :S

Moj PC  
24 8 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nego..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Firefox 4 ispred Internet Explorera 9
KingNothing kaže...

Možda je tako i bolje

15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Dobro chrome..ali safari to ne mogu da vjerujem.

OT: Bilo je ocekivano da ce firefox4 bit bolji od IE9

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
protjeran
napokon su korisnici počeli shvaćat...chrome way to go!
May justice be done though the heavens fall
15 godina
neaktivan

Šta je čudno? Opera suxa, a chrome je fakat dobar i brz(imam ga na jednom kompu), ali po meni bi safari trebao biti zadnji...

ALI FIREFOX JE MILJAMA ISPRED KONKURENCIJE!

http://crocraft.com/ When I'm sad I stop being sad and be awesome instead... true story!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 11:34 (entertainer).
16 godina
entertainer kaže...

Šta je čudno? Opera suxa, a chrome je fakat dobar i brz(imam ga na jednom kompu), ali po meni bi safari trebao biti zadnji...

argumentiraj ove izjave

da malo prokomentiram ovo zadnje, Opera je za tvoju informaciju imala neke od svojih feature-a prije 5 ili više godina, dok ostali browseri ili ih nemaju ili ih tek sada polako uvode, čitaj: kradu od Opere

15 godina
neaktivan

Opera iznenađuje, ali ju opet neću koristiti.. Mislim da je mozzila iznad svih.. Ipak.. stvar je ukusa..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pa očekivano je, a ujedno i logično.

FF je samo ljudima odlično marketinški prezentirana, sa starom slavom je bila daleko bolja od svih, no sad je podjednaka sa Operom 11.
Mind je točno napisao, Opera je patenirala uporabu HTML 4 i 5 standarda u pretraživačima još prije
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
Mitch kaže...
Pa očekivano je, a ujedno i logično.

FF je samo ljudima odlično marketinški prezentirana, sa starom slavom je bila daleko bolja od svih, no sad je podjednaka sa Operom 11.
Mind je točno napisao, Opera je patenirala uporabu HTML 4 i 5 standarda u pretraživačima još prije

nisam mislio isključivo na to, ali eto i to je jedna od stvari

15 godina
explorer ftw :D
486 PWNZU!
17 godina
neaktivan
Pa Naravno firefox 4 radi I na winsima 2k. Microsoft je iskljucio podrsku za xp u ie9 jer zele da korisnici predju na win 7 I vista. Cudi me da ne radi na vista bez sp I sa sp1.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

0 0 hvala 0
17 godina
entertainer kaže...

A sta to fali Safariju? Super browser.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

Mislim da BUG koristi krivu stranicu za praćenje tih podataka,jer sve one koje ja gledam imaju puno manji postotak korisnika Internet explorera(a gledam ih više).

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
entertainer kaže...

A sta to fali Safariju? Super browser.

Ne fali puno, no sigurnosno je jako zaostao (pomeli ga prvog na onom natjecanju) te zauzima previše memorije kad je upaljena stranica sa 2 taba i flashom (400k mb)

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
entertainer kaže...

pa je, miljama je ispred konkurencije

zato ima 97/100 na acid3 testu dok opera ima 100/100

http://acid3.acidtests.org/

16 godina
KingNothing kaže...
entertainer kaže...

pa je, miljama je ispred konkurencije

zato ima 97/100 na acid3 testu dok opera ima 100/100

http://acid3.acidtests.org/

Vec smo sto puta govorili o tome, taj test nista ne znaci, ima jedan link na kojemu pise zasto FF dobije 97 bodova....   mislim da to vecina jak dobro zna, tako da nije potrebno postavljati link

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

evo nakon korištenja FF4 otkako je izašao, jučer se vratio na Operu i samo mogu reći... preporod

Opera je brža i od Chromea i od FF4. Chrome puno troši resurse prilikom otvaranja stranice i njegov GUI je pomalo nespretan. FF4 općenito radi sporo i moram reć šeprtljavo.

Opera ima nedostatke kod nekih stranica, ali radi (barem meni) brže od ostala 2 navedena browsera.

6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro ljudi ne moramo na svakoj temi voditi browser war poceli ste pretjerivati.

Na svakoj temi opera vs firefox vs ie, svako ima svoje favorite.

A zasto opera ima mao udio je zbog marketinga koji im nista ne valja, ne znaju reklamirati, dok je google stavio svoj chrome na svojoj stranici (pretrazivacu) i youtube te je na taj nacin dobio dosta korisnika.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
marko1103 kaže...

evo nakon korištenja FF4 otkako je izašao, jučer se vratio na Operu i samo mogu reći... preporod

Opera je brža i od Chromea i od FF4. Chrome puno troši resurse prilikom otvaranja stranice i njegov GUI je pomalo nespretan. FF4 općenito radi sporo i moram reć šeprtljavo.

Opera ima nedostatke kod nekih stranica, ali radi (barem meni) brže od ostala 2 navedena browsera.

Brzina, brzina i brzina..... nije sve u tome, meni je FF daleko najbolji zbog svojih addona i ne pamtim kada mi se zadnji put srusio (a imam pun k addona), nitko ih sa svojim browserom ne moze nadmasiti, a cisto me boli k jeli mi se site otvara 3 sekunde duze ili sporije, sa FF-om nikad nisam imao problema s otvaranjem stranica...... jedino se po brzini ne moze pohvaliti jer nije najbrzi

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan

only FiReFoX 4...

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde smirite doživljaje.

Kome se sviđa Opera, nek bude na operi, kome se sviđa Firefox nek bude na Firefox-u, šta baš svaku browser temu morate zaspamat svojim ukusima.

Evo da ne bude glupih postova kao FF for life, Opera 4 ever, evo glasanje:

3 Internet Explorer
41 Mozilla Firefox
15 Google Chrome
2 Apple Safari
23 Opera
http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:42 (EVO).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izbor browsera je, kao što je već vjerojatno miljon puta zaključeno, individualan. Ako netko voli pregledno sučelje, brzinu koristit će chrome, ako je do ekstenzija kojim će proširivati mogućnosti ima FF, meni osobno je opera prvi izbor ponajviše jer sam se naviknuo na mail client..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam šta je sa mnom i sa tom Operom ali meni je ona najsporiji preglednik! Možda zato što koristim mobilni internet? Mada sumnjam da bi to trebalo imati veze....

Chrome mi je nabrži ali me živcira za poluditi ono sa downloadom.

FF4 mi je najbolji kompromis mada je maaalko sporiji od Chromea, no to mi je defaultni i najomiljeniji browser ipak!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
entertainer kaže...

Opera je predvodnik po inovacijama (tab browsing, mouse gestures...), najkompletniji browser, također i Chrome je u neku ruku donio poneku inovaciju (npr. multithreading i omnibox). Opera u svojoj 11. verziji napokon izgleda i ponaša se odlično na GNU/Linuxu neovisno o desktopu (GNOME/GTK+ ili KDE/Qt).

Osobni izbor prva tri browsera, Firefox, Chromium, Opera, zavisno prema potrebama. Recimo jedino s Firefoxom mogu gledati BUG TV zbog silverlight/moonlight (thx a million Micro$oft) podrške.

Safari mi nije interesantan (da sam na OS X, vjerojatno bih skinuo Firefox i Operu) a IE nije vrijedno spominjati.

Od laganijih browsera je vrijedno spomenuti Midori, Rekonq i Aroru koji rasturaju perfomansma i malim zauzećem resursa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:03 (the_tux).
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
entertainer kaže...

Opera je predvodnik po inovacijama (tab browsing, mouse gestures...), najkompletniji browser, također i Chrome je u neku ruku donio poneku inovaciju (npr. multithreading i omnibox). Opera u svojoj 11. verziji napokon izgleda i ponaša se odlično na GNU/Linuxu neovisno o desktopu (GNOME/GTK+ ili KDE/Qt).

Osobni izbor prva tri browsera, Firefox, Chromium, Opera, zavisno prema potrebama. Recimo jedino s Firefoxom mogu gledati BUG TV zbog silverlight/moonlight (thx a million Micro$oft) podrške.

Safari mi nije interesantan (da sam na OS X, vjerojatno bih skinuo Firefox i Operu) a IE nije vrijedno spominjati.

Od laganijih browsera je vrijedno spomenuti Midori i Rekonq koji rasturaju perfomansma i malim zauzećem resursa.

Tab browsing nije operin {#}

17 godina
protjeran
EVO kaže...

Tab browsing nije operin  {#}

O rly?

Ajde reci koji browser je prvi uveo tab browsing?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:06 (the_tux).
16 godina
neaktivan

Ajde upiši Netcaptor pa se uvjeri

17 godina
protjeran
EVO kaže...

Ajde upiši Netcaptor pa se uvjeri

NetCaptor was  an  Internet Explorer shell.

Close, but no cigar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:15 (the_tux).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice