Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 70.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Mora se priznati da igra mora imati jaku grfiku i kvalitetan zvuk da bi bila dovoljno strašna. Zamislite na lošoj grafici kada igraš i onda ti nešto iskoči a ti se počneš smijat jer čudovište izgleda ko klaun+što nemaš poštenu atmosferu pa nije ni strašto, a što se tiče zvuka kad ti na sub neka stvar vrisne ima da kroz plafon letiš.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Heh, Doom 3 je jedina igra koju sam prestao igrati zbog ogromne kolicine straha i paranoje koju su iskakuci monsteri izazivali u meni, jedina igra u kojoj sam za prolazak u svaki novi hodnik skupljao hrabrost po pola sata i naravno sejvao svakih par sekundi... Izlanuo se

FEAR  je imao svojih par scary trenutaka li sam je ipak presao Namigiva

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Strah za vrijeme igranja
Najbrži kaže...
vistma kaže...

Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i  ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata Sramim se i još sam slomija tipku SPACE.

I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!Šutim

U tom dijelu sam i ja prestao igrati FEAR, to mi je bilo previše, ispuco sam sve metke dok nisam bio uvjeren da je i mušica mrtva
 Ti si se tresao samo 2 sata?!IznenađenJa sam se tresao cijeli dan,a sutra (dok sam se smirio)više nisam htjeo gledati desktop jer sam se bojao da slučajno nebi ugledao ikonu,a onda sam tjerao brata da makne ikonu.Dok sam došao do tog dijela igre,pao sam sa stolice i otom je slomioSramim seSramim seSramim se
17 godina
neaktivan
Jel ko igrao Overclocked, meni nije bogzna što.
Been there done that
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja jam igro Left 4 death u 1 sat ujutro

na početku sam provirio kroz vrata nisam

ništa vidio pa sam upalio svijetlo

i zombi ikoči pred mene ( u igri )

izskočio sam sa stolice kolko sam se

uplašio odma sam se izbacio iz igre

i izbriso je Viče.

Procesor: Amd athlon 4400+ 2,3 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gago kaže...
Najbrži kaže...
vistma kaže...

Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i  ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata Sramim se i još sam slomija tipku SPACE.

I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!Šutim

U tom dijelu sam i ja prestao igrati FEAR, to mi je bilo previše, ispuco sam sve metke dok nisam bio uvjeren da je i mušica mrtva
 Ti si se tresao samo 2 sata?!IznenađenJa sam se tresao cijeli dan,a sutra (dok sam se smirio)više nisam htjeo gledati desktop jer sam se bojao da slučajno nebi ugledao ikonu,a onda sam tjerao brata da makne ikonu.Dok sam došao do tog dijela igre,pao sam sa stolice i otom je slomioSramim seSramim seSramim se
 i onda je svizac zamotao chokoladu u omot
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Sad igram Fallout 3 i ima dijelova koji su me splaše.U Left 4 Deadu se jedino splašim one vještice kaj plače.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima zaista nekoliko igara koje me znaju prepasti i to dobro.
S.T.A.L.K.E.R. ,jedna od meni omiljenih igara,
zbog svoje atmosfericnosti me trzne pogotovo po mraku u nekom hangaru kada mutant iskoci. Tada zaista proklinjem sve koji su je pravili. Sjecam se iz Fahrenheita onog dijela kada u ludnici ili sta je vec ne stane struje i psihopate se oslobode. Preznojim se od toga, bukvalno.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
16 godina
neaktivan
THE_FLASH kaže...
Ima zaista nekoliko igara koje me znaju prepasti i to dobro.
S.T.A.L.K.E.R. ,jedna od meni omiljenih igara,
zbog svoje atmosfericnosti me trzne pogotovo po mraku u nekom hangaru kada mutant iskoci. Tada zaista proklinjem sve koji su je pravili. Sjecam se iz Fahrenheita onog dijela kada u ludnici ili sta je vec ne stane struje i psihopate se oslobode. Preznojim se od toga, bukvalno.
 Slažem se sa tobom.S.A.L.K.E.R je strašna igra ali na svoj način.Na primjer kada hodaš nekdje po maraku i pred tebe iskoči mutant sa čudnim,zaštrašujućim i bučnim zvukovima:

ARGLJARRGHH!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 18:25 (gago).
17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Meni je najstrašnija igra koju sam igrao Far Cry 1 (Kad dođu mutanti).Iskoči pred tebe mutant sa dernjavom i odmah te ubije!

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Inace volim horor igre, ali zadnje sto sam igrao bio je F.E.A.R., i nije mi bas nesto posebno bio strasan, mada je imao par scena gdje te dobro iznenadi. Silent Hill je po mom misljenju serijal sa najboljom horor atmosferom, koga on ne uplasi, taj ima nekih zestokih problema. Igrao sam je sedmicu dana i imali su oni periodi sa promjenom "dana/magle" i "noci/gdje sve postane zicano", kad se oglasi alarm, uhvati me neka tjeskoba, a kad se smjene periodi i dodje doba dana osjetis olaksanje, kao da ti je kamen sa srca pao. Nenadmasna horor atmosfera, I sad se sjecam scene iz Silent Hilla 1 na Playstationu u onoj skoli, gdje macka iskoci iz ormarica u jednoj prostoriji. Jao, tad mi je ispao joystick iz ruku!

Resident Evil i Silent Hill su moji favoriti.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

FEAR: perseus mandate

pobim sve vojnike na ulici, nema nikog zivog ,a  neznam kud trebam ic i bezveze hodam uokolo, ucinilo mi se da se nesto mice tamo u mraku, dodem tamo posvjetlim nema nikog. ja se okrenem kad ono neki duh ispred mene i vice BUUUUUUUHAHAH! i nestane  aaaa sto sam se scimal (zvucnici bili pojacani) Smijeh

a ona klinka me zivcira, nikako da ju upucam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Zadnja horor igra koju sam igrao bio je DOOM 3,bilo je situacija kad se prestrašiš kad  nešto samo igskočiči,ali više ne igram horor igre samo FPs i RTS.

Torrent je zakon,koristite ga i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Strah za vrijeme igranja

Meni je najjači bio FEAR. Sad sam ga prije 2h završio. Ono kad lik halucinira je najgore. Niš ne vidiš, a moraš pucati ko luđak da bi osto živ.  Svi koji žele sačuvati svoje zdravlje neka ne igraju FEAR. A oni kojima je već narušeno zdravlje, a žele igrati.... Slobodno. Ne zaboravite pucati ako se nešto miče. Kad padne pogodite ga još bar jednom jer vjerojatno nije mrtvo. ESC je gore lijevo. I Alma se ne zeza. Slobodno je upucajte kad god je vidite.

A AvP2 je kriminalna radnja. Tamo sam više metaka istrošio na cijevi i ostale gluposti koje padaju odsvuda nego na stvarne prijetnje. Jednostavno ti se sledi krv u žilama kad onaj detektor počne pištati a gledao si film pa znaš što ide prema tebi....

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

far cry kad se pojave oni mutanti... najgore kad u sumi hodam i cujem ga negdi al nikak da ga vidim i onda iz grmlja skoci, fear je isto strasna igra pogotovo u mraku, resident evil 4 sam igro al nisam se nijednom isprepadao jednostavno sam ides i pucas po zombijima, nema nekih trenutaka strasnih. a najstrasnija igra koju sam igro je silent hill... to je nest prestrasno, atmosfera je predobra i sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ja neznam baš da sam se bojao za vrijeme igranja. dobro, nisam ni igrao previše nekih horora, al ono malo što se sjećam je malo s onim mutantima i čudovištima iz farcrya, ali to nije ništa naspram f.e.a.r.-a i mnogih drugih. zato moram uskoro nabavit neki hororCool.  možete li mi vi preporučit neki dobar, da je dobra grafika, igrivost itd

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja neznam baš da sam se bojao za vrijeme igranja. dobro, nisam ni igrao previše nekih horora, al ono malo što se sjećam je malo s onim mutantima i čudovištima iz farcrya, ali to nije ništa naspram f.e.a.r.-a i mnogih drugih. zato moram uskoro nabavit neki hororCool.  možete li mi vi preporučit neki dobar, da je dobra grafika, igrivost itd

dead space

resident evil 4 (grafika nije baš nešto, kontrole katastrofalne, ali ako imaš ps2 nabavi igru jer rula)

i probaj nabaviti stare sillent hille (1&2)

resident evil: nemesis (nešto najstrašnije)

f.e.a.r.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 22:32 (Raving Rabbid).
17 godina
jurluk kaže...

DOOM 3.
negdje sam nasao da je to najstrasnija (najveci horor) igra sto je izisla.
probao sam i nikada vise. pogotovo sam da sjednem za TO! :D
We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Jel ko igrao onu igru sto su je zabranili u europi sa djecom nesto :S?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
jurluk kaže...

DOOM 3.
 Gdje je Doom od Silent Hilla. 30 minuta Silent Hilla će ti uterati straha u kosti koliko Doom 3 neće u 2 dana igranja. Odigraj Silent Hill 2,3 i The Room i odmah ćeš promjeniti mišljenje. Totalno bolesno, nemožeš spavati sa ugašenim svjetlom nakon igre. Ti Japanci kad naprave horor to je strava. Bolestan narod.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

imam problem. danas sam nabavio F.E.A.R. i imam problem tijekom instalacije. kad dođem do dijela kad trebam odabrati da se prihvaćam licenčnog ugovora, uopće to ne mogu odabrati, zatamnjeno je.

jeli netko imao sličan problem i može li se kako rješiti? molim pomoć što ranije!!! hvala

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

skrolaj do kraja

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Jedino me je bilo strah kad sam igrao bioshock na nekim levelima,a kasnije sam se priviknuo pa je strah pobjeđen...Šutim a da lažem još s F.E.A.R-om to je prva igra koju me je bilo strah igrati,ona mala me je isprepadala i još sam igru igrao po noći pa sam cijelu noć imao traume...

hhh.. i mene isto.. zbog 2 sata igranja imam 2 tjedna velike traume... a sad ce brzo stic nastava i opet sam se najezio dok sam gledo novi triler.. FEAR ALMA AGAIN
17 godina
Tux Slave kaže...
goodye kaže...
jurluk kaže...

DOOM 3.
 Gdje je Doom od Silent Hilla. 30 minuta Silent Hilla će ti uterati straha u kosti koliko Doom 3 neće u 2 dana igranja. Odigraj Silent Hill 2,3 i The Room i odmah ćeš promjeniti mišljenje. Totalno bolesno, nemožeš spavati sa ugašenim svjetlom nakon igre. Ti Japanci kad naprave horor to je strava. Bolestan narod.
Slažem se, ne treba niti 30min, dovoljna je minuta neizvjesnosti popraćene genijalnom stravičnom muzikom i mrakom koji je nepredvidiv i najednom zašumi radio...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

skrolaj do kraja

e hvala. pomoglo je. uopće nisam ni pomislio na to. nikad mi se to prije nije dogodilo da se treba scrolat do kraja, al eto sad znam i to
Hello World!
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam igrao FEAR i bilo mi je katastrofa...kad mi je ona curica počela "izljetati" ispred mene....usro sam se od straha.....al proslo je...haha....kako sam igrao igricu sve manje i manje me bilo "trta"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Najvise sam se plasio kad sam igrao FEAR,atmosfera u igri je bila prestrasna a bez ikakvih zombija cudovista i takvih stvari,i zato me je najvise plasila,oni zvukovi,pa kad se lampa iz cistog mira ugasi ili zatrese...prestrasno,e da i return to castle wolfstein,isto puno straha je bilo tijekom igranja.

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 17:35 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ja sam se usro na quake 4 na pocetku kad jos nisam znao kakva je igra, u noci mi oni alieni skacu pa kad sam izasao u igri van na sunce nisu mi vise bili tako strasni po danu da i ima jedan dio u igri kad te pretvaraju u nesto pa ti rezu noge... i to nisam vupao gledat lol

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Od "najstarijih" igrara, RTCW (Return To Castle Wolfenstein) je bila jedna od najstrašnijih igara u ono vrijeme (bio klinac od 12 godina)...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

definitivno FEAR, igrao sam ga kad je tek izaso, navinem zvuk do kraja, idem onim zgradama, a sve izgledaju ko da je netko prije 2 minute bio tu, pa se lampa ljulja, pa onda neko čudo iskoči, ma daj usro sam se ko nikad, udario sakom u monitor, i počupao miš

ili, npr kad u CODu u S&D ostaneš 1 na 1, i onda se šuljaš onako po mapi, sve paziš, kad ono pogledaš iza ugla, ili se okreneš iza, a lik te ucmeka s automatskom nekom...e pa meni srce stane, okrenem boga isusa, sve svece, i izadjem iz igre, i onda sam cijeli živčan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice