Mora se priznati da igra mora imati jaku grfiku i kvalitetan zvuk da bi bila dovoljno strašna. Zamislite na lošoj grafici kada igraš i onda ti nešto iskoči a ti se počneš smijat jer čudovište izgleda ko klaun+što nemaš poštenu atmosferu pa nije ni strašto, a što se tiče zvuka kad ti na sub neka stvar vrisne ima da kroz plafon letiš.
Heh, Doom 3 je jedina igra koju sam prestao igrati zbog ogromne kolicine straha i paranoje koju su iskakuci monsteri izazivali u meni, jedina igra u kojoj sam za prolazak u svaki novi hodnik skupljao hrabrost po pola sata i naravno sejvao svakih par sekundi...
FEAR je imao svojih par scary trenutaka li sam je ipak presao
Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata i još sam slomija tipku SPACE.
I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jam igro Left 4 death u 1 sat ujutro
na početku sam provirio kroz vrata nisam
ništa vidio pa sam upalio svijetlo
i zombi ikoči pred mene ( u igri )
izskočio sam sa stolice kolko sam se
uplašio odma sam se izbacio iz igre
i izbriso je .
Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata i još sam slomija tipku SPACE.
I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!

Sad igram Fallout 3 i ima dijelova koji su me splaše.U Left 4 Deadu se jedino splašim one vještice kaj plače.
S.T.A.L.K.E.R. ,jedna od meni omiljenih igara,
zbog svoje atmosfericnosti me trzne pogotovo po mraku u nekom hangaru kada mutant iskoci. Tada zaista proklinjem sve koji su je pravili. Sjecam se iz Fahrenheita onog dijela kada u ludnici ili sta je vec ne stane struje i psihopate se oslobode. Preznojim se od toga, bukvalno.
S.T.A.L.K.E.R. ,jedna od meni omiljenih igara,
zbog svoje atmosfericnosti me trzne pogotovo po mraku u nekom hangaru kada mutant iskoci. Tada zaista proklinjem sve koji su je pravili. Sjecam se iz Fahrenheita onog dijela kada u ludnici ili sta je vec ne stane struje i psihopate se oslobode. Preznojim se od toga, bukvalno.
Meni je najstrašnija igra koju sam igrao Far Cry 1 (Kad dođu mutanti).Iskoči pred tebe mutant sa dernjavom i odmah te ubije!
Inace volim horor igre, ali zadnje sto sam igrao bio je F.E.A.R., i nije mi bas nesto posebno bio strasan, mada je imao par scena gdje te dobro iznenadi. Silent Hill je po mom misljenju serijal sa najboljom horor atmosferom, koga on ne uplasi, taj ima nekih zestokih problema. Igrao sam je sedmicu dana i imali su oni periodi sa promjenom "dana/magle" i "noci/gdje sve postane zicano", kad se oglasi alarm, uhvati me neka tjeskoba, a kad se smjene periodi i dodje doba dana osjetis olaksanje, kao da ti je kamen sa srca pao. Nenadmasna horor atmosfera, I sad se sjecam scene iz Silent Hilla 1 na Playstationu u onoj skoli, gdje macka iskoci iz ormarica u jednoj prostoriji. Jao, tad mi je ispao joystick iz ruku!
Resident Evil i Silent Hill su moji favoriti.
FEAR: perseus mandate
pobim sve vojnike na ulici, nema nikog zivog ,a neznam kud trebam ic i bezveze hodam uokolo, ucinilo mi se da se nesto mice tamo u mraku, dodem tamo posvjetlim nema nikog. ja se okrenem kad ono neki duh ispred mene i vice BUUUUUUUHAHAH! i nestane aaaa sto sam se scimal (zvucnici bili pojacani)
a ona klinka me zivcira, nikako da ju upucam
Zadnja horor igra koju sam igrao bio je DOOM 3,bilo je situacija kad se prestrašiš kad nešto samo igskočiči,ali više ne igram horor igre samo FPs i RTS.
Meni je najjači bio FEAR. Sad sam ga prije 2h završio. Ono kad lik halucinira je najgore. Niš ne vidiš, a moraš pucati ko luđak da bi osto živ. Svi koji žele sačuvati svoje zdravlje neka ne igraju FEAR. A oni kojima je već narušeno zdravlje, a žele igrati.... Slobodno. Ne zaboravite pucati ako se nešto miče. Kad padne pogodite ga još bar jednom jer vjerojatno nije mrtvo. ESC je gore lijevo. I Alma se ne zeza. Slobodno je upucajte kad god je vidite.
A AvP2 je kriminalna radnja. Tamo sam više metaka istrošio na cijevi i ostale gluposti koje padaju odsvuda nego na stvarne prijetnje. Jednostavno ti se sledi krv u žilama kad onaj detektor počne pištati a gledao si film pa znaš što ide prema tebi....
far cry kad se pojave oni mutanti... najgore kad u sumi hodam i cujem ga negdi al nikak da ga vidim i onda iz grmlja skoci, fear je isto strasna igra pogotovo u mraku, resident evil 4 sam igro al nisam se nijednom isprepadao jednostavno sam ides i pucas po zombijima, nema nekih trenutaka strasnih. a najstrasnija igra koju sam igro je silent hill... to je nest prestrasno, atmosfera je predobra i sve...
ja neznam baš da sam se bojao za vrijeme igranja. dobro, nisam ni igrao previše nekih horora, al ono malo što se sjećam je malo s onim mutantima i čudovištima iz farcrya, ali to nije ništa naspram f.e.a.r.-a i mnogih drugih. zato moram uskoro nabavit neki horor. možete li mi vi preporučit neki dobar, da je dobra grafika, igrivost itd
ja neznam baš da sam se bojao za vrijeme igranja. dobro, nisam ni igrao previše nekih horora, al ono malo što se sjećam je malo s onim mutantima i čudovištima iz farcrya, ali to nije ništa naspram f.e.a.r.-a i mnogih drugih. zato moram uskoro nabavit neki horor. možete li mi vi preporučit neki dobar, da je dobra grafika, igrivost itd
Jel ko igrao onu igru sto su je zabranili u europi sa djecom nesto :S?
skrolaj do kraja
Jedino me je bilo strah kad sam igrao bioshock na nekim levelima,a kasnije sam se priviknuo pa je strah pobjeđen... a da lažem još s F.E.A.R-om to je prva igra koju me je bilo strah igrati,ona mala me je isprepadala i još sam igru igrao po noći pa sam cijelu noć imao traume...
skrolaj do kraja
Ja sam igrao FEAR i bilo mi je katastrofa...kad mi je ona curica počela "izljetati" ispred mene....usro sam se od straha.....al proslo je...haha....kako sam igrao igricu sve manje i manje me bilo "trta"
Najvise sam se plasio kad sam igrao FEAR,atmosfera u igri je bila prestrasna a bez ikakvih zombija cudovista i takvih stvari,i zato me je najvise plasila,oni zvukovi,pa kad se lampa iz cistog mira ugasi ili zatrese...prestrasno,e da i return to castle wolfstein,isto puno straha je bilo tijekom igranja.
ja sam se usro na quake 4 na pocetku kad jos nisam znao kakva je igra, u noci mi oni alieni skacu pa kad sam izasao u igri van na sunce nisu mi vise bili tako strasni po danu da i ima jedan dio u igri kad te pretvaraju u nesto pa ti rezu noge... i to nisam vupao gledat lol
Od "najstarijih" igrara, RTCW (Return To Castle Wolfenstein) je bila jedna od najstrašnijih igara u ono vrijeme (bio klinac od 12 godina)...
definitivno FEAR, igrao sam ga kad je tek izaso, navinem zvuk do kraja, idem onim zgradama, a sve izgledaju ko da je netko prije 2 minute bio tu, pa se lampa ljulja, pa onda neko čudo iskoči, ma daj usro sam se ko nikad, udario sakom u monitor, i počupao miš
ili, npr kad u CODu u S&D ostaneš 1 na 1, i onda se šuljaš onako po mapi, sve paziš, kad ono pogledaš iza ugla, ili se okreneš iza, a lik te ucmeka s automatskom nekom...e pa meni srce stane, okrenem boga isusa, sve svece, i izadjem iz igre, i onda sam cijeli živčan...