Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 3

0 0 hvala 0
13 godina
Assassins Creed 3
Pozz svima.
Ovako, imam problem pri pokretanju ac3, ne bi to bio toliko strasan problem da igru nisam prije igro, igro sam je par sati, i onda sam instalirao Far Cry 3 pa sam morao nesto raditi sa uplay. da bi igrao coop, sad ne mogu da pokrenem ac3 ni naopako, sve zivo sam probao, drugi crack, blikrat luncher uplay i samu igru u fire walu ali ne pomaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Xpider kaže...
Pozz svima.
Ovako, imam problem pri pokretanju ac3, ne bi to bio toliko strasan problem da igru nisam prije igro, igro sam je par sati, i onda sam instalirao Far Cry 3 pa sam morao nesto raditi sa uplay. da bi igrao coop, sad ne mogu da pokrenem ac3 ni naopako, sve zivo sam probao, drugi crack, blikrat luncher uplay i samu igru u fire walu ali ne pomaze.

zbriši uplay snečim pametnim(revo,npr) i install onog iz AC3 foldera

shit shit my dove white
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Osjećam se loše, upravo sam ubio Kanen'tó:kona. {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Unix kaže...

Osjećam se loše, upravo sam ubio Kanen'tó:kona. {#}

Jesi se upiškio u gaće? Hoćeš pjakiti? {#}

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Baš nemaš mota.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pozz bećari

samo jedno brzinsko pitanje; se može igra kako prebacit u normalni aspect ratio? meni je stalno u letterboxu i čini se ne mogu ispravit nikako

Bok, ja sam sharyn
12 godina
protjeran
blackdevil kaže...

pozz bećari

samo jedno brzinsko pitanje; se može igra kako prebacit u normalni aspect ratio? meni je stalno u letterboxu i čini se ne mogu ispravit nikako

Nemože. Uvijek je tako bilo sa ACom i vjerojatno će uvijek i biti

15 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

pozz bećari

Ako nemaš 16:9 aspect ratio onda jedino možeš smanjit rezoluciju na neku drugu koja je 16:9 ako nećeš letterbox

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ima netko da se iznervirao kad se na kraju igre treba trčati za Charles Leejem? To je skoro nemoguće dobiti 100% sinkronizaciju.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ima netko da se iznervirao kad se na kraju igre treba trčati za Charles Leejem? To je skoro nemoguće dobiti 100% sinkronizaciju.

Skoro nemoguće, mene je mučilo na početku kad sam se zabijao u čuvare, ali sam saznao da se mogu izbjeć ako se stalno držiš lijeve strane, do vode. I kasnije u brodu nisam znao kud trebam ić, ali sam nekako uspio.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Za šta služi ta 100% sync? Ja to kako mi dođe, uopće ne pratim šta trebam napravit, nekad dobijem 100%, nekad manje.

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 17:00 (Volvox).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Za šta služi ta 100% sync? Ja to kako mi dođe, uopće ne pratim šta trebam napravit, nekad dobijem 100%, nekad manje.

Za achievemente, mislim da za outfite (tako je bar bilo u Brotherhoodu, ovdje nisam siguran) i potrebno je za progress 100%.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Sad sam craftao jedan super pištolj, naime mogu 3 puta puknut bez punjenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Sad sam craftao jedan super pištolj, naime mogu 3 puta puknut bez punjenja.

koji?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

French coat pistol mislim da se zove, znači imaš 3 crtice, svaki put kad punkeš jedna se crtica isprazni. Tak da 3 puta možeš puknut.

Evo sam sam baš tri protivnika ubio s njim, prvo jednog pa drugog pa trećeg, fora pištolj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 18:30 (Praetorian1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

French coat pistol mislim da se zove, znači imaš 3 crtice, svaki put kad punkeš jedna se crtica isprazni. Tak da 3 puta možeš puknut.

Evo sam sam baš tri protivnika ubio s njim, prvo jednog pa drugog pa trećeg, fora pištolj.

ajd sinko malo bolje procitaj sta pise u opisu pistolja pa se javi... 

17 godina
neaktivan
Unix kaže...

na toj sam misiji vjerojatno čak i najlakše dobio 100%

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
djdomi kaže...
Unix kaže...

ja sam se isto namucio ali kasnije nakon par pokusaja sam skuzio rutu...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
djdomi kaže...
Unix kaže...

ja sam se isto namucio ali kasnije nakon par pokusaja sam skuzio rutu...

ja sam gledao na yt kako su ljudi išli okolo desno. ja nisam, ja sam prešao onu liniju stražara nekako, onda drugu liniju štražara sam zaobišao jer sam skočio ukoso da ih se riješim i dalje je lagano.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...

Jel onda Bug kod mene, da pročitao sam šta piše. Ali kako mi onda puca 3 metka po jedan?

Snimio bih video i uploado na Yooutube da mi ne uploada 2 dana.

17 godina
Praetorian1 kaže...

Jel onda Bug kod mene, da pročitao sam šta piše. Ali kako mi onda puca 3 metka po jedan?

Snimi sa FRAPSom i onda u WMM konvertiraj...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Praetorian1 kaže...
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...

bug je u igri koji sam ja xy puta naveo: ne mozes dva dual barrel pistolja stavit nego samo jedan, buduci da igra po nekom seljavom sistemu uvijek vraca na prvi izbor pistolja + onaj srebrni pistolj nakon fast travela. jedini nacin na koji mozes imat 2 dual barrel pistolja je da u grad i odmah odes do general store-a i zaminis. a i logicki mozes zakljucit da niti jedan pistolj ne moze opaliti 3 metka jer kad vidis ikonu na pistoljima imac 4 crtice. jedino nisam siguran za oni duck pistolj (koji izgleda smijesno) kako se on vodi. ali buduci da je ogavan nikad ga nisam koristio.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nisam vidio kad si taj bug prije navodio, jer sam izbjegavao temu radi spoilera...da sad vidim da kažeš da je to bug.

Evo slika, gdje imam 3 crtice odnosno da mogu ispalit 3 metka i to sve zbog glupog buga. zapravo bi trebale bit 4 crtice...eh Ubisoft i bugovi, nadam se da će izaći neki patch, pa kad krenem u drugi prelazak da neće biti toliko bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a sta mislis zasto ga ja cekam ko ozeblo sunce...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ma definitivno treba patch, stvarno ima bugova i glitcheva previše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ma definitivno treba patch, stvarno ima bugova i glitcheva previše.

ima i glitch sa onim special iron ingot

naime, kad radis ta oruzja treba ti taj item a njega dobijas preko questova (homestead missions) i kad zavrsis igru ima chest iza vile. medutim nema dovoljno ingota da napravis sva orizja.

onda bug koji ne dozvoljava da ti outfit bude isti u cutscenes sa assassin outfit nego uvik ostaje u bilo/plavo kombinaciji

pa bug kad kupujes stvari iz general store-a (bait i slicno) koji netragom nestane.

pa nemos birati koji pistolj zelis nego uvik su oba ista bez 

ne znam vise ali to su ti kojih se sjecam

14 godina
Assassins Creed 3

Vidim da ste se razvezli o bugovima i glitchevima i da, previše ih je.

Nisam snimao/slikao, ali misije koje obavim mi se pojavljuju više puta, moram nekoliko puta raditi jedno te isto.
Trčim na konju, i zapnem od unknown object iako nema nikakve prepreke, itd, itd.

A da ne pričamo o neoptimizaciji. 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam imao jedan čudan bug kad sam rješavao assassination contracts misije. Dođem ja do mjesta gdje bi trebao biti taj lik kojeg trebam ubiti kad ono on se nalazi u drvetu?! Vide mu se ruke i oružje, lik priča, ali je u drvetu. Pokušam ga ubiti strijelom ne ide, pokušam pucati u njega isto ništa. Onda sam se popeo na drvo i napravio air assassination tako sam ga uspio ubiti, ali onda sam ja ostao u tom drvetu i nisam se mogao micati. Samo su mi ruke virile iz drveta, a to sam riješio time što sam napravio fast travel.

Igra ima stvarno previše bugova, sjećam se koliko se Skyrim kritizirao radi bugova, ali to nije ništa u usporedbi s ovim. Šteta što je tako jer igra je odlična, prešao sam sve što se moglo preći.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice