Večer, kako je?
Ide,ide, hvala na pitanju 
Večer, kako je?
Ide,ide, hvala na pitanju 
a ja evo gledam dominoday...al me nerviraju ovvi komentatori! 
ajoj. ja sam samo zbog njih otišo od tv-a
Ima, ima. Dobra večer
Ima, ima. Dobra večer
dobra večer. skuplja se rulja...
ajoj. ja sam samo zbog njih otišo od tv-a
dosadni su...bas zvao frenda, a on gleda dominoday na MAXTV-u na nekom programu, di nisu ovi nasi komentatori! 
Veče, veče.. Šta se radi? Tema večerašnja je??
Vecer! Ako netko planira uzet MaxTV od ponedjeljka ako potpisete ugovor na 24 mjeseca dobijete neku Toshiba kameru za 1 kn. Vidim da u ADM-u kosta 998,99 kn.
Večer, baš sam sretan napokon riješio probleme sa zvukom, uživam u muzici samo je problem što ću biti gluh kao top, ustvari već jesam :)
Vidim tu se nekakav chat za bugovce povlači po potpisima. Jel ima koga tamo?
Slabo...
ja vas pozdravljam sve! danas sam izvadio zub pa me malo boli rana, pa odoh najbolje spavat. laku noć!
Vecer! Ako netko planira uzet MaxTV od ponedjeljka ako potpisete ugovor na 24 mjeseca dobijete neku Toshiba kameru za 1 kn. Vidim da u ADM-u kosta 998,99 kn.
Bok svima kaj se dela, nije losa ova kamera da ima HDMI cak pa nije nit skupa da se ju i kupi. No ipak ugovor s T-Šrot na 2 godine je malo pretezak uteg iz mojeg kuta onak a MaxTV je ionak macak u vreci pa ko hoce nek potpise fuckaj ga!
http://www.toshiba-multimedia.com/uk/
Ho ljudi... Evo mene iz vana... Bio sam malo prijatelje počastiti..........
(čujte dva dana za redom... Nije loše 
)
nema mene jer ga ne kužim podesit
to ti je trač chat za ženske
Ho ljudi... Evo mene iz vana... Bio sam malo prijatelje počastiti..........
(čujte dva dana za redom... Nije loše 
)
I već se vratio?? Puf ti ga na!! Pa što tako rano? :D
ah i odo ja spt....
treba se sutra ustat fo 11 h da idem na onj vjeronauk za krizmu,,,
joj zaš je tako rano
Večer ekipa! Vidim, nema vas puno. Što ima novog kod vas?
Mene opet zgrabila upala uha. Na trenutke bolovi su nesnošljivi. Opet, trpim i ne dam se. 
Večer ekipa! Vidim, nema vas puno. Što ima novog kod vas?
Mene opet zgrabila upala uha. Na trenutke bolovi su nesnošljivi. Opet, trpim i ne dam se. 
Vecer i tebi!
Joj znam kako boli uho! Gadno je to.
A evo listam po kompu, brisem gluposti i cekam da odem spavat:)
Fino... Meni nema sna večeras. Uho boli kao ludo tako da ni ne pokušavam zaspati. Vidiš, mogao sam i ja svoju makinu proskenirati da se nije slučajno štogod umetiljalo u posljednje vrijeme.
Jel netko od vas zna nekakav program poput onog Roadkill unstopable copier za neprekinuto kopiranje fajlova?
Večer pospanci.Dvije riječi cro blue Ketonal forte.Za konje koliko je jak,a ublažava bolove 100%.Ja ga već godinam trošim-ne pitaj kakva mi je jetra...
A ništa ode ja polagano, oči mi se same sklapaju, laka vam noć
Večer pospanci.Dvije riječi cro blue Ketonal forte.Za konje koliko je jak,a ublažava bolove 100%.Ja ga već godinam trošim-ne pitaj kakva mi je jetra...
Probam ga pronaći... Ako ne, onda će morati poslužiti i Analgin. Istina, do sad nije davao neke rezultate.
Probam ga pronaći... Ako ne, onda će morati poslužiti i Analgin. Istina, do sad nije davao neke rezultate.
Ili onaj Klavocin (najveći). Sve ti brige nestanu :P
Jel netko od vas zna nekakav program poput onog Roadkill unstopable copier za neprekinuto kopiranje fajlova?
Probaj s ovim - BadCD repair. Ja sam koristio taj program da kopiram neke stvari sa ostecenog CD-a, u pitanju je bio spot. Iako je CD bio ostecen, on je jedini uspio kopirati taj spot, dakako, s time sto je na nekim mjestima spota slika razumljana i nema tona, taj dio koji nije valjao na CD-u, ali je uspio kopirati upotpunosti za razliku od ostalih nacina gdje odmah javi error cim naide na dio koji ne moze kopirati. Ovaj program prilikom kopiranja samo prelazi preko tih sektora i kopira. Dakako, sto vise losih sektora duze ce trajati kopiranje, tako da ako je nesto gadno osteceno, kopiranje bi moglo dugo potrajati. Ali u svakom slucaju, moj savjet da probas. Ja sam ga koristio i meni je pomogao svaki puta.