Problem sa Galaxy s1.

poruka: 6
|
čitano: 2.227
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa Galaxy s1.

Molim da mi odgovore ljudi koji se veoma dobro razumiju u android softver...
Imam galaxy s i9000 rutovo sam ga preko kingo root.
Na njemu je android 3e system recovery preko kojeg ne mogu flashati custom romove..
Pokusavao sam da ubacim Clockworkmod recovery preko Rom manager aplikacije, pise da je ubaceno ja resetujem opet stari recoveri 3e...
Googlao sam i nasao da ne mogu instalirat CWM recovery zato jer imam 3e, dok kod 2e recovery-a je to moguce instalirati preko rom managera..
Ima li neko bilo kakvu ideju sta da uradim.. kad sam ga rutovo nije mi dosao novi recovery nego je ostao stari 3e............

Podaci o telefonu:
Broj modela: GT-I9000
Firmware verzija: 2.3.4
Osnovna verzija: I9000XXJVQ
Kernel verzija: 2.6.35.7-I9000XFJV9-CL566044 root@DELL122 #2
Broj verzije: GINGERBREAD.XFJV9

Ako sam pogrijesio forum izvinite... hvala svima koji ce pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Galaxy s1.

CWM ili TWRP recovery da bi se "uhvatio" morat ces flash-ati iz programa pod imenom Odin. Ali prvo izgooglaj i prouci kako se to radi da ne brick-as mob, a i da ga brick-as uvijek se moze s odinom vratit u zivot.

A nakon toga mozes i pogledat za neki custom rom 4.4.4, cyanogenmod 11 ili recimo SlimKat su mi odlicno radili za relativno star mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem sa Galaxy s1.

E pa drug u tome i jest problem sto ja 2 dana googlam za kernelom imam ja odin i sve to al ne mogu naci taj kernel koji odgovara mome...Ovdje sam nesto nasao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108  i nemam pojma koji odgovara mome, a da ga ne brickam.. Eto gore napisao sam konfiguraciju pa ako znas koji da skinem hvala puno

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa Galaxy s1.

Evo ti isti slučaj :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935190 . long story short upgrade na 2.3.6 pa iskoristi ovo sto si sam nasao 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:08 (g3arv8).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem sa Galaxy s1.

Hvala drug evo upravo sam ga brickao, al dobro je mogu uci u download mode znaci soft brick je... Sad samo da nadjem dobar kernel i da flasham preko odina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Galaxy s1.

Nema straha, cak i ako ga hard brickas mozes ga osposobit sa usb jig-om, al o tom potom ako bude potrebno, a nadam se da nece.

Kernel mora odgovarat verziji androida, posto ti se sad vjerovatno nesto smrdalo u odnosu kernel-OS najbolje bi bilo na stock firmware i flashat njega, a posto it treba 2.3.6 najbolje da njega nadjes i flashnes preko odina (tu je sve u paketu pa i kernel, ali stock).

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice