Da li je kupovao netko nedavno Spigen Armor Case da mi kaže odkud je uzeo. Planirao sam s alzashopa naručiti, ali nedostupan je u bijeloj boji. U službenom shopu košta cca 30 eura. Mogu li proći bolje od toga?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dvije stvari sam primjetio nakon updatea, jedno 25% jaci zadnji zvucnik, i daljinski mi sad hvata i ako ne gađam milimetarski u TV :) to je dobro
Loša Stvar je to što su popravili lag na kameri ali i sjebali sliku, puna je lens flarea i zrnatija1
evo posto 99% preporucuje hard reset nako updata onda cu i ja isto napraviti samo jedno (mozda glupo) pitanje....dali je hard reset isto ka i factory ili se bas mora key kombinacijom to napraviti?
Pozdrav svima!
jučer sam preko LG PCSuitea skinuo i instalirao lizalicu.
po završetku sam napravio Facory reset i sve radi izvrsno.
Međutim, ne mogu ga rootati!
Pokušavam TowelRootom (kaže Unsupported), pokušavam Stumpom (što sam zadnji put sebi i ženi napravio bez beda, kaže Device is branded, ili tako nešto).. druge načine nisam isprobavao.
Može savjet?
lp
CB
evo posto 99% preporucuje hard reset nako updata onda cu i ja isto napraviti samo jedno (mozda glupo) pitanje....dali je hard reset isto ka i factory ili se bas mora key kombinacijom to napraviti?
Jest, isto je
Pozdrav svima!
Pokušavam TowelRootom (kaže Unsupported), pokušavam Stumpom (što sam zadnji put sebi i ženi napravio bez beda, kaže Device is branded, ili tako nešto).. druge načine nisam isprobavao.
Može savjet?
lp
CB
Pozdrav svima!
Može savjet?
lp
CB
Hvala na linku, ali totalno je nerazumljivo tko tu koga, kako, zašto i s čime.
Nema ništa jednostavnije za nas koji nismo crackeri?
Pozdrav...jel netko zna kako na lizalici na G2 staviti HOME screen u landscape..prije je to bilo na auto rotate, ali više nema...ili ima....
Aliexpress:
http://www.aliexpress.com/item/Big-Discount-Cool-Hybrid-Hard-Back-Case-For-LG-Optimus-G2-D802-D801-Slim-Luxury-Cool/32272124231.html
(from AliExpress Android)
Imas i onu drugu od njih samo napisi lg g2 hybrid case ili hard case pa ce ti izbaciti
Trazi se osoba koja:
- ima lollipop (stock)
- rootan uredjaj
- zelju za custom recovery (twrp)
Kaj mislite na ovu:
Uzeo bi bijelu.
Kaj mislite na ovu:
http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G2-D802-Colorful-Slim-Armor-Hybrid-Silicon-PC-Fully-Protective-Case-Cover-Cell-Phone/1605853077.html
Uzeo bi bijelu.
nemoj te uzeti te maske molim vas .... nisu dobre jer su u dva djela i plasticni dio koji dolazi na gumeni nesida dobro na mob i jako ruzno izgleda onda .... sam sam se uvjerio u city centar di bas prodaju maske za mob koje isto dolaze sa ebay i tako....maska sama po sebi odlicno izgleda ali kada je stavis na mob uzas
Nije istina.
Ja imam original Spigen Slim Armor vec godinu dana i maska je jednostavno odlična.
Osim ako ovo nisu original nego kineska kopija onda je moguće da nista ne valjaju.
Nije istina.
Ja imam original Spigen Slim Armor vec godinu dana i maska je jednostavno odlična.
Osim ako ovo nisu original nego kineska kopija onda je moguće da nista ne valjaju.
ok za orginal nemogu govoriti(vjerojatno jako lipo figura na mob) ....nikada nisam je ni vidio a strah me je naruciti da nedode kopija....kopija je smece!!!!
Kaj mislite na ovu:
http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G2-D802-Colorful-Slim-Armor-Hybrid-Silicon-PC-Fully-Protective-Case-Cover-Cell-Phone/1605853077.html
Uzeo bi bijelu.
a i pazi i ode ako niste primjetili
Free ShippingtoCroatia (Local Name: Hrvatska) via China Post Registered Air Mail
Trazi se osoba koja:
- ima lollipop (stock)
- rootan uredjaj
- zelju za custom recovery (twrp)
Moze meni
Kaj mislite na ovu:
Uzeo bi bijelu.
Imao dam ja plavu i nije mi dobra. Puno ljepsa mi ona kaj sam stavio par postova gore.
Za sad koristim onu kofol vojnu i s-line.Koju da onda uzemem, da mi pase na bijeli mob, a da bas nije neka od 20€?
Krenih ROOT-ati svoj G2 ovom metodom, ali je nešto pošlo po krivu? Stoji mi već neko vrijeme kao na slici - 20, 30 min. Sve je rađeno po uputama. U čemu je problem?
Riješio ! Promjenio port, i isprobavao par puta.
Nije istina.
Ja je isto imam. Prijatelj ima kinesku, raspala mu se nakon 2 mjeseca.
Nije istina.
Ja je isto imam. Prijatelj ima kinesku, raspala mu se nakon 2 mjeseca.
kao sto reka orginal je bice super i ljepo izgleda i kvalitetna je ali ove kineske su totalno drugacije tako da ko se odluci uzet takve vrste case-a (za njegovo dobro) trebao bi protegnuti malo dublje u djep(200-250 kuna) da dobije ono sta zeli
Da li je kupovao netko nedavno Spigen Armor Case da mi kaže odkud je uzeo. Planirao sam s alzashopa naručiti, ali nedostupan je u bijeloj boji. U službenom shopu košta cca 30 eura. Mogu li proći bolje od toga?
Imaš na ebuy ali dostava je 13$
Imaš na ebuy ali dostava je 13$
Opet mi je to tu negdje. U prvom postu teme je bilo za 20-ak dolara s dostavom original, ali to više nije dostupno. Ali ok, 50 kuna više manje. Uzet ću sa official stranice pa sam barem 100% siguran da je to to.
origigi
Ok,hvala
Ja sam sebi naručio Spigen Slim Armor s gizzmo.hr-a. Je malo skuplje, al je maska došla u roku 24h.
šta jedino mi na tele2 nismo još dobili update? nema ni OTA ni preko pc suite-a..
Ja sam jos jucer u podne dobio, putem PC suitea, tele2. Manje vise polako scima pristize