Oprosti, to su parole. Ja sam pitao KONKRETNO koji je njegov prijedlog usvojen (a može i neki odbijeni meni isto). Činjenica je da u čak i toj mikrozajednici korisnika linuxa ogromna većina ne samo da nema pravo glasa, nego i ne zna što bi rekla o stvarno stručnim pitanjima.
Ti očito nisi uopće razumio što je @rustweaver htio reći. Stvar je da, ako ti želiš napraviti neku promjenu u linux kernelu, za tebe uopće nije bitno hoće li ta promjena doći u službenu verziju ili ne. Ti uvijek možeš skinuti source i izmijeniti ga po volji i onda ga takvoga koristiiti. Ako ti se ne sviđa način na koji se razvija linux, možeš uzeti kod i nastaviti ga sam razvijati i onda ga ponuditi ljudima.

To su stvari koje se tiču ljudi koji nešto rade na računalu, kojima je OS samo sredstvo, a ne cilj. A oni koji se pitaju zašto nešto ne radi ili ih zanimaju objašnjenja unatoč tome što nema rezultata su oni koji koriste OS iz ideoloških razloga. Fanboyi.
). Kada sa u pitanju goleme korporacije, još ironičnije je to što njegov razvoj uglavnom financiraju velike korporacije.
) je baš to što projekti nisu vođeni uopće ili nisu vođeni ozbiljno. Od open-source programa imam iskustva s Gimpom i s Inkscapeom. Dok se Gimp ustabilio (s druge strane nema nekih novosti već dugo vremena - godinama se već ljudi nadaju da će se uvesti podrška za CMYK jer bez toga se u profesionalnom svijetu ne može razmatrati kao ikakva alternativa Photoshopu - možda se ustabilio baš zbog toga što se ne radi previše na njemu), Inkscape se i dalje koliko toliko intenzivno razvija, no on ko da je uvijek u nekoj beti koja povremeno skače u alfu. Neki bugovi se vuku i po ne znam - pet i možda više godina! I to neki banalni, očiti bugovi (ili "fičeri"? LOL) za koje je sramota da odmah nisu bili riješeni kad su uočeni. Radi se sve zbrda-zdola.