Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.046.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: GTA 5
Strm kaže...

Lajk ako ste u 2013 i gledate prvi post u kojem pise da bi GTA 5 trebao izaci 2010,a jos od GTA 5 nema niti G LoL

Ak ništa bar sam skupio 8 dislajkova- i to je nešta{#}

8?... Pogrešio si u brojanju. Evo ti i od mene jubilarni četrdeseti lajk, pa ti izbacuj ovakve statuse. A da ti meni sad lajkuješ sliku ili moj PC? {#}

13 godina
protjeran
GTA 5

Ajmo ljudi odgovarajte malo na pitanja. Kakva če mi trebati grafička za igrati oviu igricu? Procesor imam i7 a grafička šrot nekakva. Dajte predložite nešto pa dok skupim love kupim. Hočeli mi biti dobra ona gforce 660? Imam ekran od 20 i nešto inča.

0 13 hvala 0
14 godina
odjavljen
JW65ZC kaže...

Ajmo ljudi odgovarajte malo na pitanja. Kakva če mi trebati grafička za igrati oviu igricu? Procesor imam i7 a grafička šrot nekakva. Dajte predložite nešto pa dok skupim love kupim. Hočeli mi biti dobra ona gforce 660? Imam ekran od 20 i nešto inča.

jel tebi jasno da jos nisu niti objavili PC verziju ,a kamoli zahtjeve za igru

http://revohd.blogspot.com/
14 godina
JW65ZC kaže...

Jedan ovakav: 

Šala mala, ne zna se još, nisu izašli zahtjevi, a ni potvrda o PC inačici.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:49 (KiX777).
13 godina
protjeran
KiX777 kaže...
JW65ZC kaže...

Jedan ovakav:  

Šala mala, ne zna se još, nisu izašli zahtjevi, a ni potvrda o PC inačici.

Ma znam ja to sve nisam glup. Ali vele da če izači za ps 4. Al kakvu grafičku če imati ps4? Pa bi kupio nešto na razini grafičke od ps4 ili kako se več to zove ako me kužite.

14 godina
odjavljen
GTA 5

ne nitko nije sluzbeno rekao da ce izac za PS4

Iako to mi se cini kao realna mogucnost

Xbone ,PS4 i PC da dođu kasnije zajedno

Ti samo stedi novce
do onda ces valjda nesto ustedit i tad cemo ti znat rec kaj da kupis

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:58 (Arnold Layne).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Tsar kaže...

Čini se da nije upitno dali igra dolazi na PC, jer se na nekim poznatijim web shopovima može napraviti preorder, kao npr. na Amazonu.

Samo kaj je datum upitan. . .

(PC)Dieser Artikel ist noch nicht verfügbar.

(PS3)Dieser Artikel wird am 17. September 2013 erscheinen.

GTA IV je isto par mj. kasnio na PC. . .samo eto čudi me da nema nikakve officijalne potvrde od RockStara za PC, a i na WEB-u nema PC oznake. . .

16 godina
GTA 5
kad će te shvatiti da nikakve veze nema to što Amazon ili neka druga trgovina stavi PC verziju na stranice? pa bar 30 puta se u temi pisalo o tome, ali iz nekog razloga uvijek se ponavlja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 5

ovi iz g2Play(a) su mi naj jaci, vec imaju pre-order za PC-Stem verziju. . .LOOL, steam a ne zna se jos oce li izaci za PC. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diazz72 kaže...

ovi iz g2Play(a) su mi naj jaci, vec imaju pre-order za PC-Stem verziju. . .LOOL, steam a ne zna se jos oce li izaci za PC. . .

zna se, samo sute, hoce da sto vise njih kupi org na konzolama...

kad izade za pc, ja im to necu kupit, jer su uvijek tako bezobrazni, pa se onda cude sto je prodaja manja na pc-u

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
MARKOcVp kaže...
Diazz72 kaže...

kad izade za pc, ja im to necu kupit, jer su uvijek tako bezobrazni, pa se onda cude sto je prodaja manja na pc-u

Da, sigurno je radi toga manja prodaja...

14 godina
neaktivan
kign kaže...
MARKOcVp kaže...
Diazz72 kaže...

Pa normalno da je manja zbog toga. Oni koji su i željeli kupiti igru na PC neće jer će poći kupiti za konzolu, jer im se ne da čekati godinu dana da to dođe na pc. A ovi ostali iz inata neće kupiti jer se uvik ovako ponašaju prema pc igračima. Da ovo izađe odma isti dan kao i za konzole prodaja bi bila dobra isto kao i za Skyrim pc verziju, možda i bolja.

15 godina
GTA 5

Takvi ka ti su najgori, neces vjerojatno ni kupit igru kada izade za PC, a glumis uvrijedenu frajlu...

Uostalom izaci ce kada ga oni odluce izbaciti svidalo se to tebi ili ne jer im primarno konzole donose zaradu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Winchester01 kaže...
kign kaže...
MARKOcVp kaže...
Diazz72 kaže...

Pa normalno da je manja zbog toga. Oni koji su i željeli kupiti igru na PC neće jer će poći kupiti za konzolu, jer im se ne da čekati godinu dana da to dođe na pc. A ovi ostali iz inata neće kupiti jer se uvik ovako ponašaju prema pc igračima. Da ovo izađe odma isti dan kao i za konzole prodaja bi bila dobra isto kao i za Skyrim pc verziju, možda i bolja.

Srecom, imamo multiplatform igre koje su ugl dostupne za sve platforme u isto vrijeme i to nije sve, PC verzija dobije bolje graficke detalje i jeftinija je, a rezultat svega toga? Konzolaske verzije su daleko uspjesnije u prodajnim rezultatima, a svaka budala zna da se na trzistu ne moze opstati ako nema kupaca (bez obzira na to o kakvom poslu/projektu se radi)....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 13:40 (lovac82).
13 godina
neaktivan
GTA 5

Igra izlazi za PC, ne pitajte odakle znam

8 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

woow, svaka cast, a de nam sad reci nesto novo...

13 godina
neaktivan
immolation kaže...

pa mogao bih i reći najvjerojatniju potrebnu konfiguraciju za pokreteanje na high ali to onda ne bi bilo to...

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
immolation kaže...

pa mogao bih i reći najvjerojatniju potrebnu konfiguraciju za pokreteanje na high ali to onda ne bi bilo to...

hahah... again, nista sto do sada nije manje vise poznato... nema tu sata izmisljat.

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Igra izlazi za PC, ne pitajte odakle znam

Igra ne izlazi za PC,ne pitajte odakle znam

Ahhaaa ,kome sad da viruju?

sup
13 godina
protjeran
GTA 5

Ma izačiče sigurno. Pa što vam je. Svaki grand je do sad izašao za komp pa če i ovaj. Nadalje muči me još grafička. Veli jedan dečko da najbolje da si uzmem gforce. To su grafičke baš za igranje. Kao imaju bolju fiziku i tako nešto. Imam zvjer od kompa i7 RAM sve super disk od 1.5 teraabajta. Komp je super ali nije baš za igrice pa trebam tu grafičku promjenit.

0 16 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

jesam li dobio 3 TD jer ste ljubomorni što ćemo mi PC igrači igrafi na HD dok vi gledate u blago rečeno sranje od slike, jer ste ljubomorni što imam izvor ili ste jednostavno hmm, poremećeni? 

PS: men itaj TD i TU ne znači ništa ali me zanimalo, tako da udrite po td, ja sam reko da izlazi pa ćemo vidjeti za 2 mjeseca poslije konzola šta će biti 

edit: JW65ZC da totalno si u pravu ali bi prvo trebo promijeniti stol na kojem ti se nalazi kompjuter, i onu podlogu za miša, tako ćeš dobiti najbolje performanse (S)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 14:57 (Predator003).

1 8 hvala 0
17 godina
moderator
Predator003 kaže...

jesam li dobio 3 TD jer ste ljubomorni što ćemo mi PC igrači igrafi na HD dok vi gledate u blago rečeno sranje od slike, jer ste ljubomorni što imam izvor ili ste jednostavno hmm, poremećeni? 

Bez vrijeđanja.

Ili napiši od kud ti info da igra stiže na PC il nemoj trolati s glupostima.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Predator003 kaže...

Bez vrijeđanja.

upućeno je užem krugu, bez uvrede, a ovo dalje...neka vrijeme pokaže pa ću ljepit linkove na ovu temu to jest ovaj broj stranice

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
pirat kaže...
Predator003 kaže...

Bez vrijeđanja.

upućeno je užem krugu, bez uvrede, a ovo dalje...neka vrijeme pokaže pa ću ljepit linkove na ovu temu to jest ovaj broj stranice

ja se smijem kladit  u sta god hoces druze predatore da GTAV nece izici  iste godine (2013) kad i za konzole bar ove stare.

Mislim da ti je izvor jako nepouzdan.

13 godina
neaktivan
immolation kaže...
Predator003 kaže...
pirat kaže...
Predator003 kaže...

Bez vrijeđanja.

ja se smijem kladit  u sta god hoces druze predatore da GTAV nece izici  iste godine (2013) kad i za konzole bar ove stare.

Mislim da ti je izvor jako nepouzdan.

rekao sam "...pa ćemo vidjeti za 2 mjeseca poslije konzola šta će biti..." a ne "2 mjeseca poslije konzola izlazi igra" ili "iste godine izlazi i za pc"

13 godina
protjeran
GTA 5

Ma dobar bude ovaj gta. Što si dosadan s tim hočeli izaci il nece. Nisu ni pleystationi tako skupi sada pa lako nabaviš. Imam puno ideja šta bi se moglo sve u taj gta stavit. Samo da nebude ko onaj gta4. Zakon su mi bile one igrice što si mogao igrati u san andreasu. Ono igrica u igrici. Sad bi mogli staviti kao da dođeš na kompjuter mislim u igrici i da možeš igrati gta 4. To bi bilo prezakon. Ko onaj film Insepsion. E koliko ideja imam. Mogao bi napisati neko pismo ovima iz granda samo neznam švabski. Jedino ako mi netko prevede. Hočeli biti sređivanja auta? Ide crveno auto ide plavo auto.

0 8 hvala 0
16 godina
GTA 5

U ovim zadnjim slikama otkrili su nešto na gta forumu, ovaj znak je navodno u stvarnosti u San Diegu, tako da je moguće da imamo San Diego u igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

U ovim zadnjim slikama otkrili su nešto na gta forumu, ovaj znak je navodno u stvarnosti u San Diegu, tako da je moguće da imamo San Diego u igri.

Ne nužno. Prije da se na toj slici radi o ulazu u marinu. A rasprava o tome jel SD u igri ili ne se već dugo vodi. Ali nekakvih pravih dokaza još nema.

16 godina
St0ka kaže...
antimadridista kaže...

Ne nužno. Prije da se na toj slici radi o ulazu u marinu. A rasprava o tome jel SD u igri ili ne se već dugo vodi. Ali nekakvih pravih dokaza još nema.

znam da nije sigurno, zato sam i napisao da je moguće da je to to. Ali znak stvarno izgleda praktički isto kao i taj u San Diegu, pogotovo pazi ono zaokruženo na slici gdje se uvija sa strane. I zanimljivo je da su unutar igre zacrnili slova da se ne vidi što piše na znaku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 16:07 (antimadridista).
13 godina
GTA 5

Lako moguce da su ubacili umijesto San Fiera (San Francisca). . .San Diego. . .no eto bez sluzbene potvrde to su samo spekulacije. . .WiLL SEE. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice