Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 609.710
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počeo sam radit u photoshopu da vidim kako to ide, pa sam napravio jedan crtež nabrzaka
U skladu s avatarom
Počeo sam radit u photoshopu da vidim kako to ide, pa sam napravio jedan crtež nabrzaka
U skladu s avatarom
Tamo gde su ljudi koji su gavrani
Oni su gavrani, oni su vrani,
doci ce apostoli koji su izabrani
http://i48.tinypic.com/28wncw4.jpg
;)
Hvala ti legendo. Sutra to ionako postaje avatar, pa se nece ni vidjeti...ali po mom misljenju ovo je predobro. Stvarno hvala !

Evo koncept dizajna IPTV-a, jedan dio, ostalo u planu...
Radim na jednom online listu tipa skolskih novina pa bih vas zamolio ako znate za neke primjere naslovnica i dizajna lista.
Imam ih vec prilicno dosta, ali ostatak ekipe zeli jos nekoliko primjera prije pocetka izrade.
Tnx unaprijed!
OK,ali
Photoshop image (galerija slika)možda da se otvore teme Adobe Illustrator, e-zine magazine, ili upotreba Photoshopa za druge stvari koje nemaju veze s fotografijom.. da promijenimo ime Teme??
Evo na ćemu ja radim prošlih dana. Sve je več tiskano i super izgleda, lijepo je vidjet svoj rad tiskan i u A2 formatu.
Bez uvrede, ali nikad mi nije bilo jasno kako uvijek ljudi poput tebe dobiju posao dizajniranja lokalnih plakata.
Malo poradi na masci, bojama/kontrastu i perspektivi.
20 min rada...... jednostavno a moglo je i bolje bezveze
Kao sto vidis na originalnoj slici, kad se slika nesto u blizini,m pozadina je mutna... Tvoja slika bas zato i izgleda neprirodno sto je sve jednako u fokusu. Moras se odlucit sto je na slici bitno i to fokusirat.
OK,ali
Photoshop image (galerija slika)možda da se otvore teme Adobe Illustrator, e-zine magazine, ili upotreba Photoshopa za druge stvari koje nemaju veze s fotografijom.. da promijenimo ime Teme??
Photoshop image (galerija slika)- nigdje ne piše samo fotografija, onda bi trebalo prigovorit svima koji su stavljali sve što nije fotografija
Evo na ćemu ja radim prošlih dana. Sve je več tiskano i super izgleda, lijepo je vidjet svoj rad tiskan i u A2 formatu.
Bez uvrede, ali nikad mi nije bilo jasno kako uvijek ljudi poput tebe dobiju posao dizajniranja lokalnih plakata.
Samo bi htio znati kakvi su to ljudi poput mene, malo se teško ne uvrijedit kad netko kaže "ljudi poput tebe". A zašto sam dobio posao dizajniranja, zato što se ljudima svidjelo to što radim.
Samo bi htio znati kakvi su to ljudi poput mene, malo se teško ne uvrijedit kad netko kaže "ljudi poput tebe". A zašto sam dobio posao dizajniranja, zato što se ljudima svidjelo to što radim.
a ne izgleda profesionalno.
par kritika s moje totalno amaterske strane.
prenatrpanost elementima, srca u pozadini su pretjerano zblurana i ti elementi što lete se ne uklapaju s travom koja je skroz oštra, loš font, ništa poseban gradijent lupljen na font, slova samo što ne izađu iz oblaka, u diplomi preslikavanje svih živih elemenata...
eh da, loš izbor boja, tekst katkad prijeđe na boju na kojoj je teže vidljiv.
a ne izgleda profesionalno.
par kritika s moje totalno amaterske strane.
prenatrpanost elementima, srca u pozadini su pretjerano zblurana i ti elementi što lete se ne uklapaju s travom koja je skroz oštra, loš font, ništa poseban gradijent lupljen na font, slova samo što ne izađu iz oblaka, u diplomi preslikavanje svih živih elemenata...
eh da, loš izbor boja, tekst katkad prijeđe na boju na kojoj je teže vidljiv.
Istina je da sam amater, i ovo radim badava. Stvar je u tome kaj treba shvatit kak je to radit za "stranku koja ima hrpu svoji želja i koji nemaju pojma dal se nešto može il nemože napravit, prvi put radim za ozbač. I onak to je za klince, mora bit šareno. A najbolje je kad nemožeš sam izabrat boje nego ti stranke kažu hoću tu i tu boju. A dobro bit će bolje drugi put :)
dosta toga tu ne štima kritike dobrodošle!
Rad je samo kao vježba za nadolazeće projekte. Krošnje sa strane su namjerno blurane.
Nekako mi je prenagal prijelaz iz blurane pozadine u ne bluranu, i drvećima nisi pogodio boju baš.
Al sve ostalo je super. Samo me zanima gdje nalaziš stock slike tako velike kvalitete?
Pošto neko ovdje stavljaju svoje radove koji nemaju na prigovor nekih puno dodirnih točaka sa Photoshopom, stavit ću i ja svojih par zadnjih radova ovdje. Koristim Ilustrator i Photoshop, rezolucija 300 DPI/CMYK, dimenzije A3 + napust od 5 mm, tiskano digitalcem na glossy papir velike gramaže, i izgleda odlično :)
P.S. Budite nježni, i neka kritike prije svega budu konstruktivne prirode. A ukoliko se netko nađe s istim sklonostima, dakel grafičkoj pripremi, možemo otvoriti svoju temu i tamo raspravljati do mile volje i razmjenjivati znanja i iskustva.
Napomena: Horizontalne bijele crte, nastaju tijekom exporta, odnosno Save for web and devices... na svim i maksimalnim postavkama kvalitete. Bug je je prisutan na kompleksnijim grafikama, i javlja se većem broju korisnika. Spominje se i na službenom Adobe Help webu.
Pošto neko ovdje stavljaju svoje radove koji nemaju na prigovor nekih puno dodirnih točaka sa Photoshopom, stavit ću i ja svojih par zadnjih radova ovdje. Koristim Ilustrator i Photoshop, rezolucija 300 DPI/CMYK, dimenzije A3 + napust od 5 mm, tiskano digitalcem na glossy papir velike gramaže, i izgleda odlično :)
P.S. Budite nježni, i neka kritike prije svega budu konstruktivne prirode. A ukoliko se netko nađe s istim sklonostima, dakel grafičkoj pripremi, možemo otvoriti svoju temu i tamo raspravljati do mile volje i razmjenjivati znanja i iskustva.
Možda bi fakat i trebalo neku takvu temu otvorit za grafički dizajn i sl, sa pitanjima, odgovorima, kritikama i savjetima za početnike od iskusnijih članova.
Upravo pogledah ima nekoliko sličnih tema ali su večinom vezane za web dizajn i prilično mrtve, a ne za dizajn općenito, ne znam ako se netko odluči neka otvori neku dobru temu za dizajn općenito, a ako ne onda ću za sljedeći post nekog svog rada malo pretražit forum pa postat u odgovarajuću temu, sad vidim da ova to baš i nije. Iako ja sve radim samo u fotošopu.
Evo, radio sebi jedan wallpaper:
Full rezolucija
http://mitsuoka123.deviantart.com/art/Ferry-port-seagull-316713932?q=gallery%3Amitsuoka123&qo=0
Evo, radio sebi jedan wallpaper:
Full rezolucija
http://mitsuoka123.deviantart.com/art/Ferry-port-seagull-316713932?q=gallery%3Amitsuoka123&qo=0
Zanimljiva tehnika, ali prenabrijan kontrast mora u odnosu na nebo, djeluje nekako nedovršeno, neznam, možda si htio dobit efekt crtanja ugljenom ili nešto tako.
Borise, sviđa mi se, detaljno je jako, podsjeća me na knjigu polarno svjetlo, mislim da je kasnije snimljen i film. Jedino mi na prvi pogled onaj sivi element djeluje suvišno.
To mi je i bila nekakva namjera, krajnji rezultat mi je ludilo za desktop, mislim ukusi su ukusi, tako da ne mogu nametnin nekome da je nesto lipo ako mu nije lipo :D
Čak imam namjeru napravit set ovakvih slika, pa ćemo vidit kako će se primit :)