Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 609.742
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
16 godina
neaktivan
Re: Photoshop image (galerija slika)
Bez uvrede, al niti jedna od ovih nema smisla baš (osim ako je to umjetnička ekspresija pa ni ne mora imati onda)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)

Počeo sam radit u photoshopu da vidim kako to ide, pa sam napravio jedan crtež nabrzaka

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:54 (M0by).

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
M0by kaže...

Počeo sam radit u photoshopu da vidim kako to ide, pa sam napravio jedan crtež nabrzaka

U skladu s avatarom {#}

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
Assassin kaže...
M0by kaže...

U skladu s avatarom {#}

Tamo gde su ljudi koji su gavrani

Oni su gavrani, oni su vrani,

doci ce apostoli koji su izabrani

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

http://i48.tinypic.com/28wncw4.jpg   

;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 3:39 (Mortis-Ex-Machina).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Evo danas na zahtjev jednog forumasa napravio ovo.. znaci samo ovaj lijevi text je editiran.. nadam se da se forumasu svidja jer meni i nije to to :/ (nisam dobar na tom teritoriju :( )

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala ti legendo. Sutra to ionako postaje avatar, pa se nece ni vidjeti...ali po mom misljenju ovo je predobro. Stvarno hvala !

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo koncept dizajna IPTV-a, jedan dio, ostalo u planu...

http://i50.tinypic.com/2wgg3kh.png

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina

Radim na jednom online listu tipa skolskih novina pa bih vas zamolio ako znate za neke primjere naslovnica i dizajna lista.

Imam ih vec prilicno dosta, ali ostatak ekipe zeli jos nekoliko primjera prije pocetka izrade.

Tnx unaprijed!

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina

Evo na ćemu ja radim prošlih dana. Sve je več tiskano i super izgleda, lijepo je vidjet svoj rad tiskan i u A2 formatu.

http://d-u-d.deviantart.com

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OK,ali

možda da se otvore teme Adobe Illustrator, e-zine magazine, ili upotreba Photoshopa za druge stvari koje nemaju veze s fotografijom.. da promijenimo ime Teme??

krepala krava
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dud kaže...

Evo na ćemu ja radim prošlih dana. Sve je več tiskano i super izgleda, lijepo je vidjet svoj rad tiskan i u A2 formatu.

Bez uvrede, ali nikad mi nije bilo jasno kako uvijek ljudi poput tebe dobiju posao dizajniranja lokalnih plakata.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan

20 min rada...... jednostavno a moglo je i bolje {#} bezveze

edit ver edit ver
orginal orginal
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo poradi na masci, bojama/kontrastu i perspektivi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

20 min rada...... jednostavno a moglo je i bolje {#} bezveze

Kao sto vidis na originalnoj slici, kad se slika nesto u blizini,m pozadina je mutna... Tvoja slika bas zato i izgleda neprirodno sto je sve jednako u fokusu. Moras se odlucit sto je na slici bitno i to fokusirat.

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
micho0305 kaže...

OK,ali

možda da se otvore teme Adobe Illustrator, e-zine magazine, ili upotreba Photoshopa za druge stvari koje nemaju veze s fotografijom.. da promijenimo ime Teme??

Photoshop image (galerija slika)- nigdje ne piše samo fotografija, onda bi trebalo prigovorit svima koji su stavljali sve što nije fotografija {#}

14 godina
Slash 666 kaže...
Dud kaže...

Bez uvrede, ali nikad mi nije bilo jasno kako uvijek ljudi poput tebe dobiju posao dizajniranja lokalnih plakata.

Samo bi htio znati kakvi su to ljudi poput mene, malo se teško ne uvrijedit kad netko kaže "ljudi poput tebe". A zašto sam dobio posao dizajniranja, zato što se ljudima svidjelo to što  radim.

16 godina
neaktivan
Dud kaže...
Slash 666 kaže...
Dud kaže...

Samo bi htio znati kakvi su to ljudi poput mene, malo se teško ne uvrijedit kad netko kaže "ljudi poput tebe". A zašto sam dobio posao dizajniranja, zato što se ljudima svidjelo to što  radim.

a ne izgleda profesionalno.

par kritika s moje totalno amaterske strane.

prenatrpanost elementima, srca u pozadini su pretjerano zblurana i ti elementi što lete se ne uklapaju s travom koja je skroz oštra, loš font, ništa poseban gradijent lupljen na font, slova samo što ne izađu iz oblaka, u diplomi preslikavanje svih živih elemenata...

eh da, loš izbor boja, tekst katkad prijeđe na boju na kojoj je teže vidljiv.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 18:21 (djdomi).
14 godina
djdomi kaže...

a ne izgleda profesionalno.

par kritika s moje totalno amaterske strane.

prenatrpanost elementima, srca u pozadini su pretjerano zblurana i ti elementi što lete se ne uklapaju s travom koja je skroz oštra, loš font, ništa poseban gradijent lupljen na font, slova samo što ne izađu iz oblaka, u diplomi preslikavanje svih živih elemenata...

eh da, loš izbor boja, tekst katkad prijeđe na boju na kojoj je teže vidljiv.

Istina je da sam amater, i ovo radim badava. Stvar je u tome kaj treba shvatit kak je to radit za "stranku koja ima hrpu svoji želja i koji nemaju pojma dal se nešto može il nemože napravit, prvi put radim za ozbač. I onak to je za klince, mora bit šareno. A najbolje je kad nemožeš sam izabrat boje nego ti stranke kažu hoću tu i tu boju. A dobro bit će bolje drugi put :)

13 godina
neaktivan

dosta toga tu ne štima {#} kritike dobrodošle!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 21:12 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Rad je samo kao vježba za nadolazeće projekte. Krošnje sa strane su namjerno blurane.

http://i50.tinypic.com/2iuxgmg.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 19:43 (Mortis-Ex-Machina).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekako mi je prenagal prijelaz iz blurane pozadine u ne bluranu, i drvećima nisi pogodio boju baš.
Al sve ostalo je super. Samo me zanima gdje nalaziš stock slike tako velike kvalitete? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina
odjavljen

Pošto neko ovdje stavljaju svoje radove koji nemaju na prigovor nekih puno dodirnih točaka sa Photoshopom, stavit ću i ja svojih par zadnjih radova ovdje. Koristim Ilustrator i Photoshop, rezolucija 300 DPI/CMYK, dimenzije A3 + napust od 5 mm, tiskano digitalcem na glossy papir velike gramaže, i  izgleda odlično :)

P.S. Budite nježni, i neka kritike prije svega budu konstruktivne prirode. A ukoliko se netko nađe s istim sklonostima, dakel grafičkoj pripremi, možemo otvoriti svoju temu i tamo raspravljati do mile volje i razmjenjivati znanja i iskustva.

Napomena: Horizontalne bijele crte, nastaju tijekom exporta, odnosno Save for web and devices... na svim i maksimalnim postavkama kvalitete. Bug je je prisutan na kompleksnijim grafikama, i javlja se većem broju korisnika. Spominje se i na službenom Adobe Help webu.

Five per Friday Five per Friday
Saturday Saturday
Coctail Srijeda Coctail Srijeda
Nedjeljom... Nedjeljom...

7 0 hvala 0
14 godina
alankish kaže...

Pošto neko ovdje stavljaju svoje radove koji nemaju na prigovor nekih puno dodirnih točaka sa Photoshopom, stavit ću i ja svojih par zadnjih radova ovdje. Koristim Ilustrator i Photoshop, rezolucija 300 DPI/CMYK, dimenzije A3 + napust od 5 mm, tiskano digitalcem na glossy papir velike gramaže, i  izgleda odlično :)

P.S. Budite nježni, i neka kritike prije svega budu konstruktivne prirode. A ukoliko se netko nađe s istim sklonostima, dakel grafičkoj pripremi, možemo otvoriti svoju temu i tamo raspravljati do mile volje i razmjenjivati znanja i iskustva.

Možda bi fakat i trebalo neku takvu temu otvorit za grafički dizajn i sl, sa pitanjima, odgovorima, kritikama i savjetima za početnike {#} od iskusnijih članova.

Upravo pogledah ima nekoliko sličnih tema ali su večinom vezane za web dizajn i prilično mrtve, a ne za dizajn općenito, ne znam ako se netko odluči neka otvori neku dobru temu za dizajn općenito, a ako ne onda ću za sljedeći post nekog svog rada malo pretražit forum pa postat u odgovarajuću temu, sad vidim da ova to baš i nije. Iako ja sve radim samo u fotošopu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 10:47 (Dud).
15 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoc, Photoshop Tutoriali GFX/VFX zona Forum podrske samo za vas www.photoshop-channel.info

6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Zanimljiva tehnika, ali prenabrijan kontrast mora u odnosu na nebo, djeluje nekako nedovršeno, neznam, možda si htio dobit efekt crtanja ugljenom ili nešto tako.

15 godina
odjavljen
PhotoShopChannel kaže...

Borise, sviđa mi se, detaljno je jako, podsjeća me na knjigu polarno svjetlo, mislim da je kasnije snimljen i film. Jedino mi na prvi pogled onaj sivi element djeluje suvišno.

15 godina
neaktivan

To mi je i bila nekakva namjera, krajnji rezultat mi je ludilo za desktop, mislim ukusi su ukusi, tako da ne mogu nametnin nekome da je nesto lipo ako mu nije lipo :D

Čak imam namjeru napravit set ovakvih slika, pa ćemo vidit kako će se primit :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice