Nece da pali

poruka: 16
|
čitano: 2.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nece da pali

Problem je sledeci kompijuter nece da se pali javlja check signal kabal sto mislim da se odnosi na kabal od monitora proverio sam kabal na drugom kompu i radi normalno ima slike a kad spojim taj isti kabal na drugi komp nece da se pali javlja mi tu gresku..e sad neznam sta je u pitanju nije valjda maticna???

Maticna je stara sa integriranom garafikom 6100sm  sto znaci da nema nikakvu graficku karticu sem te sto je na matiucnoj----ovaj kabal na slici je u pitanju

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:13 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nece da pali

Čekaj malo... Ko "nece da pali"? Računalo ili Monitor??

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nece da pali
jojo1909 kaže...

Čekaj malo... Ko "nece da pali"? Računalo ili Monitor??

racunalo upali normalno cujem kako radi,vent na psu radi,,cooler na cpu radi znaci sve radi samo nemogu dobit sliku na monitoru...javlja mi taj problem check signal cabl kako se vec pise nije bitno
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:18 (gujarroba).
16 godina
neaktivan
Nece da pali

isti slučaj kod mene... sutra idem na servis

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:21 (jojo1909).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jojo1909 kaže...

isti slučaj kod mene... sutra idem na servis

a bem ga ja se ponado znas sta je u pitanju....
monitor je 931 bf samsungov e sad kad taj kabal sa slike  probam stavit u monitor nekako mi tesko ulazi neznam zasto posto ja koristim onaj drugi siri neznam tacno naziv tog drugog... taj drugi valjda dvi sa njim nemogu pokusat jer bi buraz nema graficku tako da sve ide preko maticne
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:25 (gujarroba).
16 godina
neaktivan
Nece da pali

Meni je buraz koji se inace bavi tom tehnikom rekao da probao reinstalirati drivere za grafu i monitor...    ...inace moj moitor se pali svaki drugi put? tvoj? XD Za grafu jesam a za monitor nisam još

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jojo1909 kaže...

Meni je buraz koji se inace bavi tom tehnikom rekao da probao reinstalirati drivere za grafu i monitor...    ...inace moj moitor se pali svaki drugi put? tvoj? XD Za grafu jesam a za monitor nisam još

kako ces reinstalirat kad se nemoze ni upalit lol
meni monitor normalno radi ali buraz mi je to doneo i jednostvano nemoze se upalit pa kontam da je maticna osla
16 godina
neaktivan
Nece da pali

Kad upalim računalo, monitor ne radi! E onda ja lijepo stisnem restart i on proradi ko urica... onda sljedeci put opet nista... Zaključak: monitor se pali svaki 2. put XD

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/monitor-wtf-problem/19296.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:32 (jojo1909).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nece da pali

kod mene nije tako ja upalim komp i javlja mi tu gresku i stisnem restart ili power button opet nista stoji ta greska

edit: ok al opet nije isti problem  :d

AJMO JEL ITKO ZNA

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 9:37 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
možda nisi dobro spojio kablove na izlazu na grafičkoj i/ili na ulazu u monitor. meni se nekaf malo pomakne i onda se pokaže poruka "check signal cable"
16 godina
neaktivan
Nece da pali

Maticna ploca ti je riknula 100 posto

Tako je bilo i mom pajdi upalis komp sve radi kuleri se okrecu na grafi procesoru napojna radi,ali na monitoru nema nikakve slike.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ej ako ti se ne javlj nikakav zvuk kad pališ komp (npr. tri puta bip), ondati je sve v redu s matičnom i grafom. Jedino rješenje je da probaš kupiti takav kabel nije skup kojih

20-30 kn, pa ako bu dalje tako odneseš na servis da se više ne mučiš s tim.

16 godina
protjeran
Nece da pali

kabval radi probo sam na drugom kompu,a sto se tice zvuka nema ga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 7:17 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nece da pali

Kad upališ kompjuter probaj ugasiti monitor,pa ga ponovo upaliti.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bugy kaže...

Kad upališ kompjuter probaj ugasiti monitor,pa ga ponovo upaliti.

ma to je vec probano x puta....jednostavno nece da prikaze sliku na monitoru probo sam i sa drugim monitorom i opet nece...
inace maticna ima integriranu grafiku tako da mi jedino pada na pamet da nabavim neku staru grafulju pa da probam onda..
jel postoji koji program ili alat sa kojim mogu proveriti ispravnost uredjaja (maticna,hdd itd)
16 godina
neaktivan
Nece da pali

isprobaj sve komponente

pogotovo RAM

ja jednom nisam dobro priključio ram

naravno rade venitlatori ali ne dolazi slika.....

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice