Ma ne + kontroler! Treba biti krug ko na xboxu
Zašt krug? Ja bih rađe da bude ko na dual senseu sve odvojeno?
Zašt krug? Ja bih rađe da bude ko na dual senseu sve odvojeno?
Ma ovo ti je jednako kao na ds4 i ds jer je interno cijeli križ jedan komad. Na xb je cijeli krug izvana pa se i među položaji lakše određuju.
Ovisno ko kaj voli. Osobno preferiram ovaj način umjesto xb.
Kaj se tiče kontrolera, jedva čekam da stigne. Trackpad za windoze iz fotelje. Na dualsense je podrška loša a implementacija još gora.
Ma ovo ti je jednako kao na ds4 i ds jer je interno cijeli križ jedan komad. Na xb je cijeli krug izvana pa se i među položaji lakše određuju.
Ovisno ko kaj voli. Osobno preferiram ovaj način umjesto xb.
Kaj se tiče kontrolera, jedva čekam da stigne. Trackpad za windoze iz fotelje. Na dualsense je podrška loša a implementacija još gora.
Jasno, al ako svi drugi mogu bez toga, čak i Nintendo gdje bi to najviše koristilo, može i xbox :-)
Osim toga što će međupoložaj na tome? Da bolje iskombiniraš "photo mode" i "summon mount"? :-)
Je, ja isto naručujem odmah. Imao sam davnih dana i onaj prvi Steam Controller, al ovo će biti puno bolje.
Dualsense mi je bio super za odigrati Hades2 na PCu, al ne da mi se imati ga na kabel spojenog stalno.
kontroler djeluje top i obavezno ga kupujem, jel zna netko jel ga možemo kupit direktno u Steamu? jel shippaju u RH?
vjerovatno ce slat, isto kao i steam deck
kontroler djeluje top i obavezno ga kupujem, jel zna netko jel ga možemo kupit direktno u Steamu? jel shippaju u RH?
Pa da, drugdje uglavnom niti nema. Tako sam i steam deck kupio. Šalju bez problema sve u HR.
Hoće itko pokušat ga jamit danas odmah? Ja sam planirao čekati ali danas je novi dan... sooo..
Definitivno. Za pocetak jedan, a vidjet cu kasnije na sta ce GabeCube ispast pa mozda uzmem jos jedan uz to.
Dobro su se osigurali, prvo prodas par milijonceka kontrolera po nemalih 100€ a poslje ak konzola podbaci u startu opet se nesto zaradilo

Dobro su se osigurali, prvo prodas par milijonceka kontrolera po nemalih 100€ a poslje ak konzola podbaci u startu opet se nesto zaradilo

Kakve to veze ima jedno s drugim, budimo malo realni?
Kontroleri su potpuno neovisni od "konzole".

Kakve to veze ima jedno s drugim, budimo malo realni?
Kontroleri su potpuno neovisni od "konzole".
Kako nema
Kako nema

Naručio i ja sad, bez problema, mislio sam da će već biti rasprodano jer sam zaspao :-)
Naručio i ja sad, bez problema, mislio sam da će već biti rasprodano jer sam zaspao :-)
ja sam oko 20 h, iako sam se malo natezao, pisalo je da se ne može obraditi zbog velikog broja narudžbi, ali sam na kraju ipak uspio
Jel tih 100 eura koje smo platili obuhvaća sve? Ili će biti shipping još posebno, jel zna netko tko je već naručivao?
ja sam oko 20 h, iako sam se malo natezao, pisalo je da se ne može obraditi zbog velikog broja narudžbi, ali sam na kraju ipak uspio
Jel tih 100 eura koje smo platili obuhvaća sve? Ili će biti shipping još posebno, jel zna netko tko je već naručivao?
To je to, što si platio, platio si.
Oduševilo me kad sam vidio da je wireless adapter ujedno i charging puck. Reko to moram imati!
To je to, što si platio, platio si.
Oduševilo me kad sam vidio da je wireless adapter ujedno i charging puck. Reko to moram imati!
da, i meni se to svidjelo, ali i općenito kako ga hvali ova "nepotkupljiva" ekipa recenzenata, baš izgleda top
i to što im je shipping odmah uključen u cijenu, to je super praksa
Ja nisam uspio. Probao malo iza 7, pa oko 8, onda oko 9 i sada. Jednostavno pokazuje grešku kod naplate a sad je out of stock. Mislio sam da je možda do kartice ali ni jedna mi nije prolazila iako s glavnom svako malo kupujem igre. Malo ću se strpit da se ponovo popuni lager.
Ja nisam uspio. Probao malo iza 7, pa oko 8, onda oko 9 i sada. Jednostavno pokazuje grešku kod naplate a sad je out of stock. Mislio sam da je možda do kartice ali ni jedna mi nije prolazila iako s glavnom svako malo kupujem igre. Malo ću se strpit da se ponovo popuni lager.
Ja na steamu s paypalom plaćam od početka pa možda zato nisam imao problema. A možda je samo sreća bila. Baš sam bez problema sve poklikao (osim što mi je prigovarao da adresa za dostavu ne smije imati dijakritičke znakove).
Nek i mene jednom posere sreća.
A za paypal...Plaćao sa redovito s njime gdje mogu ali sad već skoro godinu dana ne mogu potvrditi račun jer ne dolaze autorizacijski kodovi na ht. Moral bi zamijenit broj telefona a tolko mi baš paypal nije bitan.
Edit: ovo zadnje jučer ponovo isprobao i izgleda da su nedugo riješili.
Ja na steamu s paypalom plaćam od početka pa možda zato nisam imao problema. A možda je samo sreća bila. Baš sam bez problema sve poklikao (osim što mi je prigovarao da adresa za dostavu ne smije imati dijakritičke znakove).
Nek i mene jednom posere sreća.
ma bila je kombinacija sreće, ali si i na vrijeme to napravio. Ja išao odmah nakon posla kod dede kosit travu, i razmišljam se valjda ću stići do 19h, a onda se opet mislim ma neće biti valjda baš takva navala, i eto oko 15 do 8 krenio klikat, isprobavao i Paypal i karticu i nijedno ne prolazi, tamo oko 20 h mi je prošao Paypal, ali mislim da način plaćanja nema nikakve veze. Na vrijeme smo počeli klikat 
Ne znam kad će restock ali očekujem mjesec-dva. Sad kad vi koji dobijete, malo testirate i prijavite moguće greškice, možda i koja revizija unutrašnjosti bude do tada.
po netu kruže glasine kako su scalperi uzeli dosta kontrolera i kako se vrte po ebayu za 250-300$, nadam se da će što manje ljudi biti toliko glupo da uzme od njih
Poslali su mi GLS tracking, šalju iz "Netherlands Utrecht".
po netu kruže glasine kako su scalperi uzeli dosta kontrolera i kako se vrte po ebayu za 250-300$, nadam se da će što manje ljudi biti toliko glupo da uzme od njih
Je evo svi cekaju u redu pored sto drugih vrhunskih kontrolera na trzistu za 50-60€

Ne znam kad će restock ali očekujem mjesec-dva.
Nisu to konzole, očekujem da budu uskoro opet dostupni.
A 5.5. imal sam gamepad u Steam košarici na paymentu - i onda odustal.
A sad im refrešam stranicu...tak mi i treba.
Samo mi fali igara na kompu, tek sam se vratil...
Nisu konzole ali prvo se treaba stock akumulirat kroz proizvođača pa tek onda šipat kad se kontejneri napune. 2-3 tjedna, ne očekujem prije.
Nadam se da iz walleta naplata ne bude problematična kao s karticama.
Je evo svi cekaju u redu pored sto drugih vrhunskih kontrolera na trzistu za 50-60€

pa eto, netko je bio dovoljno genijalan da kupuje da skalpira
Sutra navodno otvaraju rezervacije.
https://www.theverge.com/games/926286/valve-steam-controller-reservations-queue-scalpers