Aviteh je preselio u vlastitu zgradu vrijednu 2 mi

poruka: 10
|
čitano: 2.806
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aviteh je preselio u vlastitu zgradu vrijednu 2 mi".
16 godina

Zivimo u svijetu di se nesto novo u tehnologiji desava svake minute, a ja dobijam vijesti o preseljenju ducana

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

12 0 hvala 0
8 godina

evo ako može u povodu preseljenja da me počaste sa 10%...jesu to oni koji naplaćuju dostavu 5E...

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 mjeseci

Toliko su skupi da se ne mogu dovoljno načuditi kako im je to uspjelo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2026 13:22 (Hrža).
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
Re: Aviteh je preselio u vlastitu zgradu vrijednu
Hrža kaže...

od 5E dostave...pola ide njima

15 godina

Ne znam kaj se čudiš.

Gotovo svaka veleprodaja (zg i okolica), s kojom radim na 2-3 puta tjedno, naplaćuje poštarinu 5-8€ za pakete od jedva kilu, nekad malo više, i vrijednosti cca 250€ po paketu.

Od nizozemaca naručujem isti tip robe jednom mjesečno. Ispod 300€ 15€šiping, iznad 300€ je fri, ali zato ako naručim navečer do 19:30, znam da je paket ujutro do 10 kod mene. 

S toga više ni ne gledam jel mi maloprodaja naplaćuje šiping. Kupim kaj mi treba.

8 mjeseci
HCMAA kaže...
Hrža kaže...

od 5E dostave...pola ide njima

Nisu oni jedini šupci kod nas koji naplaćuju dostavu. To još i mogu razumijeti da ti neće besplatno dostaviti neki mali paketić kamericu, itd... Ne mogu shvatiti šupke kao svijet medija, elipso, itd... gdje dođem kupit 5+ komada bijele tehnike i nit mi ponude popust na keš, niti besplatnu dostavu. Samo kažem aviteh ima tak sulude cifre da se ne mogu načuditi ljudima koji ne znaju nešto naručiti online, glupi su ili ih nije briga previše.

8 godina

oni su zastupnici od DJI

aviteh action 6 389+5

instar action 6 389-5%(besplatno u poslovnicama ili boxnow za 1,89E)

od DJI(službene stranice) naručim mic mini mikrofon od 25E i besplatna dostava iz Nizozemske

znači hvale se sa 2 milijuna eura ulaganja a sa druge strane tvrtke puno slabije od njih se ne seljakaju za tih 5E...kako ja mogu znati da svih tih 5E je dostava...kad recimo instar tu istu dostavu na kučnu adresu naplaćuje duplo manje

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Dok god imaš izbor kupiti na drugoj lokaciji, čemu lajanje? Kupiš di ti paše i to je to. 

Uvijek si mislim, kad firma ima para, onda se obično i điberi.

S druge strane, ako platiš i skuplje, pa nek je onda barem support kak se spada kad dođe do sranja. Jeftino i vrhunski ne postoji. 

Moj PC  
2 3 hvala 0
23 mjeseca
HCMAA kaže...

kad recimo instar tu istu dostavu na kučnu adresu naplaćuje duplo manje

Pa kupi u Instaru i ne lupetaj po forumu od jutra do mraka...

Fala bogu pa kao kupci imamo hrpu izbora i možemo tražiti po netu gdje je najjeftinije.

Aviteh kao privatna firma ima potpuno pravo naplaćivati dostavu i 20 eura ako treba.

16 godina

Pa ovo je plaćena reklama zamaskirana u članak. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice