Zivimo u svijetu di se nesto novo u tehnologiji desava svake minute, a ja dobijam vijesti o preseljenju ducana
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Zivimo u svijetu di se nesto novo u tehnologiji desava svake minute, a ja dobijam vijesti o preseljenju ducana
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
evo ako može u povodu preseljenja da me počaste sa 10%...jesu to oni koji naplaćuju dostavu 5E...
Toliko su skupi da se ne mogu dovoljno načuditi kako im je to uspjelo.
od 5E dostave...pola ide njima
Ne znam kaj se čudiš.
Gotovo svaka veleprodaja (zg i okolica), s kojom radim na 2-3 puta tjedno, naplaćuje poštarinu 5-8€ za pakete od jedva kilu, nekad malo više, i vrijednosti cca 250€ po paketu.
Od nizozemaca naručujem isti tip robe jednom mjesečno. Ispod 300€ 15€šiping, iznad 300€ je fri, ali zato ako naručim navečer do 19:30, znam da je paket ujutro do 10 kod mene.
S toga više ni ne gledam jel mi maloprodaja naplaćuje šiping. Kupim kaj mi treba.
od 5E dostave...pola ide njima
Nisu oni jedini šupci kod nas koji naplaćuju dostavu. To još i mogu razumijeti da ti neće besplatno dostaviti neki mali paketić kamericu, itd... Ne mogu shvatiti šupke kao svijet medija, elipso, itd... gdje dođem kupit 5+ komada bijele tehnike i nit mi ponude popust na keš, niti besplatnu dostavu. Samo kažem aviteh ima tak sulude cifre da se ne mogu načuditi ljudima koji ne znaju nešto naručiti online, glupi su ili ih nije briga previše.
oni su zastupnici od DJI
aviteh action 6 389+5
instar action 6 389-5%(besplatno u poslovnicama ili boxnow za 1,89E)
od DJI(službene stranice) naručim mic mini mikrofon od 25E i besplatna dostava iz Nizozemske
znači hvale se sa 2 milijuna eura ulaganja a sa druge strane tvrtke puno slabije od njih se ne seljakaju za tih 5E...kako ja mogu znati da svih tih 5E je dostava...kad recimo instar tu istu dostavu na kučnu adresu naplaćuje duplo manje
Dok god imaš izbor kupiti na drugoj lokaciji, čemu lajanje? Kupiš di ti paše i to je to.
Uvijek si mislim, kad firma ima para, onda se obično i điberi.
S druge strane, ako platiš i skuplje, pa nek je onda barem support kak se spada kad dođe do sranja. Jeftino i vrhunski ne postoji.
kad recimo instar tu istu dostavu na kučnu adresu naplaćuje duplo manje
Pa kupi u Instaru i ne lupetaj po forumu od jutra do mraka...
Fala bogu pa kao kupci imamo hrpu izbora i možemo tražiti po netu gdje je najjeftinije.
Aviteh kao privatna firma ima potpuno pravo naplaćivati dostavu i 20 eura ako treba.
Pa ovo je plaćena reklama zamaskirana u članak.