E ovako... Ovo bi vam moglo zvučati malo smiješno ali moj monitor reagira pri svakom drugom paljenju računala. Npr. uključim računalo, monitor ne reagira, nakon toga ga ručno isključim, ponovo uključim i radi kao da se ništ nije dogodilo... WTF??? I ako ga poslije pisanja ovog posta opet isključim, opet nece raditi iz prve... U čemu bi bio problem? Monitor? Najvjerojatnije ne... A šta onda ostaje... Grafička... Samo to ne... Imate kakvo rješenje? Driveri za grafu su najnoviji...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, da, to se i meni nekad događalo! svaki drugi-treći put ne bi reagira uopće, samo bi mu svitlila lampica da je, kao ono, upaljen.
i nakon par thedana samo je prošlo. sad radi ko švicarski sat!
Ja sam imao slican problem,monitor je uredno radio ali nije isao u stand-by,ispalo je da se kabel djelomicno izvukao iz graficke,mozda je i kod tebe isti slucaj?
Ja sam imao slican problem,monitor je uredno radio ali nije isao u stand-by,ispalo je da se kabel djelomicno izvukao iz graficke,mozda je i kod tebe isti slucaj?
do kabla je to promeni kabal i sve ce ti radit...imo sam isti slucaj nekad mi jednostavno nestane slika a da nista nisam diro sem da sam slucajno pomerio kabal...moguce da su kontakti losiji pa dolazi do prekida...inace imam samsung 931bf
Bio je kabel zaštekani kak treba... Može biti da se nešto sm**ao kabel... promijenit cu pa javljam situaciju...
Provjeri hard disk meni je se znalo događati da se iskopca.
Komp se upali ali nema slike.
Provjeri konektor od hard diska.

Moze biti da je do kabla ali mi smrdi ako je tocno to sto si rekao da se gasi u pravilnim razmacima. Mozda je neki softwareski problem.
Da, točno je, pali se svaki drugi put xD
ja sad sledeci problem imam uopste nece da se pali monitor javlja check signal cabel sto znaci da proverim kabal sa kojim je pc i monitor spojen to sam proverio na drugom kompu ali radi sve normalno...pc se normalno pali ali na monitoru dobijem taj problem jel moguce da je osla maticna...jel neko zna sta je u pitanju
ja sad sledeci problem imam uopste nece da se pali monitor javlja check signal cabel sto znaci da proverim kabal sa kojim je pc i monitor spojen to sam proverio na drugom kompu ali radi sve normalno...pc se normalno pali ali na monitoru dobijem taj problem jel moguce da je osla maticna...jel neko zna sta je u pitanju