Monitor !WTF! problem...

poruka: 16
|
čitano: 2.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor !WTF! problem...
pitanje

E ovako... Ovo bi vam moglo zvučati malo smiješno ali moj monitor reagira pri svakom drugom paljenju računala. Npr. uključim računalo, monitor ne reagira, nakon toga ga ručno isključim, ponovo uključim i radi kao da se ništ nije dogodilo... WTF??? I ako ga poslije pisanja ovog posta opet isključim, opet nece raditi iz prve... U čemu bi bio problem? Monitor? Najvjerojatnije ne...  A šta onda ostaje... Grafička... Samo to ne... Imate kakvo rješenje? Driveri za grafu su najnoviji...

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Monitor !WTF! problem...

da, da, to se i meni nekad događalo! svaki drugi-treći put ne bi reagira uopće, samo bi mu svitlila lampica da je, kao ono, upaljen.

i nakon par thedana samo je prošlo. sad radi ko švicarski sat!

ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom.
17 godina

Ja sam imao slican problem,monitor je uredno radio ali  nije isao u stand-by,ispalo je da se kabel djelomicno izvukao iz graficke,mozda je i kod tebe isti slucaj?

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Kristyans kaže...

Ja sam imao slican problem,monitor je uredno radio ali  nije isao u stand-by,ispalo je da se kabel djelomicno izvukao iz graficke,mozda je i kod tebe isti slucaj?

nebi bash rekel, nebi se palil u tak pravilnim razmacima, ali idem provjeriti za svaki slučaj...
In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!
16 godina
protjeran
Monitor !WTF! problem...

do kabla je to promeni kabal i sve ce ti radit...imo sam isti slucaj nekad mi jednostavno nestane slika a da nista nisam diro sem da sam slucajno pomerio kabal...moguce da su kontakti losiji pa dolazi do prekida...inace imam samsung 931bf

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor !WTF! problem...
autorov komentar

Bio je kabel zaštekani kak treba... Može biti da se nešto sm**ao kabel... promijenit cu pa javljam situaciju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor !WTF! problem...

Provjeri hard disk meni je se znalo događati da se iskopca.

Komp se upali ali nema slike.

Provjeri konektor od hard diska.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skills kaže...

kakve veze ima disk za paljenjem monitora i videom?
komp ti radi i bez harda i monitor se svejedno pali...???

provjeri i utor graficke... tj najbolje bi ti bilo rastavit sve komponente i opet ih stavit u maticnu... prvenstveno mislim na monitor, graficku i memoriju
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Hacker-ri kaže...
skills kaže...

provjeri i utor graficke... tj najbolje bi ti bilo rastavit sve komponente i opet ih stavit u maticnu... prvenstveno mislim na monitor, graficku i memoriju

... hard disk xd ovo ide u bisere... probat cu sve rastavit
17 godina
neaktivan
jojo1909 kaže...
Hacker-ri kaže...
skills kaže...

mozda ti se mis i tastatura iskopcali ili ti je num lock upaljen pa ne starta "prozore" XD
Smijeh
ne ozbiljno, rastavi, ocisti sve od prasine pa javi, to ti je najjednostavnije, i zadnja nada
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Hacker-ri kaže...
jojo1909 kaže...
Hacker-ri kaže...
skills kaže...

mozda ti se mis i tastatura iskopcali ili ti je num lock upaljen pa ne starta "prozore" XD
Smijeh
ne ozbiljno, rastavi, ocisti sve od prasine pa javi, to ti je najjednostavnije, i zadnja nada
 da a poslije toga... grafička... to bas nebi htio xd i da isključio sam num lock, nije u tom problem Cool
17 godina
Monitor !WTF! problem...

Moze biti da je do kabla ali mi smrdi ako je tocno to sto si rekao da se gasi u pravilnim razmacima. Mozda je neki softwareski problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor !WTF! problem...
autorov komentar

Da, točno je, pali se svaki drugi put xD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Monitor !WTF! problem...

ja sad sledeci problem imam uopste nece da se pali monitor javlja check signal cabel sto znaci da proverim kabal sa kojim je pc i monitor spojen to sam proverio na drugom kompu ali radi sve normalno...pc se normalno pali ali na monitoru dobijem taj problem jel moguce da je osla maticna...jel neko zna sta je u pitanju

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
gujarroba kaže...

ja sad sledeci problem imam uopste nece da se pali monitor javlja check signal cabel sto znaci da proverim kabal sa kojim je pc i monitor spojen to sam proverio na drugom kompu ali radi sve normalno...pc se normalno pali ali na monitoru dobijem taj problem jel moguce da je osla maticna...jel neko zna sta je u pitanju

Meni ovo smrdi na mrtvu graficku... :(
Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
autorov komentar
gujarroba kaže...

To meni piše kad pokusam automatski upaliti monitor
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice