HONOR 600 Pro - Tik do najvećih

poruka: 8
|
čitano: 3.536
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HONOR 600 Pro - Tik do najvećih".
8 godina

evo mene partibrejkera...s26u vakuum...nosonja 850E...za te nofce trenutno a i do kraja godie nema boljeg androida...kod ovih skupljih...pitanje je jel bolji camera-set up opravdva razliku u cijeni

valjda oni koji se bave poduzetništvom...moraju ili biti bolji od konkurencije da opravdaju veću cijenu...ili jeftiniji a da daju skoro isto...i ča je najgore honor na glavnoj ima isti senzor kao i samsung...znači samsung im je dobavljač

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
19 mjeseci
Re: HONOR 600 Pro - Tik do najvećih
HCMAA kaže...

evo mene partibrejkera...s26u vakuum...nosonja 850E...za te nofce trenutno a i do kraja godie nema boljeg androida...kod ovih skupljih...pitanje je jel bolji camera-set up opravdva razliku u cijeni

valjda oni koji se bave poduzetništvom...moraju ili biti bolji od konkurencije da opravdaju veću cijenu...ili jeftiniji a da daju skoro isto...i ča je najgore honor na glavnoj ima isti senzor kao i samsung...znači samsung im je dobavljač

Prestani uspoređivati cijene sa njuškala sa maloprodajnim cijenama, idiotski je.

8 godina

idiotski je za manje dobiti isto ili više i onda kukati kako je sve skupo...i svi su oni koji imaju krivi ovima koji nemaju

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 mjeseci
"...i svi su oni koji imaju krivi ovima koji nemaju "

Yoda jesi to ti? Nek sila bude s tobom 🖖 😅

Kako reče jedan mudrac, "došla vremena da je bolje imat' neg' ne imat'!

Joj moj huawei mate 20 pro je pri kraju nakon 7 godina , znači mekiwear još nije zastario ali očvrsje ... sve tri tipke propale i ne rade 😅🥳🤠
Imam višak u kući huawei mate 60 pro ali nisam siguran mogu li bez androida 🤔
A vrijeme za kupovinu novoga nije , vjerojatno ću morati uzeti neki Honor magic pro što se nađe na njuškalu 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
4 godine

Oprez Kineski proizvod! To bi trebalo pisati u zaglavlju. Svi znamo da fotografije napravljene njihovim mobitelima završavaju na serverima u Kini. Apple to ne radi. Moraš biti čudak da te to ne smeta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2026 15:39 (Karloooo).

0 2 hvala 0
15 godina
Nadam se da je ovo sarkazam
16 godina
Karloooo kaže...

Oprez Kineski proizvod! To bi trebalo pisati u zaglavlju. Svi znamo da fotografije napravljene njihovim mobitelima završavaju na serverima u Kini. Apple to ne radi. Moraš biti čudak da te to ne smeta.

Karlo...

Ti stvarno imaš 4 godine 

4 godine

Može argument?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice