Najavljen Googlebook: koliko bi ga platili?

poruka: 8
|
čitano: 2.166
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen Googlebook: koliko bi ga platili?".
2 godine

Ne bih ga platio.

Mislim da je bolja opcija od Winblowsa, ali lošija od macOS-a (to je, naravno, samo moja osobna preferenca).

Makar je Wondoz još uvijek OS za igranje igara...

Usput, u naslovu bi trebalo pisati "biste" umjesto "bi" (ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2026 7:55 (Xormungar).

4 1 hvala 0
23 mjeseca
Re: Najavljen Googlebook: koliko bi ga platili?
Xormungar kaže...

Usput, u naslovu bi trebalo pisati "biste" umjesto "bi" (ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi).

Ne nego u naslovu ne bi trebala biti nikakva takva glupa pitanja.

Ali to je moderno novinarstvo...

8 godina

sve se to bazira na chromeu koji je nekoristiv zbog reklama. ja sam voljan prec, cak bi i sve iz ekosustava pokupovao ali chrome se vise ne moze koristit jednostavno

2 0 hvala 0
14 godina

Macbook Neo ga je poslao na Google cemetery, a da još nije ni izašao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sve je u bilo u redu, Android laptop, samo da nije AI u prvom planu. Ovako, kako sami kazu: Designed for Gemini Intelligence, je bljak.

0 0 hvala 0
15 godina

Uočio sam prvo u članku ono na kraju, "što nudi", a gledamo globalno recimo to tako! 

Ma samo što se već prije spomenulo, nikakav OS (moje skromno subjektivno razmišljanje), a još Karlovac tome platforma android 
Cijena, "ako nekome nije potrebit gadget preko 500.00€ura", ma svejedno, znači bacanje u vjetar na vatru, nisam dovoljno bogat da kupujem jeftilen! 
Ako već uzimam da nije jabuka, ma potrudio bih se uzeti SONY VAIO,  upssss on nije GUUUGL, i što sad, a i košta puta ohohoooo! 

Bude i ovo jedan fail, epskih razmjera sve mi se vidi! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 1
19 mjeseci
Cordas kaže...

Macbook Neo ga je poslao na Google cemetery, a da još nije ni izašao.

Neo je konkurent Chromebooku

16 godina
SharkZ kaže...
Xormungar kaže...

Ne nego u naslovu ne bi trebala biti nikakva takva glupa pitanja.

Ali to je moderno novinarstvo...

Betteridge's law of headlines is an adage that states: "Any headline that ends in a question mark can be answered by the word no."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice