Imam Kodiaq-a i nakon dvije godine razmišljam o promjeni jer mi je auto jednostavno prevelik za grad. Da, 910L prtljažnika je bogovski, ali voziti, parkirati i slično po uskim učličicama, malim parkirnim mjestima je noćna mora. A ovaj ako je još veći, e pa sretno novim vlasnicima u gradskim uvjetima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovakvi kamioni su besmisleni ak ne živiš na route 66.
Kakva je ovo ekologija ako treba iskopati pola Afrike da se napravi jedan auto.
Ako hoćeš imati najveće prevozno sredstvo u susjedstvu i sjediti više od svih kupi si traktor ili kamion sa dizalicom za promjenu javne rasvjete.
opjevana Route 66 je dobrim dijelom (bio u missouriu na njoj) je loše održavana lokalna cesta u Hrvatskoj, dvotračna...
Kamiončad su za - ne znam što...
Kad sam se rodil, stara, koja je bila sitna me držala na zadnjioj klupi fićeka i tam smo spali...
Žena, mala i ja samo natprosječno visoki i za Hrvatsku (one više kao žene), pa nam je za dvotjedni odmor na Jadranu sve stalo u moćni Suzuki Ignis s 370 cm duljine...
najbolje, 3/4 SUVova nije ni na šljunčani put do vikendice zagazilo kotačima, a kamoli štogod žešće...
Dakle, uglavnom su to penisni ekstenderi...a ako su pri tom od njemačkog sv. trojstva, onda i dokaz plemenskog uspjeha u Hrvata...
opjevana Route 66 je dobrim dijelom (bio u missouriu na njoj) je loše održavana lokalna cesta u Hrvatskoj, dvotračna...
Kamiončad su za - ne znam što...
Kad sam se rodil, stara, koja je bila sitna me držala na zadnjioj klupi fićeka i tam smo spali...
Žena, mala i ja samo natprosječno visoki i za Hrvatsku (one više kao žene), pa nam je za dvotjedni odmor na Jadranu sve stalo u moćni Suzuki Ignis s 370 cm duljine...
najbolje, 3/4 SUVova nije ni na šljunčani put do vikendice zagazilo kotačima, a kamoli štogod žešće...
Dakle, uglavnom su to penisni ekstenderi...a ako su pri tom od njemačkog sv. trojstva, onda i dokaz plemenskog uspjeha u Hrvata...
dilema bilaizmeđu ignis i stepway...a s obzirom da sam imao iskustvo spavanja u twingu...na svojih 186cm...sam htio da mi to iskustvo eventualno sljedeći put bude bolje pa sam uzeo stepway...s obzirom na njegovu veličinu još se nisam navikao kod vožnje u odnosu na prepreke...a auto je 410cm dugo i 185 cm širine..ustvari jedan od presudnih uvjeta je i bio da dužina ne smije biti više od 400cm...eventualo tih 2%...suzuki vitara je ispala jer je 430cm
Sad bih kupio Fiću, ali da je na lektriku.
Za po gradu, top, a i za izlete do 50 km, iako sam kao malji išao preko BiH s njim na more u odmaralište firme moga oca kao i Stric Jura.
Čak bih rekao da je bolji za put do mora od Renaulta 4 kojega je isto rahmetli babo kupio. Nemoš s njim uz 20% uspona kad je full pun, moraš ga voziti u drugoj brzini.
To su bila vremena.
A poslije kad sam sam kupio stojadina, pa jugo 55, to je išlo za tadašnje pojmove kao raketa i uzbrdo,a i nizbrdo.